Германският върховен съд

Муун, мун, империята на мун, мунисти,сватби, църква на муун

9 ноември 2006
Възбраната срещу преп. Мун е противоконституционна

Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение спечели делото пред върховния съд на Германия. Възбраната за влизането на Мун бе обявена като противоконституционна. Тя бе вдигната след 11 години от анти-демократичен абсурд.

Над 40 изтъкнати държавници изпратиха протестни писма до бундесканцлера на Германия, в порицание за тази недемократична забрана. Те заявиха, че "е абсурдно за демокрацията, 80 годишен религиозен лидер да няма право да посети Германия поради опасения за националната сигурност.

„Има много неразбиране в медиите относно работата на Преп. Мун, но той и семейството му практикуват това което проповядват; живот за благото на другите и изграждане на здрави семейства,” заяви Пастор Берет от Божията църква в Чикаго. Конгресмен, Уолтър Фаунтрой отбеляза: „Аз подкрепям напълно преподобния д-р Сан Мьон Мун, защото той влага всичките си финанси и целия потенциал на организациите му за две основни цели; мирът и семействата.” Сенатор Лари Преслър добави: „Моето възхищение от Д-р Мун и съпругата му нарасна безизмерно. Неговата енергия, визия и отдаденост на каузата на мира са несравними в историята на човечеството.”

Възбраната не позволяваше посещение на преп. д-р Сан Мьон Мун и съпругата му, д-р Хак Джа Хан Мун в Германия и в другите 14 нации част от Шенгенският договор. Въпреки възбраната Швецариа и много други нации радушно приемаха противоречивия лидер в страните си. В много държави дори той е приет на държавно ниво. Много настоящи и бивши държавни глави, видни политици, нобелисти, и религиозни лидери със световна известност започват да оценяват и подкрепят усилията на Д-р Мун за Световен Мир на основата на здрави семейства и междурелигиозен диалог.

Само 4 месеца след тази критика Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение спечели делото пред върховния съд на Германия. Възбраната която предизвикваше възмущение като един анти-демократичен абсурд бе вдигната.

Д-р Мун е световно известен с възгледите си за ролята на международните бракове в преодоляването на наслоените от историята предрзсъдаци и вражди. Организираните от него Международни брачни церемонии, са израз на желанието и решителността на милиионите участващи да изградят истински семейства изпълнени с истинска любов и да надхвърлят бариерите на раса, националност, култура и религия. През 2004 г. Д-р Мун плучи почетната награда, Корона на Мира, в признание на усилията му и приноса за световния мир. Сан Моьн Мун е известен също с ролята си в мирното сваляне на комунизма.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии