Лявата схема в България

.

Защо Муун е критикуван все от комунистически патерици?


Определено анти-кумунистическия му принос има пръст в това. Тази комунистическа машина дето изби 150 милиона в мирно време още ни диша във врата и даже ни казва какво да мислиме. Точно те невярващите, ни казват и в какво да вярваме.

Не се ли замисляме, защо всички медии в България са леви? Не е ли странно? Че това никак не прилича на демокрация... а по-скоро на театрална постановка, където мнението на всички се манипулира от един.

АТАКА е патерица на БСП
Днес четох как бившите тайни служби, които подкрепили “Атака” при изборите. С идеята “Атака” да бъде екстензия на БСП, която ще събира разочарованите, а то така и стана. Тактиката работи и то в служба на БСП. Волен Сидеров е създаден като патерица на БСП. Още преди 6 години той минава специален семинар в Русия за целта. В това е ролята му, да е контролирана, изкуствена опозиция, гарантираща победата на БСП.

Както и да го въртим това е истината. Че на кой друг биха позволили да използва СКАТ за да критикува? Разбира се, че нация в която се играе такъв театър ще продава незаконно оръжие, както четем във вестниците.

Схемата: БСП - ДПС - АТАКА
Схемата е много елементарна. Турската партия пере мръсните далавери и грабежи на комунистите. Всичкия грабеж БСП го осъществява под тяхно прикритие, за да не може да бъдат обвинени. АТАКА критикува ДПС за да отклони погледа на обществото, и така БСП остават чисти и на власт.

В този театър на всички кукли конците се дърпат от същото място. Защо точно движението на Муун е толкова критикувано у нас? Нито има нещо лошо извършено, и всеки срещнал ги признава, че са прекрасни хора, с прекрасни семейства. Тогава къде е проблема?

Тактика: Критика на неудобните чрез поставени лица
Проблема е ключовата роля на Обединителите в падането на Комунизма. Д-р Муун идеологически разобличава машинациите на Комунистите. Вашингтон Таймс, основан от Сан Мьон Муун, обръща и САЩ, и Латинска америка и целия свят с информацията която изкарва за реалните зверства в Комунистическите страни. Затова Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."

Също, Д-р Муун основава организация за победа над Комунизма и обучава милиони за заплахата от тази безбожна идеология, Марксизма, и тактиките на Комунистите. Днес в България както Сидеров така и Православието са просто инструменти на комунистите, и чрез тях се критикуват неудобните. А по-неудобен от Сан Мьон Муун за Комунистическите сили няма. А да заявиш, че някой е секта, или сектата на този и онзи е просто специално създаден манипулационен метод. Въроса е докога ние ще сме наивни да се подвеждаме на такива манипулации. Ще е коректно да кажем, че страхът от сектите е неоправдан. ... Какво да кажем за сектата на управляващите ни... Най-сериозния проблем е как да се избавим от крадливостта и корупцията на самата политическа система която е просто отчайваща... Така наречените "секти" са по скоро моралните хора които са неудобни на нечии корумпирани интереси.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии