Истинската любов и забранената любов


Книга:

Истинската любов и забранената любов
В http://istinskaliubov.blogspot.com е публикувана цялата книга "Истинската любов и забранената любов", на Исус Гонзалес Лосада. Тя представлява едно уникално и изключитлено дълбоко изследване в психологията на корена на човешкото зло, произтичащ от злоупотребата с любовта. Книгата разглежда проблема и разрешенията му с много психологическа, социологическа, теологическа, философска и историческа фактология. Това е уникално четиво за всички търсещи истинската любов.

Истинската любов
Любовта е най-великата и най-могъщата сила във вселената и извор на живот и щастие. Актът на любовта е отреден да се осъществи в съответствие с божествените принципи, най-красивото, свято и върховно преживяване.

Забранената любов
Но ако любовта е проявена по един непринципен, егоистичен начин, тя става най-болезненото, най-разрушителното и срамно преживяване. Затова непозволената или забранената любов е също много разрушителна сила, която причинява раздразнение, разочарование и страдание.

Училището на любовта
Семейството е основният елемент на обществото. Семейството е училището за любовта и мястото, където любовта на Бог се изразява в човешките взаимоотношения. Ако не съумеем да установим идеала в нашите домове, няма да имаме надежда за създаването на идеално общество, нация и свят.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии