НОВА ФУНКЦИЯ НА ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ - видео

17% шанс да се заразите

Е, ако не можем да използваме Презервативите за друго, то най-после им измислиха някаква по-полезна функия. Гледайте това!Ричард Пензър, Condom Nation: Blind Faith, Bad Science
Знаете ли че има 17% шанс да се заразите от ХИВ дори при употребата на презерватив? Пропагандата на презервативите не е нищо друго освен политика за прокарване на Свободния секс, аморалноста и съсипване не семейството.


Изследване: 17% - реалена статистика
При изследване със семейни двойки знаещи, че партньора им е заразен с ХИВ и ползвали презерватив 17% са се заразили. Какво остава за тези които не знаят дали партньора им е заразен или не? Време е да разберем истината - презервативите са пролезни за балончета и пластични играчки както във видеото, но не и като сигурно предпазно средство. Честно, има ли въобще някой който ги ползва постоянно, че въобще да са полезни срещу ХИВ вируса??? Да! Оказва се, че имало 2% такива (по реална статистика).
ИСТИНАТА: Няма друг безопасен метод освен въздържанието от секс с произволни партньори. Дали ни харесва или не, това е реалността от провалените презервативни кампании през последните десетилетия. Стига са ни комерсиализирали. Трябва ги осъдим за сексуална комерсиализация на младежта.

Епидемията само нараства със свободното сексуално поведение, а „презервативите” се оказват нищо повече от огромни финансови интереси. Презервативите са просто „Троянския кон”, чрез който програмите за сексуално развращаване на младежите безпрепятствано проникват в училищата, болниците, и получават правителствени финанси и подкрепа. Стотици милиони се отпускат за целта всяка година... Нима няма по-полезен начин тези пари да бъдат уползотворени?
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии