Светът на Бъдещето


Светът на Бъдещето
Какъв ще бъде светът в не далечно бъдеще?

"Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни се осъществят коренни промени в икономиката, политиката и социалния живот. "

Невероятна промяна предстой във съвсем скоро време. Светът утре няма да е същия като днес. Да, един невероятно красив свят идва с пълна сила. И икономиката и политиката и социалния живот ще претърпят огромни промени в полза на човечеството. Просто човечеството трябва да се осъзнае, да разбере за красотата на семейните взаимоотношения, и положи повече усилия за установяването на такива, за подготовката на младите; да изградят характера си, развият сърцето си и способноста да живеят за другите, както и да се стремят към този идеал да създадат истински семейства и станат истински родители. На това се е посветила Федерацията за Вселенски Мир, която съчетава и концентрира усилията на политици, учени и ралигиозни лидери за бързото и глобално преодоляване на най-наболялите проблеми на обществото.

Културата на сърцето ще промени светът коренно

До днес организациите и лидерите бяха неспособни да разрешат световните конфликти и да постигнат мир. За да обнови ООН и предствави ново ниво на лидерство към изграждането на бъдещия свят, бе създадена Федерацията за вселенски мир през 2005 г. Тя става една от водещите световни сили на Мира.

Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни това ще се осъществи... но не само по себе си... ние самите трябва да го изградим с общи усилия според най красивите идеали на сърцата ни. Ние сме създадени да живеем в свят на любов, разбирателсто и хармония. Където напълно да можем да разгърнем уникалните си потенциали и таланти. Такъв ще бъде бъдещия свят. Корупцията и войните ще изчезнат, хората ще се осъзнаят, семейството ще се цени, любовта ще стане саможертвена и истинска а не егоистична и нетрайна. Целия свят ще се превърне в едно обединено семейство с център Бог като наш всеобщ родител. Това ще бъде свят на Културата на Сърцето, където съвеста на хората ще се развие и никои дори няма да може да си представи как е възможно да откраднеш от или нараниш другия. Та нали другия ще го боли, хората ще са чувствителни за болката и радостите на другите.

Техниката ще се развие и освободи от тесногледия егоизъм. Така бедноста и мизерията ще изчезнат и всички хора ще имат достъп до това което сега малцина могат да си позволят. Роботизацията ще направи физическия ни труд ненужен и хората ще имат много време за спорт, изкуства и хоби. Границите и бариерите между хората ще се премахнат и всички ще си имат доверие помежду си. Където и да отидеш ще те приемат като роднина и ще се чувстваш у дома си. Хората ще имат време да обикалят света и да се радват на природните забележителности и на разнообразието на културите и народите, чувствайки ги като свои собствени братя и сестри. Това че всички са готови да си помагат и да живеят на първо място за да носвят радост на другите, ще изпълни сърцето и на последния престъпник да се промени и сам заживее с радост за другите. Никой не би предпочел да се върне в сегашния сив, еднообразен и скучен свят, изпълнен с дразги, неразбирателства, войни, бариери и стени които ни отделят дори в сърцата ни и ни правят неспособни да общуваме радостно и свободно помежду си.

В центъра на тази нова инициятива е семейството като основа за изграждането на свят основан на Културата на сърцето.

"Семейството е люлката на човешкия живот и крайъгълния камък на световния мир."

Такъв свят идва. Вие готови ли сте? Бихте ли подкрепили той да разцъвти и засияе за всички хора? Бихте ли желали да живеете в него? За да стане това ние бързо трябва да разпространим тази революция на сърцето, революция на съвестта, революция на любовта. Трябва да спрем да мислим и се притесняваме само за себе си, и започнем да преживяваме радост като живеем за другите, като правим тех щастливи...

Федерацията за Вселенски мир е глобален алианс, който обединява религиозни, академични, политически и обществени лидери и организации за каузата на мира, т.е. за единен свят, в който хората живеят заедно в хармония, сътрудничество и взаимен просперитет.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии