Пророчества от КореяКой е той? Месия, Спасител или Второто пришествиеПророчествата на книгата "Истинския човек" шокират с достоверните си предсказания. Макар че са писани преди стотици години те предсказват дори датата на освобождението на Корея от Японската окупация. В тях са описани много от промените които ще настъпят в 21 век и начина по който те ще променят света. Централно в тези пророчества е описанието на месиянска личност, човек който ще доведе мирът на земята.

“Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад. Ако и на Изток и на Запад не го признаят, то ще загинат всички живущи и земата ще се насели отново.“

“Изпитал многа горчилки на Запад, той ще се махне оттам и, издигнал се на високо място, отдалече ще се вглежда в света на хората. Във втората половина на ХХ век ще настъпи времето и той ще се обяви на Изток и ще изтрие вековната обида (натрупана болка)”.
Из книгата “Кьогам-юрок”

За да откриете цялата книга посетете: Корейските пророчества

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии