Социалните мрежи по-популярни от email

.

Социалните мрежи по-популярни от email

Разликата в популярността на двете интернет услуги е 1 процент

Социалните мрежи по-популярни от email

Социалните мрежи и блоговете са станали по-популярни сред интернет потребителите от електронната поща, съобщава аналитичната компания Nielsen в ново проучване по темата.

Според аналитиците, социалните мрежи и блоговете се използват от 66.8 процента от потребителите, докато при електронната поща този показател е 65.1 процента. Това означава, че за първи път, макар и с малко повече от 1 процент типичното killer - приложение на интернет сектора е надминато.

Все пак трябва да добавим, че най-популярната услуга в интернет си остават търсачките, които се използват от 85.9 процента от участниците в проучването.

Друг интересен извод, направен от Nielsen, е, че социалните мрежи все повече привличат и възрастни потребители. Оказва се, че към момента една четвърт от използващите Facebook са над 50 години, а най-бързо увеличаващата се група потребители на социални мрежи през 2008 г. е била тази на хората между 35 и 49 години.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии