Нострадамус и Ванга

Нострадамус и Ванга, Настрадамус и Баба Ванга - за 2012 година и Края на Света
Статията е взета от MAGIC AURA - Нострадамус и Ванга

Нострадамус и Ванга

Нострадамус и Ванга имат някои общи пророчества за нашето време. И двамат видни пророци говорят за възможността да изберем или пътя на световна война и разрушение, или пътя на мир и просперитет. Вижте от какво зависи насоката според тях.

Нострадамус
Нострадамус е написал 950 четиристишия. В около 60 от тях Нострадамус описва нашето време свързано с появата на Месиянска фигура.. Получените видения той закодира така, че когато дойде времето ние да можем да разберем.

В предсказанията му откриваме около 40 знака по които да разпознаем този човек - Месиянска фигура - нов религиозен лидер, носител на новата истина за нашето време. Нострадамус изразява мнението, че неговите пророчества имат за цел да ни накарат да се осъзнаем и не допуснем разрушение да унищожи човечеството. Според него Трета Световна Война няма да разруши човечеството, ако то направи нужната промяна. Най-вероятно това е свързано със следване напътствията на тази личност - Миротворец, който по-думите на пророка е религиозен лидер, роден на изток, носещ новата истина, обединяващ религиите, противопоставящ се твърдо на Комунизма и свързан с името Мун.


Unification Church mass wedding blessing in South Korea
Нострадамус предсказва, че Месиянска фигура под името Мун ще благославя хиляди семейства...
Друг характерни знаци според Нострадамус са; че той ще претърпи невероятно преследване и неразбиране, многократно ще бъде хвърлян в затвора, ще лети и пътува много, но където и да отиде, той ще благославя семействата. След 1991 година светът ще е чул за него, но дали ще повярваме, Нострадамус заявява, че зависи от нас. Нашето отношение обаче ще определи дали ще последва светло бъдеще или най-разрушителната световна война.

Ванга
Българската видна пророчица, Баба Ванга предсказа, че "Добивът на нефт ще спре" и ще открием нов вид енергия, "Влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето", и хората ще пътуват на огромни разстояния с много бързи скорости. "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне." Тя най-вероятно говори за откриването на нов вид енергия идваща от Слънцето. Също така е възможно думите и да се отнасят за Корейския религиозен лидер - Сан Мьон Мун. Първото му име, "Сан" има значението на "Слънце". Така "задвижвани от Слънцето" може би има в предвид, че Сан Мьон Мун ще задвижи тези проекти. Не трябва да изключваме тази възможност понеже наистина вече десетилетия преподобния Мун финансира и прокарва проекта за Световна магистрала със свръх скоростни влакове.

Проекта за световна магистрала и свръх скоростни влакове е вече реалност.Влаковете на магнитни възглавници във вакумни тунели ще достигат невероятни скорости.

Прочетете:
Проект на д-р Мун за Световна магистрала

2012 година обаче е ключова, по думите на Ванга, за това, човечеството да приеме новата месиянска фигура - човекът който идва "да подпише вечния мир". В противен случай ще последват бедствия и е възможна страшна разрушителна война. Според пророчествата на Ванга, светът ще започне да се променя към мир от 2000-ната година, но реално тази промяна в посоката ще стане осезаеме към 2012 г. Според календарът на Инките, 21 декември 2012 г. е края на света. Дали това ще бъде разрушение, или края на залото и началото на нова история на мир, любов и хармония за човечеството? Ванга предсказва, че до 2050 ще видим невероятно техническо развитие и просперитет, което определено ще е резултатът от мира и обединението на религиите, които пророчицата предвижда.

Дали човечестото ще приеме този обединител и миротворец? Пророчествата предупреждават; на хората, заслепени от златото, ще е трудно да се откажат от съблазни. Търсете тайното послание в Южна Корея – в него е скрито всичко”, но “Глупавите хора не ще могат да го намерят."


Нострадамус и Ванга, Настрадамус и Баба Ванга - за 2012 година и Края на Света

Подкрепете Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение в усилията за изграждане на такъв свят на мир без бариери между хората. Разпространете тази идея, станете участници в международни проекти и семинари.
-
Свържете се с нас за повече информация:
Посолство на Мира, Тел: 02/ 983 2148, Скайп: ffwpu-bg
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.
Нострадамус и Ванга, Настрадамус и Баба Ванга - за 2012 година и Края на Света

6 comments:

 1. Предсказанието за нефта и без коментар е ясно - все някой ден ще секне.Колкото до новата енергия от слънцето и летящите влакове - защо толкова буквално приемаме определението влак, както едно време за летящите кораби? То сега и самолетите летят с прилични скорости, но явно не точно те се имат в предвид.Особено неубедително звучи допуска за пророкуването й относно г-н Мун. На какъв език го прочетоха това име Сан. Не би ли могло да е Кан /примерно/. И това, че той конструира някакъв вид железници ... Хората откриха как да използват гравитационните вълни, за да направят космически звездолети /от типа на летящите чинии/. Други пък съвсем основателно считат, че строените някога арки /било те триумфални или не/ са имали предназначението да отварят времеви тунели за изкривяване на пространството и отиването в друга паралелна /вероятно/ реалност.Та с две думи много съмнително правдоподобно се прави връзка с предсказанията от Ванга и Нострадамус и още повече с нашумелия ж.п. проектант г-н Мун.Като жалон в предсказанията й се сочи 2018 г., което автоматично изключва оповестените такива, касаещи 2012 г. Отправям апел към желаещите да правят аналогии - да правят това доста по-внимателно и без особено фриволни тълкувания и внушения.

  ReplyDelete
 2. Добри разсъждения, но статията не разсъждава, а дава факти за реални научни открития и проекти които сътоветсват на пророчествата.

  Свръх бързи, направо летящи влакове, са вече експериментална реалност.. те летят, защото не докосват релистие, а се потдържат от махнитоното поле. Поради вакума те достигат скорости 10 до 15 пъти от тези на пътническите самолети. Така вместо за 10 часа, до САЩ ще отнеме около 1 час.

  Д-р Мун не се занимава с влакове. Просто през 2001 година той предлага проект пред ООН, за Световна магистрала, която да свързва света с такива свръх бързи влакове и магистрали. Този проект на Федерацията за Мир, на д-р Мун, е част от глобалната стратегия за постигане на Световен мир и разрешаване на глобалните проблеми с глада, неравенството, бедността, аморалността...

  Това съответства точно на образа описан от Ванга за Миротворецът и за конкретните проекти които Ванга описва.

  ReplyDelete
 3. Ванга не споменава името Сан. При конкретен въпрос относно Сан Мьон Мун, тя обвинила критиците му, че те са които трябва да се поправят. Ванга е заявила, че това което д-р Мун прави е добро. Тя уточнила, че нашите деца трябва да го следват и ние не трябва да им пречим за това, както и да не слушаме негативностите.

  ReplyDelete
 4. Според предсказанията 2012 година, промяната на насоката на човечеството към мир и пробуждане ще стане много по-осезаема. Това не означава, че всичките проекти за мир, които ще го направят възможен, ще се осъществят в тази година.

  Както споменахем и в момента се работи и се прокарват много провиденчески важни проекти. 2012 е просто кулминацията, когато доброто ще добие превес. От там на татък мирът, любовта и доброто бързо ще се развият в последващите 10 до 40 години, докато мирът и благодентвието напълно не се установят на земята - и то веднъж за винаги.

  Тогава, спроед Ванга, човечеството ще вярва в един Бог, точно както е основното учение на д-р Мун. Тогава, както Ванга казва, религиите ще спрат да враждуват, а ще си сътрудничат, а това е най-централната от дейностите на Сан Мьон Мун. Така че на където и да се завъртим, виждаме, че нещата съвпадат. Просто все още, не всички знаят тези факти и подробности.

  ReplyDelete
 5. Статията е преписана от сайта www.magicaura.com Бъдете коректни и цитирайте източника!!!!

  ReplyDelete
 6. Цитиран е в началото на статията. Дори има линк към оригинала. Но въпреки това благодарим за доброжелателното подсещане.

  Към статията сме добавили само няколко изречения с допълнителни факти и някои снимки.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии