психологически манипулативни трикове в подкрепа на Гей секса

секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни

Гей бъдещето на децата ви

психологически манипулативни трикове в подкрепа на Гей секса

Пропагандно видео защитаващо хомосексуализма ползва по-скоро психологически манипулативни трикове отколкото научни аргументи. Видеото се опитва да ни втълпи, че трябва да предпочитаме да сме животни, а не хора. То описва животинското поведение като висш стандарт към който трябва да се стремим. Злоупотребява с наподобяващи хомосексуализъм инстинктивни дейности при животните като уш научен аргумент, че ние трябва да станем хомосексуалисти.

Видеото пренебрегва фактите за разрушителните последствия от сексуалната аморалност. Но едва ли един нормален родител би се примирил спокойно с пропаганда над собствените му деца, опитваща се да ги подтикне към хомосексуални сношения. Факт е че голяма част от обърналите се към гей сексуална ориентация са били подмамени в такива връзки от ранна възраст. Не се самозалъгвайте, явната им цел е да направят това и с вашите деца.

Аз твърдо варвам, че хомосексуалната ориентация наитина не е личен избор, а е наложена от психологически проблеми в семейството, от хомосексуално изнасилване в ранна възраст или наследствено натрупани психологически отклонения. Но едно нещо е неизбежно. Хомосексуалистите са винаги в позицията на ˝гузен негонен бяга˝. Колкото и обществото да ги приема, те вечно ще се чувстват обвинени от собствената си съвест.

Манипулативно героят в това видео е изобразен като нямащ аргументи, подведен и глупав. Видеото използва емоционални трикове и подвеждаща, а не научна информация.


Митовете в това пропагандно видео:

1. Да си Гей не било избор - явно е! Много хора избират и се лекуват успешно! Значи изборът е възможен. Но и аспекта на липса на избор също присъства; много от тях като деца са били подлъгани в хомосексуални връзки против волята си.

2. Хомосексуалността била нормална при животните - доста преувеличено! Не само, че не е така, но и не сме животни. Кучето при нагон може да оправи и всеки срещнат стълб, но това не е променена сексуална ориентация. Животни с такава не съществуват. Сексуалното поведение има сериозни социални последствия. Убийствата също са нормални при животните, означава ли това, че трябва да толерираме убийците.

3. Хомосексуализма бил като да си левак или чернокож - не е! Сексуалната ориентация аморлано поведение, а расата не е. Това е непристоен манипулативен трик, а не здрава логика.

4. Хомосексуалността била генетична - не е! Първо, генетичните отклонения са също отклонения. Второ, те не гарантират смяна на ориентацията. Трето, и генетичните отклонения са лечими.

5. Хомосексуалистите не ставали нормални - Стават! Изследванията показват, че възвърналите се към правилната сексуална ориентация хомосексуалисти се чувстват далеч по-щастливи, нормални, пълноценни и свободни.

6. Ако ги приемем чувството им за вина щяло да изчезне - Не изчезва! Съвестта им винаги ще ги обвинява докато не се оправят. По тази причина, дори когато никой не ги обвинява те се чувстват обвинени. Само след психическо лечение, ставайки нормални, те се освобождават напълно от тези чувства.

7. Хомосексуалистите асоциации признавали, че не било избор и не трябвало да се лекува - Не е вярно. Създадените от тях асоциации манипулират това мнение. Научните иснституции в по-голямата част от света по-скоро биха се изсмяли на този абсурд.

Малко хора осъзнават, че всичките тези понфозни имена на асоциации са създадени от хомосексуалистите с една единствена цел; да манипулират мнението на обществото. Те получават милиарди долари, правителствени пари, които ползват с цел хомосексуална пропаганда над собствените ни деца.


секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни

КАКВО НИ ДОНЕСОХА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ БРАКОВЕ

АБОРТЪТ УБИВА 42 МЛН. ДЕЦА ГОДИШНО


70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма


Хомосексуализма се лекува: Терапевтът Ричард Кохен

3 comments:

 1. кого завблуждавате че това се лекува това са пълни глупости нито гей може да стане хетеро нито хетеро да стане гей а и човешката сексуалност няма нищо общо с животинската аман от скудоумие злоба некомпететност и псевдо научни твърденияпърво се научете да обичате себеси и ближните пък тогава съдете аман от емоционални инвалиди злобеещи срещу другите за да прикриян собствената си несигурност исъмнения ако приемете собственната си сексуалносст без страх ще разберете и другите
  аман от войнстващи нещасници

  ReplyDelete
 2. Благодаря за коментара. Той наистина е надъхан с злоба и некомпетентност, но показва, че все още има много слабо осведомени по въпроса за причините на хомосексуалността. Няма човек родил се хомосексуалист и е факт че хиляди са излекувалите се, така че няма нужда да злобеете срещу лечението на хомосексуализма. Психическите причини от детството водещи до хомосексуалност са отдавана добре известни. Те са и ключът към лечението. Празнотите от детството трябва да бъдат изцелени. Но все пак, съвета ми е да спреш да войнстваш... защото звучи все едно нещастник и скудоумен се отнася точно до подкрепниците на хомосексуализма. Винаги съм се чудел защо са толко войнстващи и с плитка логика, но не мисля че нормален човек може да разбере аморалната ви лудост. Най-лошото е че войнствено я натрапвате на моралните и мислите, че имате право войнствено и с ругатни да ги газите и плювате. Жалко, жалко за вас!

  ReplyDelete
 3. Все пак прочетете Хомосексуализма се лекува и гледайте видеото с новините по CNN и другите Телевизии по въпроса. Хомосексуализма лекува ли се? Да, хомосексуализма се лекува лесно и 100% успешно. Ако уважавате хомосексуалните и им желаете доброто спомогнете за лечението им. Те се чувстват много по-щастливи, изпълнени и свободни, когато преодолеят травмите от детството и се осовбодят от изкривените хомосексуални желания.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии