Европа става мюсюлманска, а България циганска

ромите, циганите в България, статистики, мюсюлманите в Европа

Процеса е необратим:
Българите са на изчезване

Докато Европа се знае, че до 2050 ще бъде с преобладаващо Мюсюлманско население, България с бързи темпове става циганска държава. До 20-30 години българите няма да сме мнозинство в България.

Данните са взаимствани от:
tirith


Германското правителство вече оповести статистиките, че до 2050 година, преобладаващото и население ще бъде мюсюлманско поради по-голямата им раждаемост. Подобна е ситуацията на повечето западни Европейски държави.

Населението ни намалява с най-високите темпове в Европа

Ниската раждаемост е огромен проблем и за Българското население, което намалява с най-високите темпове в Европа. До 20-30 години българите вече няма да сме мнозинство в България. Този факт не е изненада за специалистите. На българските семейства се пада раждаемост 1.3 сравнено с 4 на ромските.

Ромското население се удвоява на всеки 10 години

При нарастването на процента на циганите в България се вижда ясен темп на удвояване след всяко преброяване:

1980 - 1% от населението на България.
1990 - 2.5% от населението на България.
2000 - 4.6% от населението на България.
2010 - 10% от населението на България.

Темповете на увеличаването на циганите и намаляването на българите остава същия - удвояване на всяко десетилетие. Което означава...

2020 - 20% от населението на България.
2030 - 40% от населението на България, което с 10-тина % турци и още 1-2% други малцинста, ще направи малцинствата мнозинство, а българите ще сме малцинство, а в преспектива след 2050-а ще станем едно доста екзотично изчезващо малцинство.

Някои върли националисти веднага ще скочат за две неща - защо не споменавам турците, а също и ще тръгнат да обвиняват циганите. И в двата случая няма да са прави. Българските турци са много по-адаптирани в българското общаство и макар че имат по-висока раждаемост от българите, тя е със съвсем малък превес, през годините са си запазвали 10% от населението на България и нямат по-висок демографски потенциал от българите например.

А ромите не са виновни за това, че българите нямат деца.
Вижте тази примерна графика:Нищо че в момента населението ни намалява с най-високите темпове в Европа, а и в Света, от дадената графика се вижда, че ако я нямаше циганската раждаемост населението на България щеше да се топи многократно по-бързо. От графиката се вижда и как за 3 поколения може мнозинство от 90% да се стопи до малцинство.
Просто отидете в Сливен, Столипиново... и вижте по колко деца имат, вижте след това как познатите ви имат по 1, максимум 2 деца, а накрая си помислете прабаба ви колко деца е имала.

Демографски е изчислено, че фертилноста трябва да е 2.1 раждания на жена за да може един народ да продължи да има същите размери и след години. Това е минимума! Всичко надолу означава намаляване. Следващия праг е 1.6 раждания на жена и ако се падне под този праг демографският срив става невъзвратим и се попада в спирала на намаляване на населението. Българите в момента са доста под тази спирала - под 1.3 раждания на жена, а не могат да си го позволят. Японците например са със същата раждаемост, но там 99% от населението е етнически японци, а малцинствата не се различават много по раждаемост.

В България обаче и двете малцинства имат по-висока раждаемост от българите, като циганската раждаемост е в пъти по-висока. Не помага и това, че младите българи бягат в чужбина с децата си.

Единствените, които могат да решат проблема са самите българи.
Ако всяко семейство има 3 вместо 1 дете тенденцията за намаляването на процента на българите ще се преустанови, а след 20-25 години, когато baby boom поколението стане във фертилна възраст и продължи практиката за тридетно семейство, можем да очакваме и край на спада на населението.

Това за жалост обаче няма да стане. Нито един от сегашните политици няма да направи стъпки в тази посока и то не защото има някаква конспирация срещу българите, ами просто защото са си политици, които мислят за рейтинги и знаят, че няма да си ги вдигнат ако карат хората да имат по 3 деца. Също така и българина принципно си е свикнал да говори, а да не действа. Перфектен пример в тази посока е прославеният Мартин Карбовски. Много ми допадат повечето от статиите му и специално тези за ниската раждаемост и проблемите около нея. Обаче е станал вече на 40 години човека, не може вече да претендира, че е от "младите", а едно дете не е направил. Пък и да направи пак никаква полза. Всичко под 3 е недостатъчно, а не виждам много 20-30 годишни да искат по 3 деца.

А и сега е момента. Докато дойде време след 20-30 години хората от моето поколение да взимаме решенията в държавата, вече ще е прекалено късно.

Жалко за България - навърши успешно 13 века, но до 14-ти май няма да стигне.

Павел Начев

За тези, които са толкова политически коректни, че не ги устройва думата циганин - може да си вземат от тук и да си заместват където трябва в текста със следните чуждици: ром, роми, ромската, ромското, ромските, както и любимото ми - българи от ромски произход и/или индобългари.

17 comments:

 1. Логиката подсказва, че има два начина:
  Или да се увеличи българската раждаемост
  Или да се намали циганската

  ReplyDelete
 2. kak niama da ima tolkova zigani kato balgarite rabotiat i danazite im otivat za tezi izrodi.darjavata im plachta vsichko i te samo chtrakat prasti i praviat deza , i imat po golemi kachti ot balgarite,sas sateliti i drygi previlegii ot balgarite, che natyi otgore i kradat i ybivat za tiax niamali zakoni. az ako sam chte gi izgoria na klada kakto edno vreme xitler gi e gorial dokato ne zapochnat da spazvat zakonite na darjavata.

  ReplyDelete
 3. Smiri se 4OVE4E.
  Tujno e,kogato tryabva da priemech porajenieto,no chtech ne chtech tryabva da go
  storich.
  Uvi,taka stoyat nechtata.
  Obrazovani,polu obrazovani,a dori i neobrazovani B.G, hora, ne chte se vurnat na
  bednyachkoto nivo ot polovinata na minaliyat vek.
  4udo v ikonomikata ne mi se vyarva da stane.
  A tova zna4i,4e pe4alniyat kray nablijava.
  Koi znae,oba4e kakvo ni 4aka...
  Konflikti,voyni katastrofi?!?
  Vodechtite, oba4e sa dlujni da se zamislyat
  ,4e chepata super bogati i vsi4ki ostanali bedni, chte ni zatriyat bez sumnenie.
  Prostete,ako moeto mnenie ne Vi haresa!
  Tampa.24.07.010.

  ReplyDelete
 4. Историята е показала, че и за 100 години не можеш да обърнеш тези тенденции в раждаемостта. А до тогава Българите ще са изчезнали, както и Европейците.

  Въпроса е, че точно западна европа активно води про-гей и анти-семейна политика, което само задълбочава проблема. Излиза, че това с което в момента се гордеят като напредничави и либерални ще ги заличи. А нарастващото мюсюлманско население едва ли ще толерира обратните.

  Така става естествено прочистване. Историята показва, че винаги е било така. Цивилизациите които са приемали разпуснато сексуално поведение и пренебрегвали семейството са упадали за няколко поколения. Цивилизациите които са издигали семейстото и сексуалния морал са просперирали.Изглежда сега това ще са страните от Изтока - на където и се премества центърът на икономическото развитие.

  ReplyDelete
 5. Тогава от всичко казано по-горе-което е абсолютна истина- не ни остава друго, освен да се обърнем към Бог. След като политиците показват безхаберие за нашето бъдещо съществуване,след като толерират и разрешават гей-бракове,след като оставят циганите да безчинстват, след като допускат в парламента турци, които ни копаят гроба, а само Исус като човек,и политик има последователи вече близо 2000 г.Това според мен е достатъчен аргумент да се върнем към вярата си като последен вик на отчаяние !

  ReplyDelete
 6. Към вярата си трябва да се върнат тези, които са я напуснали! Сигурен съм, че ще бъдат приети.
  А всички трябва да се постараем да си помогнем.Трябва да се види кой плаща на циганите, кои фондации, защо трябва само на тях да плащат / това е дискриминация към останалите /, не трябва ли да се забранят тези плащания, защо им се плащат майчински, като не си гледат децата, не трябва ли насила да се накарат да работят, за да не крадат и да има какво да ядат и т.н.
  Тези неща като изясним, полека-лека всичко ще си дойде на мястото.
  Но най-важното е защо Българското управление не ги изяснява и дали то самото не работи СРЕЩУ народа си.Оттук трябва да се започне.

  ReplyDelete
 7. Мисля, че не е правилно да се нахвърляте върху хората, а по-скоро държавата е тази, която носи отговорност за създалата се ситуация. Сигурна съм, че повечето българи биха си имали не само по 3, но и по повече деца, стига да знаят, че ще могат да си ги отгледат. Защото раждането е най-лесната част, отглеждането на децата е проблемно в България.

  ReplyDelete
 8. И да ги отгледаш, най-вероятно ще отидат да живеят в чужбина. Истината е, че много от националистите, които се бият в гърдите, че ще мрат за България, не са направили въпросната жертва да отгледат деца. А без това ще се топим, независимо нарастват ли или не другите етноси. То в природата празно няма. Ние ще се стопим, пък който дойде, ще насели тая златна земя - цигани, англичани, китайци, все тая.
  А за Карбовски как така авторът не знае, че има едно дете? Май дори е кръстено на татко си (e, не са три, но все пак).

  ReplyDelete
 9. Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ.
  Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
  Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално.
  Циганите са обявили война на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че добротата и сърдечността там гинат. Циганина е наказание за слабите и лековерните. Индикатор, че една общност се разпада. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА..

  ReplyDelete
 10. Сигурен съм че тези които се считат за цигани ще ги хване срам като четат това. Но от друга страна трябва да си призная, че и мен ме хваща срам за нас Българите. Кой ни е виновеч че сме станали егоистично племе, което го мързи да отгледа повече от 1-2 деца. Лошото ли пробивало в историята? Не знам. Вече започвам да се чудя дали цялото това тъмно и мръсно описано по-горе, не се оказва по-прогресивно и в нещо по-добро от нас? Не мога да кажа, но все повече се убеждавам, че има някакъв коренен проблем в нас. Но благодаря за коментара.

  ReplyDelete
 11. Каква е гаранцията обаче, че тези темпове ще се запазят? Как ще се хранят, ако станат толкова много? Могат всичко да получават наготово до един момент, но след това няма да е възможно - българите ще са твърде малко. А може би изпускам нещо?

  ReplyDelete
 12. Темповете на прираст на циганите и намаляване на българите ще се запазят. Историята показва, че дори и 100 години не са достатъчни да промениш темповете. Така че и да се предприемат някакви усилия те няма да доведът до реална промяна на темповете в близките наколко поколения.

  Цялостно държавата ни няма да се увеличи по населения - така че изхранването не е въпроса, а дали ще се научат да работят.

  По-важен въпрос е, дали малките сега етнически инциденти няма тогава да прерастнат в неконтролируеми вътрешни напрежения, конфликти и т.н.

  Може би единствената положителна перспектива е, че с годините имиграцията ще доведе в нашите територии и многобройно, много разнообразно по национален произход население.

  ReplyDelete
 13. Единственото спасение за България е да дойдат на родна земя хилядите българи избягали навремето от турците и живеещи сега в Русия,Украйна,Румъния и други съседни държави.а тази циганска раждаемост трябва да се ограничи със закон като в Китай,иначе спасение няма.

  ReplyDelete
 14. Натиск със закон и в момента има, но това възпира и Българските семейства да имат повече деца. А ниския стандарт в страната по-скоро предизвиква хората да бягат от България, отколкото да се връщат.

  ReplyDelete
 15. От болни мозъци в тая държава ми е дошло до гуша! Вместо само да пишете и да се вайкате, правете деца, бе, будали.
  До Vladimir's - разбирам, че животът ви е труден, но за това едва ли са виновни циганите. Виновни за нашите неволи са управниците ни, които идват на власт с идеята да си оправят положението до девето коляно. Те крадат яко - и преди и сега! Аз съм циганин - работя, плащам данъци, не крада, мия се често и не мириша, и не мразя никого. Ще ви дам съвет - премахнете омразата от себе си и ще ви стане по-леко!

  ReplyDelete
 16. Е какво много народи ще изчезнат. До 2050 македонците няма да ги има, турците ще са станали на кюрдистан, ние на циганинстан, в сащ ще преобладават индийци, израел най-вероятно ще е отново палестинска територия, в ес ще има много араби и доминиращ вид ще са негрите и тнт... Но човек с високо образование и култура ще се оправи винаги и винаги ще е добре. Доста по-интелигентно е да смениш външната среда или да се адаптираш, вместо да се опитваш да я променяш.

  ReplyDelete
 17. gospodin vladimir8, vsjko pravilo si ima izkluchenie.ne slagaite vsichki vuv vrjstij kazan.skoro kato se pribirah ot rabota sprj do men taximetrova kola i me pokani , za da ne e prazen kursa , da se kacha. poznah sased prez 2-3 bloka jiveest prez nashij.vizualno poznah tozi chovek ot kvartala. toi mi napravi tazi dobrina, a bulgarin edva li ste go stori.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии