ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Девата от Фатима разкрила кой е Второто пришествие на Месията

девата от фатима, третото писмо от фатима, явлението на дева мария

ПИСМАТА ОТ ФАТИМА

Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Знае се, че майката на Исус, Дева Мария, се явява от духовния свят на малките дечица през 1917 г. и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в тази крайна епоха преди приемането на Второто пришествие. В третото писмо се разкрива кой е новия Месия.
..devata ot fatima, писма от фатима, девата от фатима
Всяко от получените писма е трябвало да се отвори в конкретна година. Първите две за да докажат достоверността и значимостта им, а третото за да разкрие кой всъщност е Господаря на Второто пришествие. Явяванията на Дева Мария са признати от Ватикана като Чудесата от Фатима.

При отварянето на първите две светът ахва пред точността на предсказаните в тях събития случили се през последните години докато те са били запечатани. Дева Мария разкрила на пастирчетата пророчества за ключови събития на ХХ век, сред които краят на Първата световна война, началото на Втората световна, възникването и падането на комунизма.
Но когато през 1991 г. Католическата църква отваря последното писмо тя внезапно млъква и не споделя неговото съдържание със света. Казват, че неразкритото писмо разбулва тайната около личността на Второто пришествие.

След опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори самият атентатор получава подобни видения в затвора, които бяха публикувани в Българската преса. Според откровението, Папата не е разкрил пред света кой е Месията - реална личност и миротворец от нашето време.
Не е трудно да си представим, че който и да е човекът когото поисмото определя като Второто пришествие – Месията, за Папата и Кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание Католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно фабрикувано и блудкаво писмо, само и само да запуши устата на общественото негодуване. (Второто пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ)
Кардинали от ватикана обаче разкриха пред медиите, че това не е истинското писмо. Едва ли е за учудване, че след броени години един от най-видните Ексърсисти в църквата, Архиепископ Милинго, също работещ във Ватикана, заявява, че Исус му е разкрил кой е Месията.
По думите му, Исус му се явил и го призовал да се откаже от безбрачния обет и да приеме съпруга от считания от милиони за Месия, противоречив религиозен лидер от Корея, Сан Мьон Мун. Той обаче не последвал призива на Исус веднага. Тогава Исус Христос му се явил отново и го порицал с думите, “Ти трябва да отидеш и трябва да направиш цялата Католическа църква да получат тази благословия”. Този път Архиепископът изпълнява обещанието си. Медийния интерес не стихна в продължение на месеци. Та това е най-уважавания спиритуалист на църквата. Човек за който се казва, че дори по телефона може да те изцели с молитвата си. Дори в присъствието му стотици вярващи се изцеляват.
Но какво всъщност знаят във Ватикана по въпроса за Второто пришествие? Защо не разкриват истината? В интервю пред Италиански вестник, друг виден спиритуалист и екзърсист от Ватикана, за голямо наше изумление заяви: “Архиепископ Милинго знае много добре какво прави”. Това недвусмислено подсказва, че не само Милинго има много сериозна основа да последва противоречива личност като д-р Мун. Мистерията около случая има все още е забулена в дълбоки тайни.ППисма от оня свт: Книгата на Енох, Писмата от Фатима
‘Писма от Ада и Рая’ разкриват кой е Месията - Второто Пришествие
Но разбира се Духовният свят не може да мълчи за дълго. През 2001-2002 г. в множество западни и източни вестници започнаха да се публикуват писма от оня свят. Десетки светци и основатели на основните религии и техни последователи описват кой е Месиянската личност на земята, важността на неговото учение за бъдещето на човечеството и отговорността ни да учим от него и го следваме. Дори и известни лидери от ада, като Ленин и Сталин, пишат за страданията в които се мъчат там и надеждата им, че ако последователите им следват Месията на земята, те ще могат да получат освобождение в духовния свят (Писмо от ада: Ленин и Сталин).


снимка
ПРЕДСКАЗАНИЯ
ЛЮБОВ И СЕМЕЙСТВО
ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ
Моят път към истината
Нострадамус: 7-те ЗНАКА

Свържете се с нас:
worldofheart@gmail.com
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии