Чудо: Небесна светлина изпълни стаята

Случи се чудо. Светлина изпълни стаята. Бях грабната и чувствах че летя. Тогава чух глас..

ПРЕЖИВЯХ ЧУДО

Моята лична история. Срещата ми с Исус и как той ми посочи Обединителното движение


Тази лична история стана много популярна и бе прочетена от хиляди читатели. Тя разпали интерес в областта на духовните преживявания която мнозина от нас не сме могли да докоснем.
Не бях вярваща. Една нощ случайно, просто от любопитство се помолих. Случи се чудо. Светлина изпълни стаята и аз усетих Божията любов. Почувствах цялата му болка от обидите които понася заради нас. Плаках и страдах, защото все още усещах и топлината и страха, които обзеха душатата ми от това потресаващо преживяване. Бях преживяла Бог, а дори не знаех кой е той.
Започнах да търся, да обекалям църкви и други места. Всеки ден се молех, макар и простичко, “Моля те покажи ми какво искаш от мен?” Скоро започнах да преживявам невероятно водене. И за мен станаха реалност думите на Исус -Търсете и ще намерите, искайте и ще ви се даде! Получих отговора по невероятен начин.

Първата среща

Приятелка ми каза, че са я поканили в един учебен център. Чувайки тези думи Духът ме изпълни и отново почувстах невероятното Божие присъствие. Цяла се разтреперих като чух небесния глас да казва, “Това е отговорът на твоите молитви”. И отново ме изпълни невероятната светлина и любов, които бях преживяла при първата ми среща с Бог.
На другия ден отидохме. Още от вратата почувствах невероятната любов която присъстваше между тези хора. Дори не знаех, че това са последователите на Мун. Нямах и представа, че и Нострадамус и Ванга и Библията са пророкували за него. Просто видях хората. Не бях вярвала, че такива прекрасни семейтва могат да съществуват. Не бях срещала по-отворени, естествени и неприкрити хора.
Преди това бях обиколила всички църкви, но навсякъде чувах негативни учения и критики срещу другите. Не можех да повярвам, че последователите на учителя Мун са отворени към всички хора и религии. Съвестта ни чувства истината вътре в сърцето ни. Християните все ме плашеха, че тия или ония били сатани. А аз знаех, че не е така. Сърцето ми не можеше да приеме тези негативности да са от Бога.
После попаднах на негативни статии за Мун. Те напълно ме убедиха, че това са добри хора и вършат нещо добро. Негативностите бяха пълни глупости, абсолютно обратни на реалността. Казах си, “това трябва да са много добри хора след като толко фалшиво ги обвиняват. С какъв акъл някой ги критикува, че правели детски площадки и други добри неща”. Това още повече ме убеди, че трябва сама да опозная тези невероятни хора и да реша за себе си.

Исус ми разкри “Новото име”

Четех Библията и непрестанно се убеждавах, че преподобния Мун трябва да е Месията. Ясно си пише, че Исус ще даде мисията си на друг, който ще се роди чист като Него. Описва се, че това дете ще се роди на изток. Казва се, че това ще стане веднага след появата на Комунизма. А когато това дете порастне, управляващите този свят ще воюват срещу него и цялото това поколение ще го отхвърли. Само тези които са будни, имат чисти сърца и бдят, Бог ще им разкрие, кое е “новото име” на Месията. Четех тези неща в Библията и получавах, понякога, директни отговори от Бог. Чудех се защо другите християни четат, а не чуват, слушат, а не виждат.
Един ден Исус ме взе в Рая и каза, “Да вярно е. Това е Месията”. Но като Йоан Кръстител и аз не можех да повярвам, а знаех че е истина и не можех да го отреча. Отговорността е наша! Бог не може да ни накара насила. Молете се и ще разберете!
Сега знам. Ако Йоан Кръстител бе последвал Исус, тогава щеше да разбере. Но той не го направи. Днес Месията е на земята и се изпълнява притчата, която Исус каза за този ден, “Поканените (християните) не ще пожелаят да дойдат на сватбата на Божия син”. Чудя се, колко ли е болезнена тази ситуация за Бог. Колко го боли Исус, че собствените му последователи, християните, не желаят да последват преп. Мун, който Той сам е призвал за тази мисия. Затова ли исус предупреждава, че на много християни няма да им стигне маслото в светилника? Затова ли пита, говорейки за Господа на Второто пришествие, “А когато дойде, ще намери ли вяра?”

Любов и семейство
Положителни мисли
Свържете се с нас:
Посолство на Мира

Ул. Г. Бенковски 25, София

Тел: 02/ 983 2148

worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии