Мутри и лумпени от ВМРО нападнаха молитвения дом на "Свидетели на Йехова" в Бургас

Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта Източник: far@chfar.com
ВМРО разследвани за пореден акт на насилие
Мутри и лумпени от ВМРО нападнаха молитвения дом на "Свидетели на Йехова" в Бургас. Нечовешки акт на насилие нямащ аналог - съизмерим само с нацистките нападения над евреи.Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта
На 17 април ВМРО организира протест срещу последователите на религиозната общност пред сградата на тяхната църква в Бургас, за да покаже, че йеховистите не са желани в града. Но честно казано след този пореден "брутален акт на омраза" ВМРО не са желани на територията на цяла България.

Нещо повече, в една демокрация партия която предизвиква подобна религиозна омраза, като ВМРО, трябва да бъде моментално забранена. Имуществото на ВМРО трябва да бъде консфискувано, а лидерите и вкарани в затвора. Лидерите на ВМРО носят пълна отговорност за непрестанното насаждане на омраза, нетолерантност и предумишленото подбуждане на насилие.

Това е подсъдимо поведение за всеки гражданин в една демокрация, колко по-недопустимо е да оставим такива "нацистки" партии да съществуват.

Българският хелзински комитет/ БХК/ в отворено писмо към вътрешния министър нарекоха побоя над привържениците на "Свидетели на Йехова" "Брутален акт на религиозна омраза, който няма аналог в годините на демократичен преход".

Според БХК този акт на насилие може да бъде "съизмерим.. само с нацистките нападения над евреи и еврейски имоти по време на "Кристалната нощ" в Германия". Според председателя на БХК д-р Красимир Кънев, ВМРО, дори и ако се опита да се разграничи от стореното от нейните привърженици, носи отговорност за дългите години съзнателно насаждана политика на ненавист към привържениците на това регистрирано у нас вероизповедание.

Нападателите и техните подбудители са осъществили деяния, наказуеми по редица членове от действащия Наказателен кодекс. "Разследването трябва да се фокусира върху дискриминационния мотив, а българското правораздаване следва най-сетне да докаже, че то разследва и наказва сериозно престъпленията, мотивирани от етническа или религиозна омраза".

На пресконференцията в БТА ръководството на политическата партия ехидно заявиха, че "членове на ВМРО не са участвали в нападението над последователи на сектата "Свидетели на Йехова". Но в същото изявление те използваха шанса отново да подстрекаят омраза споменавайки, че от 2002 г. партията е сигнализирала десетки пъти държавата, че сектата "Свидетелите на Йехова" е изключително опасна и трябва да се прокарат норми, които да забранят нейната дейност.

Интересно с какво сектата "Свидетели на Йехова" е толкова опасна? Дали те изпратиха лумпени и пребиха някого през тези години? Не. ВМРО просто имат в предвид, че от години те безнаказано са всявали омраза и нарушавали закона.

Време е ВМРО да бъде осъдена и забранена в Българиа. Време е ВМРО да разбере, че "нацистка" партия като нея е нежелана в България. "Крайно време е българските политически партии да се научат да носят отговорност за подбуждането към дискриминация и насилие"
Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта
ВМРО бият “Свидетели на Йехова”http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/18/1076731_zam-predsedateliat_na_vmro_tova_koeto_se_sluchi_v/

Това е видеото от побоя на ВМРО над “Свидетели на Йехова”. Без да съм спец в материята, откривам поне няколко престъпления – нарушаване на частна собственост, телесни повреди, хулиганство, всяване на религиозна омраза (не претендирам да цитирам правилно съставите). Тоест, тия комици с качулките може спокойно да бъдат минати по незабавно производство и опандизени. А техните ръководители, местната шайка на ВМРО, очевидно са съучастници и подбудители. Тоя с мегафончето, например.
Имаме и безспорно полицейско бездействие. От 5 минутен клип ченгетата дойдоха накрая с ръце на кръста. Напълно съм убеден, че акцията е съгласувана с тях и тяхното покровителство и бездействие е нарочно.
Без коментар. Ако това се беше случило в Щатите, първите трима нападатели, дето хвърлят камъни, щяха да бъдат разстреляни директно от собствениците на къщата. Просто защото им влизат в очертанията на дома без позволение. Полицията щеше да е дошла на 20-та сек. и останалият жив добитък щеше да е арестуван.
Дискредитацията на недоразумението ВМРО щеше, пък, да е тотално.
Тук обаче лидерите на ВМРО имат наглостта да ни обясняват, че побоят и нападенията са нещо нормално.
Изобщо не ме интересува какви са “Свидетели на Йехова”. Безспорно е, че имат тъмна слава. Но също така е безспорно, че бандитизмът, побоят и т.н. са престъпления навсякъде. По-гадното от всичко е, че ВМРО го правят това с цел да активизират зомбирания си електорат предизборно. А ченгетата са имали заповед да се позабавят с идването си. Тъжна, грозна картина.
Изводите също са ясни – едни хулигани трябва да бъдат съдени незабавно. Едни полицаи уволнени за бездействие. А клубът на биячите от ВМРО да бъде дискредитиран от всички медии и ако може да си остане в политическия тъч, където му е мястото.


За 20 години българските държавници не намериха начин да забранят "Нацистката" секта на ВМРО. ВМРО в затвора", "ВМРО вън от България", "Ръковотдството на ВМРО зад решетките". След 20 години безделие тази опасна секта (ВМРО), секта на лумпени, нацисти, пияници и мутри - трябва да бъде забранена. Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта

4 comments:

 1. По случая се води досъдебно производство по член 164 ал. 2 от Наказателния кодекс - за престъпление срещу вероизповеданията. ˝Да се нападат мирни хора, събрани в молитвен дом, е престъпление˝.

  Наказанието което се предвижда от закона е 3 г. затвор, пробация и глоба от 3000 до 10 000 лева. Шефът на бургаската полиция е категоричен, ˝На никого няма да бъде простено такова поведение˝.

  Труд допълва, че ˝от Свидетели на Йехова вече се води дело срещу ВМРО - за всички изказвания срещу тях. Решение вече е излязло в полза на Йеховистите.˝ Сега пред Върховния Съд ще се приложат и матеряли от последните събития в Бургас.

  ReplyDelete
 2. Нека да ги изтрепят тея свидетели на алчността, тяхната религия е гавра с Христос. вън от България!!! В САЩ такова нещо не може да се случи защото там няма патриоти, което е следствие от факта, че няма нация. Гадна капиталистическа зган!

  ReplyDelete
 3. Горният коментар на Венци само доказва колко тесногледи, ненормални и нацистки са вижданията на лумпените атакуващи мирни вярващи, като Свидетелите.

  Тесногледието си е тесногледие. Омразата си е омраза. Нетолерантността си е нетолерантност. Това се все неща, които бихме очаквали да са изкоренени отдавна в едно цивилизовано общество.

  Но това което ме впечатли в коментара е и силната Комунистическа анти-капиталистическа пропаганда, смесена с някакъв изкуствен, псевдо-християнски патос. Нощо което точно тоталитарните режими използваха - в атеистичната си лудост да използват самото християнството като инструмент да унищожат вярата.

  Любопитното е че ВМРО често използва "Православието" като предтекст и прикритие за абсолютно атеистични и антагонистични действия. По лошото в случая, че някои православни подкрепят това. Но това също е естествено последствие от това че Православието ни десетилетия бе инструмент на атеистичния Комунизъм. Прекалено много смешни и нелогични иронии на едно място, защото ВМРО уш се пишеха анти-комунисти, а се оказаха най-върли пропагандатори и продължители на силно комунистически, тоталитарни идеи. Безумието просто няма край!

  ReplyDelete
 4. И аз мисля, че трябва винаги любовта и смирението да бъдат нашия пътеводител и цел, а не безсмислените критики и неприязънта....

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии