Сватба в Небето: Лични истории в документален филмСватба в Небето: 
Лични истории в документален филм за Международните брачни Благословии на д-р Мун

Романтичните истории на няколко новосъчетани семейства, решени да променят света с обещанието си да създадат здрави, любящи семества и надскочат бариерите на раса, религия, националност и етнос. Семейството е училище на истинската любов и началната точка на Небесното Царство, заявяват те.

Има нещо много красиво в това да видиш млади, международни двойки. Още по-красива е чистотата и трепета на тези млади, изпълнени с вълнение и идеали бъдещи семейства. Има нещо завладяващо и достойно за уважение във факта, че те запазват сърцето си и първата си целувка само за този, един партньор в живота. Истината е че всеки от нас копнее за един истински обект на любовта ни; някой който да ни разбира, на когото да можем напълно да се доверим.


Международните сватби на преп. Сан Мьон Мун добиват известност, когато през 1992 г. броят на участващите двойки достига 30 000. През 1995, броят им рязко нараства, до 360 000 семества от всички раси, религии, националности. През 1997 г. достигат 3.6 мил., след което 40 милиона.

СЕМЕЙНИ СТОЙНОСТИ
Идеала на Международните 
сватби
Целта на Международните сватби на д-р Мун се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство".

Но днес много от младите семейства са деца на Благословенни от д-р Мун семейства. В Световната Федерация за Мир вече се появяват и много деца 3-то поколение. Въпреки невероятното преследване и неразбиране от миналото, сега плодовете доказват красотата на техните идеали, реализирани на практика.

"Бог не стои зад бариерите на религията или културата. Те не са нищо друго освен трикове на дявола. Той ги е използвал, за да управлява над човечеството в продължение на десетки хиляди години", заявява Преп. Мун. "Кой друг метод, ако не смесените бракове ще даде възможност на бели и черни, юдеи и мюсюлмани, ориенталци и западняци да заживеят като едно всеобщо семейство." Децата от тези бракове не ще носят в себе си предразсъдаците от миналото. 

2016 - Via Annemie - Fly Me to the Moon

Защо международните бракове са разрешението на всички проблеми. Чрез тях омразата между враждуващи раси, религии и нации ще изчезне. Дори кръвната линия на двайката ще се обогати генетично и включи наследствената памет на един напълно различен род. С това множество проблеми от миналото и за бъдещето ще бъдат разрешени. В духовен аспект промяната е грандиозна.

Когато тези семейства покажат модела за истински семейства, изпълнени с истинска любов, те ще създадът основата за появата на един нов свят на Мир, Любов, Разбирателство. Затова в основата на учението им е усъвършенстването на 4-те Свери на Любовта; Детска Любов, Братско-сестринска Любов, Съпружеска Любов и Родителска Любов.

  
Думи на д-р Сан Мьон Мун:
Брачна благословия чрез междукултурен обмен
Има ли нещо, което не може да се разреши в семейството? ... живота на родителите и децата, съпруга и съпругата, по-големите и по-малките братя и сестри се въплъщава моделът на живот за другия...
Най-добрият начин е да получите Святата Благословия с партньор от друга раса, националност или религия. Тези бракове допринасят за осъществяването на огромната задача да се преодолеят расовите, културните, националните, етническите и религиозните бариери и така да се създаде единно човешко семейство. В Божиите очи цветът на кожата не е от значение. Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години.
Брачната благословия чрез междукултурен обмен е в крайна сметка средството да се установи мирен, идеален свят тук на земята... Целта е да можете да изградите истински семейства. Брачната благословия чрез междукултурен обмен досега се оказва най-добрият начин да бъде възстановено човечеството и да станем Божии деца. Това е най-величественото морално деяние... това е ритуал, който прекъсва връзките на враждата. Това е свят ритуал, който преобразува нашата потомствена линия в Божия и ... Му дават възможност да осъществи Своето провидение в днешния свят.снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли
Свържете се с нас: 
Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София
email: worldofheart@gmail.com
skype: peace.embassy 

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. 

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии