Резонанс на Сърцето: Вибрациите на нашето сърце влияят как мислим и чувстваме


Резонанс на Сърцето
Вибрациите на нашето сърце автоматично влияят начина по който мислим, чувстваме и функционираме
 
Обединителна Семейна Терапия, Y.UTS., 2016

Съвременни научни изледвания показват, че човешкото сърце съдържа интелигентност независима от мозъка, която направлява индивидуалния ни живот. Както обяснява Обединителния Принцип, "ние сме надарени с емоционална чувствителност към Божието сърце." В духовен аспект, нашето 'сърце' е, "неспирния импулс да търсим и получиме радост, като инвестираме всичко в обекта на нашата любов" (Обединителна Мисъл). Сърцето е центъра на нашата духовна душа, където Бог обитава. Нашето тяло също реагира и резонира със състоянието на нашето сърце. Науката днес може да измери точния резонанс на тези състояния. Те показват ралното ниво на нашето духовно разитие. (Виж диаграмата)Сърцето се изразява чрез интелекта, чувствата и волята и те генерират енергия в духовния и физическия свят. Този резонанс автоматично оказва влияние върху начина, по който мислим, чувстваме и функционираме. Всички наши мисли и чувства произвеждат определена квантова енергия, която става част от нашето съществуване. Те оставят някои измерими физически трептения и влияят на нашата околна среда и реалност. Ето защо Учителят Мун ни учи:

"Настройте се, като камертон, да резонирате с вибрациите на Божията честота. Резонирайте с Божията неегоистичност." - Сан Мьон Мун, "Духовна помощ"

Моля, разберете, по-ниският резонанс от конфликти, ядове и притеснения се съхранява в клетъчната ни памет и постепенно се натрупва, все повече и повече, под формата на стресова (деструктивна) енергия. С времето, разбира се, това се появява в болести. Но това същевременно води до по-голяма нервност, раздразнителност и други проблеми. И все пак, това е енергия, съхранена в организма, която сега контролира тялото и подчинява духа ни. Лесно можем да се освободим от нея с Квантов био-енергиен стик (50-70 лв). Разберете, резонанс на любовта (528 Hz) може да лекува болести, психични проблеми, дори взаимоотношенията ни.

Нива в развитието на Сърцето ни

Когато духът ни е в Ниво на формиране (резонанс от 50 до 200), резонираме в царството на страха (резонанс 100 Hz), което ни смъква в съмнения (резонанс на 75), или надмогваме до гордост (резонанс на 170) и кураж (200), като е на върха на израстване в етапа на формиране. Тази честота на сърцето ни ни свързва със Средния духовния свят (Нито е ад, нито рай). Хората, които са добросъвестни, но материалистични, индивидуалистични, песимистични и хуманистични, са на това ниво.

Тъй като на това ниво съзнанието на духа все още не е достатъчно развита, хората се управляват от техните физически умове (Прочетена: Структура на ум). Това е незряло състояние на детето. Децата все още не са развили своя духовен ум, така че те зависят от любяща среда, сигурността и защитата на техните родители, които се очаква да бъдат в резонанс завършването Етап на Любовта. По този начин, на това ниво хората са силно уязвими и извършени от емоциите на другите и по този начин клюки, негативизъм, критика, лесно може да ги наркотици надолу в сатанински - Непринципно царство.

След това човек се развива, за да резонанса в Ниво растеж (300-400 Hz), той навлиза в духовния свят на Рая. На този етап, изведнъж човек става по-склонен (резонанс на 300), за да учи и разбира истината; той приема (резонанс на 350), следва и практикуват, и най-накрая достига резонанса на разума (резонанс на 400). Това означава, че умът му вече може да работи напълно свободно и нормално. Той може сам, функция чувстват и мислят правилно и много продуктивно. Защо? На този етап не е зъл дух свят намеса. По този начин, той може да се чувства правилно Райт и погрешно според Божия абсолютен стандарт. Това беше нивото, достигнато само чрез топ светци ниво в християнството. На сърцето на този човек ниво е много отворен, те са готови да живеят за другите, все пак те са уязвими по отношение на сексуалните изкушения.

В Степен на завършеност (съвършенство), вибрирамме в любов, радост и мир, сърцето достига 500 до 600. Много малко хора могат да достигнат временно този резонанс, чрез много духовни практики, молитва и медитация. И все пак, те не са на това ниво на растеж. Единствените хора, на това ниво са Истинските Родители. Защо? Това е едно ниво не може да влезем сами. Трябва да бъдем перфектна двойка, да живеем в името на човечеството и на Божията воля. Само като съвършена двойка, усъвършенстване на основата на позицията на семейството четири, ние навлизаме в царството на Божието директно господство (резонанс над 700).

Въз основа на квантови изследвания бе развит ефективен метод за лечение без пиене на хапчета - Кванто лечение (евтино, бързо и без нужда от доктори). Това Енергийно лечение използва здравословни вълни, които лекуват на квантово ниво. Прочетете за Квантовото био-енергийно лечение


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии