HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Синагогата на Сатана, които лъжат, че са Евреи

 

Защо в Откровения, Библията говори за Синагогата на Сатана, които лъжат, че са Евреи 

Библията предсказва, „онези от Синагогата на Сатана, които казват, че са евреи, а не са, но лъжат, ще ги накарам да дойдат и да се поклонят в краката ви“. (Откр. 3:9) 

Божественият принцип изобразява хода на възстановяването като „курс модел за покоряване на Сатана." И когато четем Библията, всичко е свързано с тази безкрайна война със сатанинските практики. Божиите пророци винаги са се борили с тези сатанински свещеници. Прочетете,  САТАНИНСКАТА  СИСТЕМА разчиства СТАРАТА СИ Гвардия , в отчаян опит да се приспособят към тази епоха на предстоящия Космически Мир и Единство.

Тъй като светът беше доминиран от тази сатанинска култура, Бог трябваше да намери хора на своя страна. Чрез откровения и напътствия той издигна индивиди, чиито семейства прераснаха в нация на страната на Бог. Възстановявайки една нация, Бог искаше да разшири тази основа към света, като естествено асимилира сатанинската култура.

Но, на всеки етап от Божието провидени, писанията и историята свидетелстват как сатанизмът пропълзява обратно и прониква създадения от Бог фундамент. Виждаме това и в Стария завет, и в Новия завет. Храмове и църкви бяха проникнати. Сексуалните извращения и сатанинските ритуални жертвоприношения са извършваха в Светая Светих от самите свещеници. 

„В Стария завет многократно виждаме тези поклонници на Баал, които в крайна сметка са поклонници на Слънцето. Те са проникнали в Божия храм с окултните си практики. Дори в храма свещениците издигат колони на тези „богове“.“  Хуан О Савин  

Синагогата на Сатана,  преструващи се на евреи 

Да, ние сме наясно със сатанинските практики в Стария завет и дори в новозаветното време, но какво да кажем за нашата по-нова история; Дали сатанизмът магически изчезна или всъщност силата им се увеличи, но е по-измамна и прикрита? Вижте,  КОЛКО РЕАЛЕН И ЗъЛ Е САТАНИЗМЪТ ДНЕС

Знаете ли, че:
  • В 80% от християнските църкви след Втората световна война са открити сатанински олтари
  • Архиепископ Милинго, от Ватикана даде свидетелства за сатанинските практики във Ватикана
  • След като руският принц унищожи Хазария (заради сатанинските им практики) тези хазарски евреи бяха отхвърляни от всяка нация. Причината бе множеството отвлечени и ритуално убити деца. 
  • Научете как те поеха контрола над парите, създадоха комунизма и световните войни и получиха контрол над всички правителства, медии, образование, медицина и всички големи корпорации.

Видео : Синагогата на Сатаната зад световните войни и корупцията. Вижте  САТАНИНСКИЯТ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА . Защо Ротшилд е преследвал евреите? Как от 1820 г. живеем в ерата на Ротшилд. Те бяха единствената сила в Европа. Те станаха господари на света. Създава лигата за борба с клеветата с цел идентифициране на всеки, който поставя под въпрос или оспорва техните незаконни действия. 

1913 : С подписването на закона за Федералния резерв невидимото управление на паричната власт е легализирано. Частните банкери сега притежаваха правителството и печатането на пари. 

1914 : Първата световна война започва. Контролът върху печатането на пари им позволи да платят за изпълнението на своя план за 3 световни войни. Контролът върху медиите им позволи да манипулират хората във война.

1915 : Турското правителство е свалено от масони еврейски социалисти, наричащи себе си младотурци. Разклонението на това беше воденият от евреите геноцид на 2 милиона арменци християни. 

1917 : Ротшилд спонсорира Червената революция в Русия и нарежда семейството на краля да бъде убито, защото не приема тяхната система на Централна банка. Сега държавата е собственост на семейство Ротшилд и се управлява от хазарски евреи. Комисарите на новото руско правителство се състоят само от 13 руснаци. Повече от 300 са били евреи. 260 от тези евреи са дошли в Русия от САЩ. 

Как е направена революцията? Групи от еврейски шпиони получиха руски имена и изпратиха на прозрение бунтове и бунтове. Ленин и Троцки бяха сред тях. Тези евреи, Ротшилдови, финансирани от болшевиките, избиха повече от 60 милиона християни. Евреите създадоха и управляваха организираната съветска система от концентрационни лагери – „най-голямата машина за убиване в света“. 

 

Ние се приближаваме към края на 1000-годишната война със Сатана

Това е времето да разберем и сложим край на Божията болка. Както True Father Moon обяснява:

„Бог беше... малтретиран, разкъсван, ранен и разбит на парчета. Сърцето Му беше в болка и отчаяние всеки път, когато издигаше хора само за да ги накара да отпаднат.“  Sun Myung Moon

Много признаци сега показват, че това дълго царуване на Сатана наближава своя край. В същото време виждаме плода на визията на Истинския баща, за създаване на представителна столица за новата нация на Cheon Il Gook, CIG (Космическа нация на мира и единството). Това е историческо време на голям духовен преход за човечеството. Вижте,  САТАНИНСКАТА СИСТЕМА ЧИСТИ СТАРАТА СИ ГВАРДИЯ


„Със създаването на тази сграда искаме да поставим условието, съвместно и глобално, нашият Небесен Родител да присъства по-силно от всякога.“ Джулиан Грей

И така, какво точно беше суверенитетът на Сатана, който се срива? Както д-р Лий обясни от света на духовете, когато Принципът говори за суверенитета на Сатана, на земята буквално има огромна сатанинска мрежа. И както Отец Мун обясни, единственият начин Сатана да работи чрез земните хора е като използва предците, които са под негов контрол в Ада. И всички ние имаме предци, които са в Ада. Така Отец Мун постави началото на провидението за освобождение на предците, което сега носи плод в изобличаването и рухването на сатанинската система. Наистина, добрият духовен свят сега подпомага този процес на земята.

Примерен курс за подчинение на Сатана

„Моисей успя да покори Сатана, като следваше модела на курса на модела, който беше разкрит символично в курса на Яков. В своя курс Моисей разви това до нивото на образ. По подобен начин, като надграждаше модела на курса на Мойсей, Исус дойде съществено да подчинят Сатана , като вървят по стъпките на Исус, хората на вярата също могат да подчинят Сатана и да го овладеят."  МОЙСЕЙ И ИСУС В БОЖИЕТО ДЕЛО ЗА СПАСЕНИЕ

Въпросът е: „Какво означава да се покори Сатана съществено, не само духовно? За да се установи съществено Божието Царство на земята, първо трябва да се покори цялата съществена основа на Сатана. Няколко точки, които не успяхме да разберем в това отношение.

(1) Че сатанизмът никога не е бил случаен народ, практикуващ идолопоклонство, а много добре организирана световна структура със строга йерархична пирамида под ръководството на Луцифер. (Това е причината в наше време да изберат името Илюминати)

(2) Световните сатанисти всъщност са 13 древни кръвни линии  (1% от човечеството). Те стояха зад тези могъщи сатанински цивилизации на времето. Човек не оживява, ако избере да напусне или избере да не участва. Те са отгледани с тези ритуали. Подготвен да бъде въплътен от мощни демони. Духовно обучени как да ги мобилизират и да вредят. 

(3) Техните ритуали им дават сила да мобилизират демони и да постигат действителни резултати, винаги насочени към постигане на крайните им цели. Плюс това, пиенето на адренализираната кръв от младо, изнасилено и измъчвано дете е силно пристрастяващ наркотик, който ги прави обвързани с Ордена и с този педофилски акт. 

(4) Тяхното образование и ритуали са специално предназначени да премахнат съвестта им и да ги направят способни на всякаква измама, трикове, дори убийство, за да постигнат целите си.  

Отец Мун ни показа примерен курс със своята идеологическа Победа над комунизма . Вижте  КЛЮЧОВАТА РОЛЯ НА REV. ЛУНА В КРАЯ НА КОМУНИЗМА . Следващото, каза ни той, е да победим по същия начин неморалната сексуална култура, която произтича директно от сексуалния (педофилски) акт на Луцифер да съблазни Ева. Точно тези почитащи Луцифер Кръвни линии стоят зад безкрайния тласък на свободния секс, хомосексуализма и транссексуалността. За да блокираме и прекратим тяхното зло, трябва да знаем как работят.

Колко големи и мощни са кръвните линии на илюминатите днес? 

Само 13-те илюминатски кръвни линии са около 1% от населението, тоест 70-80 милиона души, заемащи висши позиции в световните структури, които работят ден и нощ, за да изпълнят сатанинския си план. 700 милиона оперативни служители работят под тяхно ръководство за същата цел. Когато разберете факта, че тези хора все още контролират, знаем ли всъщност тяхната самоличност, методи и цели? Всъщност нашето невежество е тяхната сила. Ето защо цялата тази секретност. 

Имайте предвид, че всички висши нива на масонството са от кръвните линии на илюминатите. Най-ниските нива могат да бъдат добри граждани, които желаят да правят благотворителност. Но, както обясни Джес, „след като преминат 3-тата степен на масонството, те се наричат ​​„Илюминатори“. Тогава те се специализират в други тайни общества и групи. За много от тях християнството е прикритието им." ( 27 минути )

Залъгват ни със Спасители , които всъщност следват техния сценарий

В последния доклад на CIG,  НЕ КУКЛИТЕ, КОИТО ВИЖДАТЕ, СЦЕНАРИСЪТ ДЪРПА КОНЦИТЕ , представих факта, че Тръмп и Кенеди също са от 13-те кръвни линии на илюминати. Разбира се, затова можеха да станат президенти. Тръмп беше троянският кон, който прокарваше ваксини точно докато се преструваше, че е против контрола на дълбоката държава на илюминатите. Сега Ребърт Кенеди Дж. изглежда играе подобна фалшива роля, за да отвори пътя за следващия етап - контрол на комунистическата диктатура, извинен с глобалното затопляне. Част от тяхната същност е да играят на спасители, докато отварят вратата за следващия сатанински ход. 

Робърт Ф. Кенеди младши каза в интервю, че би искал закон, който да "наказва" хората, които са скептични към или отричат ​​глобалното затопляне.

За да неутрализират опозицията, те създават погрешно впечатление, че най-накрая има лидер, който ще ги спаси. Докато разберем как ни е прецакал, вече е твърде късно. На следващите избори ни мамят с още един спасител, но нещата винаги стават все по-зле и по-зле, точно следвайки злия план на илюминатите.  

 СПЕШЕН  СИГНАЛ                                           

Тяхната програма за  проникване в медиите, политиката и църквите

Същите тези  хазарски евреи , поколения сатанисти, са  собственици на ПОЧТИ ВСИЧКО , всички са част от по-големия план на Кабала, използващ идеологическа подривна дейност и манипулативна пропагандна програма за психологическа война. 

Заедно с масоните и други агенти, те проникват отвътре във всичко не само за да запазят контрола, но по този начин постепенно придобиват всичко добро, което другите са създали под техния сатанински чадър .

ЗАБЕЛЕЖКА : Проверете във вашите църкви дали някои с такъв  еврейски произход  не са заели позицията да  образоват вашата младеж . Те заемат такива позиции, за да манипулират умовете си със сатанинския си разказ. Те са опитни за манипулация, така че никога няма да разберете колко незабелязано те  посяват зли семена в умовете им . След това се чудите защо децата ви губят вяра, когато пораснат. 

Такъв е случаят с  нашата църква в Обединеното кралство , само на хазарските евреи беше разрешено да преподават ДП. Всички църковни комитети са пълни с манипулатори, които се грижат да се запази правилният разказ и всеки е под проверка. Вече главните пасторски позиции са дадени на известни масони. Истинският баща ни предупреди да бъдем нащрек за подобни комунистически агенти. 

ПРИМЕР : „Слушане на 2 от  предполагаемите лекции на Уилям Хейнс (еврейски произход) за DP. (1) В лекцията той обясняваше  тайната да правиш секс с всяко момиче,  което искаш, дори ако си грозен (какви семена сее в главите им)" (2) Той едва имаше няколко класации от DP... всичко беше външни неща. (3) Основните точки от това, което ДП и Отец обясняват толкова красиво, бяха заменени с външни хуманистични неща, които преподават точно обратното. (4) Второ поколение ми каза как е казал на лекцията. „Не вярвам на DP, но трябва да го преподавам.“ По този начин имплантирайки в умовете им, че DP е просто неясен и неважен.

Тяхната тайна сила за проникване: Изпреварване на това, което другите са създали

Както член на Ротшилд каза директно на Кимбърли Гогуен, "Без значение какво построя, те щяха да го поемат, след като бъде завършено." Можем да изградим всяка система, бизнес, организация или проект с най-добрата цел някога - те ще го поемат. Това е техният начин да превземат земята. И го правят „в сътрудничество и съвместно с Ордена на Черното слънце“. 

Както Хуан О Савин попита: „Има ли хора дори сега, които нахлуват в нашето... движение, които се надяват да го подкопаят отвътре?
 
Видео : УПРАВЛЯВАНЕ НА СВЕТА: ИЛЮМИНАТИТЕ - Кръвни линии с древен произход, сатанински вярвания и практики, с една цел, да поставят света под краката на Луцифер. Създател на всички тайни общества.

Тяхната открита атака срещу човечеството

„Необходимо е съдебно дело, за да се разкрият резултатите от няколко изследвания, основани на данъкоплатците, от правителството за ефектите на флуорида върху децата – консенсусът: той понижава техния коефициент на интелигентност.“ 

FDA защитава фармацевтичните компании, а не вашето здраве. Срещу наградите Hansom те използват полицейска власт, за да атакуват онези, които заплашват големите фармацевтични компании, разкри бивш комисар на FDA на САЩ. 

Ваксинациите бяха най-голямата медицинска измама в историята. Установено е, че ваксините са безполезни и отровни. Ваксинацията е заплаха за всяко поколение от 1796 г. насам. ( 32 мин. )

1870-72 г., една от най-лошите епидемии от едра шарка в Англия, резултат от задължителната ваксинация преди почти 2 десетилетия. Най-ваксинираните райони претърпяха най-много смъртни случаи. 

Законите за задължителна ваксинация в Япония след 1885 г. доведоха до 25 до 30% смъртност. Въпреки това изискванията за повторна ваксинация бяха само по-строги. 

„Установено е, че полиомиелитните ваксини съдържат левкемия, CV40 и ракови вируси, обясни Merck Scientist.

„Световната здравна организация инжектира африканците с над 50 милиона ваксини срещу едра шарка – причинявайки вълна от инфекции с вируса на СПИН.“ Британският Таймс, 11 май 1987 г 

Познайте кой притежава и въвежда тези геноцидни програми - същите кръвни линии. 70% от рекламите са от индустрията за лекарства. Ние сме промити мозъци, за да отхвърлим ефективното естествено лечение и да приемем техните невероятно токсични вещества, които причиняват множество странични ефекти и са много вредни за човешката система. 

Те убиват нас и нашите болки с Chemtrails. Писна ни от Chemtrails, ваксини, трафик на деца, 70 мил. аборти, педофилия и транссексуални програми. ( 49:27 мин. )

Говорим за умишлено отравяне на нашата храна, вода и въздух с цел заграждане и намаляване на населението. Всичко планирано и изпълнено по заповед на тези сатанински кръвни линии. И сега, с Covid ваксините те възнамеряват да убият милиарди. Хората умират в съня си, докато се хранят или спортуват.

Разликата между тяхната кръвна линия и Божията кръвна линия

За да стане част от Божията кръвна линия, човек трябва да се роди от безгрешни, истински родители. Адам и Ева не успяха да станат Истински родители и да отгледат добри деца. Исус беше убит преди да създаде истинско семейство (което беше неговата мисия като 2-ри Адам - ​​Възстановяване на провала на 1-ви Адам). Така че Божието родословие никога не е било установено, докато не се появиха Истинските родители. 

Ако погледнете диаграмата на резонанса на сърцето, човек трябва първо да достигне зрелостта на духовното усещане на истината (усещане кое е правилно и грешно) - резонанс от 400 Hz. Следващото ниво е "Любов" - резонанс, приближаващ 500 Hz. Това показва, че това е етапът от духовното развитие, когато човек може да получи Божието брачно благословение. Сега Бог може да им позволи да влязат в етапа на завършване и след като усъвършенстват това като семейство, те се издигат до резонанса от 600 Hz - „Радост“. И накрая, чрез усъвършенстване на Родителската любов, те разбират Божието сърце като свое собствено.

Илюминатската кръвна линия, от друга страна, се стреми точно в обратната посока. Чрез мъчения и изнасилване на собствените си деца, те разделят умовете си, позволявайки на различни демони да могат да дойдат и да превземат, когато е необходимо. В това състояние собственият дух на детето не може да расте. За такава силна демонична връзка те трябва да бъдат поддържани по този начин в продължение на няколко поколения. Ето защо те трябва да се женят с илюминатската кръвна линия, за да не загубят тези способности. 

Вместо висок резонанс, техните ритуали трябва да предизвикат ужас и страх, да понижат духовния резонанс, като по този начин отварят обща база, канал, ако щете, за низшите духове да дойдат и да работят. Наричат ​​го „портали“. Те се смятат за потомци на Каин, но в това обладано състояние можем с право да кажем, че те са с духа на падналите ангели в превозното средство от човешка плът. 

И така, възниква въпросът „Могат ли да бъдат възстановени?“ Може ли Бог да докосне и възкреси техния Първоначален разум (добрата им природа)? да Факт е, че въпреки страха да не бъдат убити, мнозина стават християни и напускат Ордена. В показанията си бившите илюминати споменават особено различния резонанс, който са почувствали. Те чувстваха любовта на близките до Бог в пълен контраст с тежката, тъмна духовна атмосфера на техните сатанински ритуални събирания. 

Нещо повече, има нова тенденция сред тези кръвни линии, наричащи себе си Светлата страна на култа. Според свидетелството на Джес, напоследък те вече не използват страха, за да разбиват умовете на децата си, а повече да говорят и да ги задължават морално. 

Намек за тази промяна беше даден във филма „Чудовища се обединяват“. Плашещите деца им дадоха сила - символична за използването на Adrenochrome (събиране на адренализирана кръв след излагане на дете на непоносим ужас). Но някои разбраха, че „радостта“ може да произведе още повече сила. Подобен намек видяхме във филма „Тролове“. Те смятаха, че единственият начин да получат радост е да изядат малките тролове - представляващи децата. Но те трябваше да научат, че да живеят в радост и да си помагат е много по-добре. 

Видео : Джеси Чеботар, бивш сатанист, обяснява символиката във фалшивата коронация на Чарлз III - показвайки, че техният Орден се срива и те вече нямат власт. Тя вярва, че Тръмп и добрата армия разрушават тази сатанинска система. 

Тъмната страна и Светлата страна на Ордена

Ако хората в ада, в духовния свят, бъдат освободени, ще дойде време, когато злите хора на земята, чрез които са работили, също ще започнат да вършат Божията Воля. 

Възпитан в култа, Джес Чеботар стана християнин. Тя обяснява за Тъмната страна на системата и Светлата страна на системата, тези, които практикуват само Бяла магия. Според Джес, "Всяка форма на магия, независимо дали е черна, бяла или сива, за да може тази магия да се прояви физически, те трябва да сключат договори с демонични духове." Според нея „дори тази Бяла магия да е за подпомагане на човечеството“. Но какво научават, за да го правят с Бог и света на добрите духове? 

Те избират върху коя от тези две страни да се съсредоточат в обучението си, като тестват детето, за да решат кое от тези две обучения да преминат. Много от певците, звездите и политиците, които познавате, са преминали през такова специално обучение MK Ultra, Butterflies. Мнозина го показват открито.

Вече е решено, че Светлата страна е някогашната, която ще постави началото на Новия световен ред и Антихриста. Но кои са те?

Тя описва Светлата страна зад  Галактическата федерация , наричайки себе си Наблюдатели или Пазители. Те стоят зад екипа на космическите сили на САЩ. Ето защо те също се наричат ​​Пазители. Те „извеждат напред обучените професионалисти от този Орден, които са част от тази Федерация“, казва тя. Най-очевидно това е култът към Черно слънце или някои негови разклонения. 

Някои казват, че Илон Мъск , като част от тази кръвна линия на Каин, е бил подготвен да бъде новият Антихрист, за да ни въведе в тази нова ера на техническа революция, която е съществувала в Луциферианската Атлантида. Ето защо Space-X на Мъск работи с космическите сили на САЩ и заповедта му даде властта да бъде най-богатият човек на земята.  

Не само Мъск, всички изпълнителни директори на компании, всички военни генерали от високо ниво са продукт на тази програма (MK Ultra), абсолютно контролирана от Култа. Разбирайки това, става очевидно, че Бог ще трябва да направи някаква чудотворна трансформация в тези хора отвътре, за да може да трансформира тази земя.  

Бог е направил това успешно в ключови моменти от историята: Авраам беше от поклонението на Сатаната, но беше призован от Бог. Император Константин беше от сатанистическата империя, но се върна към християнството. 

Трафикът на деца винаги е бил ключова част от тези кръвни линии? 

Не само за труд, печалби от секс търговия и подкупи, те се нуждаеха от тях за редовните си ритуали на жертвоприношения (помислете за десетки хиляди сатанински ковени) и разбира се за производството на Adrenochrome - което в наши дни е глобален бизнес, с по-големи печалби дори от наркотиците , казват запознати. 

В понеделник, 24 април, в сложна мисия 760 деца бяха спасени от трафиканти на хора в седем подземни тунела под Канзас и Мисури, според CBKennedy News.

Въпросът ми е сега, когато Светлата страна води прехода, ще спрат ли трафика на деца и ужасните практики с деца? Това разкриване на трафика на деца само слух ли е, или това се разкрива, защото някои сили сериозно се борят с това.

Тези сатанински практики могат да бъдат проследени до Вавилон, инките и всички други древни сатанински цивилизации. Но през последните 1000 години най-много информация може да се намери за хазарските евреи. Тъй като нямат родова връзка с евреите, те използваха тези сатанински практики, за да получат власт и постепенно да проникнат на запад и постепенно в света. Прочетете, Хазарска история

В последните операции в Украйна (първоначалната родина на Хазария) "повече от 10 000 затворени в клетки деца бяха спасени, 3 876 трафиканти на деца бяха арестувани; 678 убити; 74 подземни тунела бяха унищожени." Актуализация на ситуацията

Синагогата на Сатаната и черния папа йезуит

Странното е, че Библията говори за онези, които се представят за евреи, но са от синагогата на Сатана. В други доклади обясних как те се присъединиха към йезуитите, създадоха ордена на илюминатите и планираха световната комунизация. 

„Имаме тези групи от криминално луди хора, които искат безкрайни войни и ни управляват въз основа на BS“, Фулфорд

Фулфорд описва 2 групи илюминати и известна борба за власт между тях. Първата контролна група е страната на хазарските евреи под Ротшилд. Втората група е от култа към Черното слънце (поклонници на слънцето), контролиран от йезуитите, под ръководството на черния папа във Ватикана. 

Тези две групи се обединиха и създадоха комунизма. Точно както обяснява Божественият принцип, те пожертваха своето предишно творение, Хитлер (нацизма), за да се стремят към световен контрол чрез комунизма. 

Има две различни групи  , които твърдят, че са илюминати, които всъщност срещнах. Една от тях, от Русия, твърди, че се връща към Питагор и че са против правилото за кръвната линия. Те казват, че всъщност са оцелелите от цивилизация, която е съществувала преди последния Потоп, и че имат древна технология, която е реална. Те твърдят, че са започнали Френската, Руската и Американската революция срещу управлението на кръвната линия. ( 4:50 мин. )

„ Другата група  , която срещнах, беше някогашната във Ватикана. Те са зороастрийци и вярват във вечната борба между Доброто и Злото. Те са поклонници на Слънцето. И твърдят, че християнството е религия, която те са разработили, за да контролират робите. Те са получили инструкции как да управляват планетата в продължение на 26 000 години от Извънземни (което означава духовни демони).  Доклад Фулфорд

Казват, че са евреи, но са от синагогата на Сатаната

Най-видимият фронт на този сатанински култ са евреите. Накъдето и да се обърнете, от банките до бизнеса, медиите и развлеченията, те го притежават. Това ви показва, (1) че те също са просто марионетки. Параван за много по-обширна сатанинска организация. (2) Те не са евреи, а хазари. (3) Те поставиха всички страни под финансово робство на дългове, една по една. 

Този дълг може да бъде платен само в щатски долари. За да ги спечели, страната беше задължена да не произвежда собствена храна, а само да произвежда за износ и да следва указанията на NWO. [ Видео ]

Видео : Техните методи са описани в  Протоколите на Сион  - много стар източник, използван от илюминатите, Кабала и хазарските фалшиви евреи, за да обвиняват истинските евреи. 293 параграфа с луцифериански насоки как да манипулирате човечеството.

Кои са тези така наречени „евреи“ зад всички тези фантастични организации, медицински институции и медии, прокарващи този геноциден дневен ред? Говорейки за тяхната „Неограничена война“, която се провежда в момента,  Clif High  обясни:

„Световният икономически форум през 2016 г. се хвалеше, че е поставил шипов протеин върху коронавирус. Те се хвалеха с това. „Направихме го! Направихме го! Отне ни 5 години.""

„Ние сме в процес на преминаване през тази гигантска,  неограничена война , на ниво, което ще бъде разбрано едва след като приключи, когато го прочетем в историята. Това е конфликт, който е толкова сложен и толкова огромен.“

„До известна степен ние водим войната, която датира от 1200 г. сл. Хр., когато руснаците нападнаха хазарите, за да се опитат да премахнат проблема, който създаваха в региона (с техните сатанински практики).“ Ротшилд и другите фалшиви евреи, контролиращи Фед и Световните банки, за да тероризират човечеството, всъщност са тези хазари (нищо общо с истинските евреи). Ето защо Библията говори за,

"... богохулството на онези, които  казват, че са евреи , а не са, а са  синагога на Сатана ."  Откровение 2:9

Всъщност хазарските банкери стоят зад болшевишката Червена революция. Маркс, Ленин, Троцки, Сталин, всички бяха хазарски евреи. Това обяснява тяхната омраза към християнството. Те създадоха 3-те световни войни, за да превземат Израел и да установят комунизма. Те стояха зад търговията с роби в Америка. Всички те са от тази сатанинска кръвна линия; скрупулен, без съчувствие и без човешка съвест и сърце. 

Сега известната мъченица на Холокоста Ане Франк излиза, казвайки, че снимките и видеоклиповете на Холокоста са били фалшифицирани дори по време на Втората световна война. Истината е, че на Хитлер е било платено от хазарските банкери да преследва евреите в Израел, за да могат да създадат своя собствена нация. 

Причината, поради която Китай е в борда на Новия световен ред, е, че семейство Лий (Ли) е една от кръвните линии на Илюминати. Не случайно Лий започна полетата с опиумен мак, за да произвежда лекарства, които ще бъдат пуснати на пазара от другите семейства на илюминати. Всичко беше внимателно изчислено от илюминатите, които бяха направили милиарди от търговия с наркотици от векове. Утайките са съществена част от китайските тайни общества. Един от семейството на Лий беше диктатор на Сингапур в продължение на десетилетия. Ето защо Сингапур стана първата страна без пари в брой като част от плана на NWO. 

Хазарската мафия генерира постоянни фалшиви кризи, за да превземе планетата.

Фалшивата пандемия беше извинението, което създадоха, за да превърнат притежаваната от Рокфелер ООН в световно правителство. ООН, която се опитва да накара правителствата да легализират секса между възрастни и непълнолетни, за да нормализира педофилията. 

ThePeoplesVoice ] (ООН призовава правителствата да легализират секса между възрастни и непълнолетни: „Педофилите също заслужават любов“)

Видео : Как ООН се контролира от Ротшилд и се използва за контрол и пране на пари. Ако все още не сте наясно със злия контрол върху човечеството и техните тъмни планове и манипулативни методи, можете да започнете с този документален филм: (2) (3) (4) (6) (7) (8) (9) (10 ) (11) (12) (13)           

Как може Божията страна да ги спечели, ако продължаваме да живеем в невежество, неспособни да реагираме, неспособни да се обединим срещу тях? И все пак Библията предсказва, че тяхното време ще изтече, „онези от синагогата на Сатана, които казват, че са евреи, а не са, но лъжат – ще ги накарам да дойдат и да се поклонят в краката ви“. (Откр. 3:9) 

Интересна част от тяхното обучение

„Те гледат позата ви в духовния свят... и с кои духове могат да ви свържат.“

Те четат класически истории на децата, за да видят как реагират, ако бъдат привлечени в този духовен портал. Читателят е магьосник, чрез когото духовете виждат къде резонира детето, преди да започнат да разбиват ума. Във всичко, което правят, те работят с духове и демони. Духовете се поставят в детето по време на този процес на програмиране. 

Те също използват музика и медитация, преминавайки през чакрите, за да извикат различните демонични богове. Половите органи са свързани с Asther, "Ra" - свързан с Baal, "Ou" - свързан с Azal и Moloch и т.н. За да започнат обучението, те ще нанесат травма в тази област. 

Избраните деца преминават по-задълбочено MK Ultra обучение в тайни военни бази, където имат по-големи духовни врати. Тя наброява множество бази по целия свят. Или могат да използват йезуитското католическо училище. Някои може да преминат през повече християнско обучение, ако основното им покритие в живота е такова. Но това означава, че те също ще повлияят на тези църкви. 

Предполага се, че нашата мисия да „Покорим Сатана“ включва зрялост да не бъдем подведени от тези хора и дори сърцето и духовната сила да ги възстановим. В това отношение Татко Муун ни показа примерен курс със своята идеологическа Победа над комунизма. Вижте  КЛЮЧОВАТА РОЛЯ НА REV. ЛУНА В КРАЯ НА КОМУНИЗМА . Следващото, каза ни той, е да победим по същия начин неморалната сексуална култура. Всъщност това включва ефективно справяне със следните престъпления, част от тяхната кръвна традиция. 

Илюминатите утриват загубата на Атлантида до днес

Това ще ви покаже какво се опитват да възстановят? Те смятат, че Атлантида е най-великата, много напреднала цивилизация, която е била силно просветена. Те определено бяха сатанисти, много луцифериански. Но този пророк на техния враг, който беше от Бога, предрече тяхното унищожение, ако не променят пътищата си. Защото те определено бяха окултисти, те бяха луциферианци. Това беше тяхната религия. Много от постиженията на Атлантида са им предадени чрез свръхестествени средства. Така че те се присмяха на пророците и ги убиха. Но трагично техният град беше изгубен. И до ден днешен те търпят тази загуба. Атлантида е предшественик на техния илюминизъм. 

Ким също подкрепя историята, че „атлантската цивилизация е паднала цивилизация, създадена от ниски астрали (паднали ангели), които са дошли на земята, взели са хора и са ги модифицирали генетично... Те са станали по-добри в генетиката, затова изглеждат по-човешки в наши дни, но в миналото те изглеждаха много по-различно (издължени глави и т.н.). Това беше началото на всички тези семейства по кръвна линия на земята."

Според библейската история, първоначално падналите ангели са имали сексуални отношения с жени и са произвели гигантите, генетично модифицирана линия, използвана за контрол на човечеството. Преструвайки се на „богове“, чрез такива клонинги, тези паднали ангели идваха свободно и обучаваха човечеството във всички сатанински практики, технологии и оръжия, хомосексуалността и свободният секс бяха същността на тяхната извратена култура. 

Склонността към окултното се прокарва много активно в днешните забавления, както и в хомосексуалната, трансджендърната и свободната сексуална култура, които произлизат от тази паднала преди потопа цивилизация.

Бог беше унищожил тази извратена култура. Тези гиганти постепенно бяха убити. Историята разказва, че в продължение на няколкостотин години последните останки от тях се заселват на мястото, което днес е Ватиканският хълм. Ето защо хълмът Ватикан е кръстен на богинята на смъртта и подземния свят - "Ватика". Те създадоха дълбоките подземни пещери и тунелен лабиринт, все още използван от сатанистите под Ватикана. Някогашният архиепископ Милинго, описан. 

Свидетелство на оцелели : 13 стаи под земята на Ватикана. Мумифицирани тела на „бащите“ на тези родословия, наблюдаващи церемониите. 

Можете да видите, че днешният сатанизъм произлиза от тези сатанински цивилизации от миналото, които Бог е работил да унищожи. В стремежа си да възстановят предишната си сила и да върнат този открито сатанински свят, те систематично проникваха във всички религии и структури на обществото. Комунизмът трябваше да им помогне да постигнат тази цел, но Бог използва преп. Мун, за да ги победи идеологически и да доведе до колапс. Преп. Мун разшири културата на Истинските семейства, в която сатанинската сила дори не може да съществува. 

Многобройни религиозни и световни лидери бяха водени от Бог до преп. Мун. Исус се яви на Милинго и му каза, че трябва да извади католицизма от тази сатанинска яма. Казаха му да отиде и да получи сватбената благословия на преп. Мун. Заради натоварения си график той не спазваше. Исус се появи отново със същата молба. Така Милинго посети преп. Мун в Корея, беше съчетан и по-късно участва в междурелигиозната сватбена благословия заедно с 50 други известни християнски и други религиозни лидери. Възникна световно движение за възраждане на истинското, морално, единно християнство. 

И двете страни, Божията и тази на Сатана, сега кулминират към последния етап, опитвайки се да установят своята версия на новия свят. Както обяснява Божественият принцип, Сатана винаги е предшествал да имитира това, което Бог ще направи, но съсредоточен върху себе си. И все пак Бог винаги е използвал първоначалната природа на хората, за да ги върне постепенно на страната на Бог. 

Спомнете си, че TF каза : „Дори и да следвате Луцифер, ако следвате с абсолютно подчинение, той ще ви доведе при Бог.“

Превъзходната Божия сила и добрите духове

„Защото Бог не ни е дал дух на страх, а на сила, любов и здрав разум.“  2 Тим. 1:7

Нека ви разкажа моя личен духовен опит. Защо светът на злите духове е толкова безсилен? Защо им трябват толкова много усилия, за да правят прости неща? Колкото по-ниска е честотата на сърцето, толкова по-ниска е мощността. Когато гледам духовно, тяхната енергия е по-малка от точка. Наблюдавах ги отново и отново как те трябва да мобилизират хиляди и хиляди такива духове, за да повлияят дори на малка област в нашия физически ум. Ето защо всички тези безумни условия, за да могат малко по малко да придобият контрол върху някои от нашите мисли и функциониране. Вие, като благословени централни семейства, имате абсолютната власт да им наредите да бъдат изпратени в 100-дневен (което е сто години) семинар в духовния свят, за да станат абсолютно добри духове (или ангели). Може да се страхуват, но така е най-добре за тях. 

„Когато започнете да мобилизирате духовния свят чрез молитва... вие ще започнете да разпознавате небесните закони, които могат да бъдат използвани, за да помогнете на вашите братя и сестри. Сатана трепери... докато придобивате силата на ефективната молитва и ефективна мобилизация на духовния свят... великата сила, която съществува в духовния свят.Той прави всичко възможно да блокира тази сила... Научете другите братя и сестри как да бъдат ефективни по-силен и Сатана ще бъде отблъснат много, много бързо." За молитвата , Heung Jin Nim 

Ким: „Това е Божието решение: Правилото на злата страна свърши“

„Въпреки че хората в духовния свят искаха да слязат на земята, за да

Има ли промяна сега с предаването на Луцифер ? През 1999 г. Луцифер загуби основата си, трябваше да излезе и да поиска прошка. Вижте, САТАНА БЕ ПОБЕДЕН . Но дали неговите подчинени Демони постепенно се възстановяват оттогава? Намери ли Луцифер начин да разруши огромната Evel мрежа, която създаде, както Бог поиска от него?  

Сега създадената от Луцифер бариера се премахва и Небето може да помогне за възстановяването на Земята. „Отворих широко магистралата между този свят и света на духовете“, каза Отец Мун:
„Сега вашите предци могат да слязат свободно по магистралата между духовния свят и физическия свят. Нашите предци в духовния свят са наши съюзници и ще помогнат... ще се спуснат в безпрецедентна лавина...

Дори Ким съобщи: „Бог е изпратил ангели, изпратени тук да се бият за Светлината. Светлата страна започна да прави ходове срещу тях двамата.“ Така че тя пита: „Имаш ли някаква вяра в Създателя? Управлението на Злата страна е приключило, казва тя. Това беше Божие решение, не мое.“ 

Седем години след 2012 г. (през 2018 г.) родът на Соломон (Dragon Families) загуби властта, обясни Кимбърли (Ким) ( Видео ). "Техният 3000-годишен договор изтече." Външно, те загубиха контрола върху глобалното хранилище и по този начин възможността да печатат пари. Но вътрешно "Тъмната страна официално ги е напуснала и вече демоните не могат да дойдат да ги спасят или да подкрепят плановете им." Очевидно в епохата след идването на Небето Бог не позволява това. 

Техният оперативник (фиксатори) - Култът на Черното слънце, реши: "Защо трябва да ги слушаме" и се опита да управлява сам. Борбата между тях продължи до юни миналата година (2022). Оттогава Ким (който сега отговаря за глобалното хранилище и разпределението на нови пари) се опитва да ги събуди, че трябва да се присъединят към плана за възстановяване или Бог ще ги елиминира. Което означава, че оперативните служители, които помогнаха на лошите да управляват под Сатана, сега могат да просперират само ако се откажат от злите планове и подкрепят благополучието на човечеството. 

Искрено се надяваме, че сред структурите на тази зла матрица, създадена от Сатана, все повече и повече ще отворят първоначалния си ум и ще се обърнат на страната на Бог. Не забравяйте, че това е времето, когато Луцифер е задължен от Бог и Истинските родители на Небето и Земята да разглоби злата паяжина, която е създал. 

„Веднъж чуем Словото, дори ние, падналите хора, усещаме как Божието сърце започва да напъпва в сърцето ни. Когато сърцата ни започват да напъпват по този начин, ние придобиваме силата да обичаме врага си и   се активира  силата да покоряваме света на Сатана .“ Sun Myung Moon

Бог създаде с цел радост и любов. Той иска да види свят на мир, любов и хармония. Време е човечеството да се издигне и да изгради този идеал. Когато човешките същества изпаднаха в скръб, Бог стана нещастен. Това никога не трябва да се случва. Трябва да освободим сърцето му.

Назад към  Част 1  /  Част 2 

No comments:

Post a Comment