Оралният секс е вреден, твърдят научни излседвания

.

Оралният секс е вреден, твърдят научни излседвания
Учените предупреждават да се избягва оралният секс. Както показват изследвания, според мъжете оралният секс е дреболия в сравнение с половия акт.

Четирима от десет изследвани го смята и за по-безопасен, независимо, че и по този начин се предават доста заболявания. Учени изследвали повече от 1600 болни от рак на устата пациенти от Европа, Канада, Австралия, Куба и Судан и над 1700 здрави хора. Те открили, че пациентите с рак на устата, съдържащ щам на вируса HPV, известен и ката HPV16, три пъти по-често са се занимавали с орален секс, отколкото здравите.

Според японски учени пък фелациото води и до други заболявания, дори до слепота. Този вид занимания могат да станат причина не само за опасни венерически заболявания, но и да доведат до слепота. Слизистите части на очите и репродуктивните органи имат еднаква структура и затова в равна степен са изложени на поражение от бактериите, обяснява Сигаки Оно, професор в университета на Хокайдо.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии