Обама печели изборите в САЩНовини
:
Психоанализа на бъдещата политика на Обама
Обама печели, но печелим ли ние

Продават плакати с Обама в типичния комунистически пропаганден стил. Рекламират го като потдръжник на свободния секс. Намалиха цените на бензина в САЩ наполовина за да гарантират победата му.

Обама печели исторически избори

Първите изборни резултати станаха известни в ранните часове на 5 ноември. Демократът Обама, 47, води Републиканския си противник Маккейн, с 297 към 139 гласа. А последни преброявания показват, че печели с 349 към 162. Обама обещава промени и изгрева на ново лидерство. Но нека уточним какво точно изгрява на хоризонта. Само съдейки по-собствените им демократични реклами става ясно, че говорим за "лидер" даващ нов тласък на свободния секс и мераците на хипитата. Дали той ще осъществи тези очаквания или не, все още не е ясно, но със сигурност той се превърна във очаквания магически гуру за много обезнадеждени.

Обама: Новият Чегевара

Какво ни показваха някои от рекламите? Обама изобразен в контури подобно на стила в който се изобразяваха комунистически лидери като Чегевара, Ленин, Сталин се продаваше на специални ограничени търгове. Подобни 350 плакати са били разпродадени с надписа „Прогрес”.

Поначало позицията на Демократите (лявата партия в САЩ) е социалистическа и доста подобна идеологически с лявите философски основи на Комунизма. Изтъква се грижата за бедните, слабите, нуждаещите се от социални помощи като най-висшата им добродетел и достойнство. Фактическия резултат обаче е, че с политиката си те подкрепят бедните да останат бедни, а социално зависимите да останат социално зависими. Това е все едно съзнателно да държиш някой ниско, затънал с проблеми, за да можеш постоянно да изтъкваш своята висота. Това е по-скоро психологически комплекс за малоценност. Какво би станало ако тези хора се развият и вече на са бедни и социално зависими, тогава Демократите не биха имали никаква стойност за никого. Същото бе и в бившите Комунистически държави; всички бяха държани бедни за да може Партията да е уважамана като грижовната майка кърмилница. Нали и точно затова много старци в България все още плачат за Комунизма, който не ги научи на нищо друго освен безотговорно да чакат държавата да им гарантира всичко. Под всичко обаче, в случая се имаше впредвид само основните нужди за мизерно оцеляване, и дългите опашки за хляб.

Кой е виновен за кризата в САЩ
САЩ са в най-лошата криза от Голямата депресия, според исказване на Обама. Но кой е виновен за това?
vote McCain video Видео с обстойно проучване на фактите показва, че настоящата икономическа криза е причинена от Демократите (лявата партия в САЩ) и от поредица от финансови и законодателни решения, които те прокарват предназначени да "обезпечат домове за бедните." Видеото показва как Демократите натискайки за даването на кредит за бедните по-скоро разруши живота им отколкото да им помогне.

Но според коментар на Професор Гордън Андерсън, всъщност достатъчна отговорност за кризата тежи и над двете страни; Републиканците и Демократите. В крайна сметка и двете партии, както и много американци се провалиха да разберат необходимостта от финансова дисциплина и приеха кредита като опият за масите.

Общ проблем на лявата политика

В много западно европейски страни наблюдаваме същото осъзнаване за пагубното влияние на лявата политика. Хората виждат, от левите политици само корупция която води до икономически блокаж. Данъците се дигат за да може парите на работещите да покриват социални помощи за безотговорните, които не желаят да работят. Високите такси от своя страна принуждават големия бизнес да пренасочи инвестициите си в други страни с по-ниски такси. В крайна сметка това се отразява не само в спад на икономиката, но и на морала в нацията. Като похлупак на всичко, левите-либерални партии активно прокарват закони, които умаловажават значението на брака и семейството, те пренасочват милиярди евро към организации и дейности целящи прокарване на културата на свободен секс всред младите. А разбира се със секса идват и алкохола, наркотиците и престъпността. Така че, със ставането си на президент на кого по конкретно Барак Обама ще донесе печалба?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
Ванга предсказва победата на Обама
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии