ПРЕЗЕРВАТИВЪТ НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СПИН: Освободете истината за неефективността на презервативите - Спрете безумието!

.

Моралът през поколенията обуславя и по-голяма генетична протекция от СПИН


Моралните хора имат по-голяма генетична протекция от спин. Изследване сочи, че 7% от българите не могат да се заразят със ХИВ вируса.


Само 7% от българите не могат да се заразят със СПИН по полов път поради генетична невъзприемчивост към вируса, показва изследване на Националния център по зараза и паразитни болести, започнало през 2000 г., информира БНР.

Бързото разпространение на вируса се спомага от културата на свободния секс и безразборните сексуални връзки.

Иронията в случая, е че милиардите които се харчат за СПИН превенция отиват точно за разпространението на тази култура. Не е ли това пълно безумие?

Още от зараждането си кампаниите за СПИН-превенция са основно водени от хора пропагандиращи свободния секс. С други думи, най-рисковата група, с най-рисковото и неправилно поведение спомагащо възможността за разпространение на вируса, са тези които ни казват какво да правим за да се предпазим.

Истината е, че кампаниите за превенция приличат по-скоро на наливане на масло в огъня.

Любопитно е да знаете, че хомосексуалистите са началните инициатори на превантивната политика. Ето защо, целта и резултатите са точно обратни на желаното. Основна цел на тези програми е стимулиране на най-рисковото - свободното сексуално поведение. Списанието ˝Pediatrics ˝ публикува изследване на подрастващи от най-рисковата група. Заключението: ˝Познанието за СПИН и ХИВ инфекцията и нейната превенция не показва никаква промяна в рисковото поведение.˝ Но това не е всичко.

Много родители се оказват в безизходно положение, където на техните деца в училище им се казва да се пробват в хомосексуални връзки за да разберат дали не са хомосексуалисти и за да знаели как се чувстват обратните. Родителите обаче са безсилни да спрат тези програми и са длъжни децата им да ги посещават ако не искат да влязат в затвора. Множество такива скандали заляха САЩ, а сега такива кампании и програми свободно се ширят и в България.

Презервативът се знае че има 17-19% провал, но изследване с доброволци показва, че 20% са се заразили със ХИВ вируса въпреки, че са знаели за заразата на партньора си и са използвали презерватив правилно. Какво остава за младите които според изследване само 2% използват презерватива правилно. Но това няма никакво значение. С нарастването на проблема и приходите им също нарастват.

Милиардите които се харчат за пропаганда на презервативи пълнят джобовете на много организации и фирми.


Ако някой разумен човек изобличи това безумие той веднага бива париран с обвинението, че е религиозен фанатик. Но не е нужно да бъдем вярващи за да видим фактите. Време е да освободи истината за неефективността на презервативите. Време е да спрем това безумие.

Наистина - Бихте ли се качили на самолет, ако знаете, че на всеки 5 един ще се разбие? Недейте. Имайте само един партньор и ще бъдете в пълна безопасност.

Пропагандата на презервативите не е нищо друго освен политика за прокарване на Свободния секс, аморалността и съсипване не семействата.


Пропагандаторите на презерватива смятат, че децата така или иначе ще бъдат сексуално активни и следователно презервативът е единственото спасение.

Оказва се че не е така. В Щати в които се въведоха програми за сексуално въздържание рязко паднаха; ранната бременност, сексуалните инфекции и безразборните връзки. Образование на характера и подготовка за бъдещ успешен брак, това е от което децата се нуждаят.

Вижте:
Неприятната ИСТИНА за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ

Швеция бе първата нация, която започва усилено сексуално образование през 1956. Какъв е ефекта? Шери Харлей в нейната книга, Illegitimacy, заявява:

"Само за пет години от 1960 до 1965, извънбрачната бременност за 15-19 годишни майки нараства с 60%."
Често ни дават за пример Шведския модел, понеже те първи въвели сексуалното образование. Но защо пропускат факта, че това "сексуално образование" започва през 50-те, точно времето от когато започва рязкото повишаване на заразите с Болести предавани по полов път и извънбрачните деца.

Вижте статистиките:
Извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс.
ЗНАЧИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ САМО УВЕЛИЧАВАТ НЕЖЕЛАНАТА БРЕМЕННОСТ


Сходни теми:

Презервативът не е безопасен: 17% провал

БЕЗБРАЧИЕТО И СВЕТОСТТА НА БРАКА

СПИН и с презерватив: Секса изисква морал!

9 comments:

 1. Това може да го прочете някой млад човек и да изпадне в дълбоко заблуждение, че без презерватив може да се предпази от СПИН на принципа "Е па точно мене нема...", понеже, видите ли, съм от "готините 7 %". Използването на презервативи към момента е ЕДИНСТВЕНИЯ сигурен начин за предпазване от болести прдавани по полов път (в това число и СПИН)и нежелана бременност.

  "Иронията в случая, е че милиярдите които се харчат за СПИН превенция отиват точно за разпространението на тази култура" - това пък изказване е меко казано необоснвано. За подобно твърдение човек трябва да направи подробно проучване, което, съмнявам се някой е правил. А да не говорим, че определено има огромен брой местни и международни неправителствени организации, които се занимават с проблема. Изобщо цялата теза за хомосексуализма е малко ни в клин, ни в ръкав, дори хомосексуалистите да са социална група, която аплира към безопасен секс често, това не е обективна причина да спрем да ползваме кондоми!
  А, още нещо, на сайта на Националния център по заразни и паразитни болести НЯМА ПОДОБНО ИЗСЛЕДВАНЕ!
  ОХ, СТИГА С ТЕЗИ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ПОНЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПИШАТ ГРАМОТНО!

  ReplyDelete
 2. tova e mnogo pravilna gledna tochka i az sam napalno saglasna. Vsichko e vapros na interesi i mnogo pari

  ReplyDelete
 3. Единственото безопасно сексуално поведение е да нямаме безразборни сексуални партньори. В сърцето на всеки човек е желанието за един парньор...

  Как безумните оправдават тази безумна политика на разпространение на гумички които щели да ни предпазят? А ще предпазят ли сърцата на хората. Те смятат, че децата така или иначе ще са сексуално активни и следователно презерватива е единственото спасение.

  Оказва се че не е така. В Щати в които се въведоха програми за сексуално въздържание рязко паднаха; ранната бременност, инфекциите... Образование на характера и подготовка за бъдещ успешен брак, това е от което децата се нуждаят. Милиардите които сега се харчат да им се пропагандира свободен секс само унищожава и деморализира младеща.

  ReplyDelete
 4. гейовете наистина са проблемни хора, развалят и нормалните.

  ReplyDelete
 5. Съгласен съм със автора на публикацията,защото е истина.!
  Всички тези институции,организации и тем подобни изгъзици,занимаващи се с "ПРЕВЕНЦИЯ" - всъщност са пропангадатори на аморални,безнравствени и непочтени цености. Умело облечени с псевдо-научна фразеология с безцеремоно нагнетяване в детските души на перверзия и пошло мръснишко поведение -попитаите в училищата от колко ранна възраст ги обучават "как се надява презерватив върху дървен фалус/,под пампозната псевдозагриженост за превенция на ППЗ-(половопреносими заболявания и спин)...
  Превенциални беседи,тестове,диалози...(това е само една малка част от мащабната организираност срещу детското в детето,срещу родители и семейство...в края на краищата срещу нацията и бъдещите поколения на малка България.
  Те са в интензивна колаборация с медиите/нещо,като духовни дилъри на цинизъм,безнравственост и принизен морал/и това за съжаление са огромна армия от хора със завиден интелектуален потенциал впрегнат в услуга на най-низкостоящите в духовната йерархия човешки мерзки инсинкти на оскотелия социум.Целта им е тривиална - ПРОГРАМИ/ПАРИ за лично облагодеталствуване срещу обезмисляне на съществуванието на един цял народ.
  Те са уникални в скодоумието си,че са велики,защото си вярват,че вършат просветителска - "пардон" - превенциална дейност "на ползу роду"-"блажени са вярващите" -пардон-ТИЯ са безверници,атеисти.......

  ReplyDelete
 6. До "Федрация за Мир". Сърцето на човек си е лично негова работа. Аз съм твърдо моногамен, но това не означава, че другите хора трябва да споделят гледната ми точка. И всъщност това за щатите е (уви) ТОЧНО обратното. Ако можете да подкрепяте изказванията си ще е много хубава. Аз правя така като казвам, че презервативите са най-ефективното средство за предпазване от СПИН известно до момента, ето защо:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Aids#Sexual_contact

  Противно на очакванията точно сексуалното въздържание води хората до рисково поведение. Не бих си възпитавал моето дете да прави безразборен секс и не би ми било хубаво ако започне, но в крайна сметка човек един живот има и е достатъчно един път да се заразиш...

  а това е доста лесно ако смяташ, че си "чист" и няма да се заразиш, което само по себе си е едно твърдение, явно, без доказателства.

  Сексуалния живот на всеки индивид е негов личен избор. Превенцията на ХИВ (разбирайте СМЪРТ) също.

  ReplyDelete
 7. Няма спор. Презервативите са опасния начин. Да нямаш секс с други освен един верен партьнор е безопасния начин. Той е 100% безопасен. При него, децата винаги са желани - понеже партньорите се обичат.

  1. Презервативът има 16-19% провал дори при най-добрите марки. Това са изследваният на самите производители. Затова се нарича "По-безопасен начин", а не "безопасен".

  2. Не съществува презерватив който да предпазва сърцата на хората!

  3. Да нямаш секс с други освен един верен партьнор е безопасния начин. Той е 100 безопасен.

  4. Сексуалното поведение не е личен избор, понеже влияе обществото и засяга други хора.

  5. Свободния секс не е прогресът на 20 век, това е връщане векове назад към първобитното нецивилизовано-животинско поведение.

  ReplyDelete
 8. Много нагласени са данните в тази статия. Презервативът със сигурност няма 20 процента провал. Това се дължи по-скоро на непрвилно ползване понеже много хора не знаят как се ползва, колкото и странно да звучи. Затова разбира се помагат и кампаниите на църквата, която както винаги си затваря озите пред реалността, че презервативът е единственото средство, което пази не само от нежелана бременност, а и от болести предавани по полов път. Да нямаш секс с други освен с един партньор. Смях в залата. Далеч от реалното. Затуй мрат хората в африка от СПИН, които са католици и не им дават да ползват кондоми дървените църковни глави.

  ReplyDelete
 9. Последният Анонимен коментар е много ценен. Той показва основни грешки които хората правят в разсъжденията си, когато не са запознати със статистиките:

  1. 16 до 19% е произвотственият дефект на презервативите, който самите фирми производители заявяват. Няма никакво значение начина на употреба.

  2. Това обаче няма никакво значение. Статистиката показва много нисък процент на ползване на презервативи въпреки всички пропагандни усилия. Трябва да приемем факта; хора влизащи в безотговорни връзки са безотговорни хора.

  3. Кампаниите на църквите и другите организации за сексуално въздържание преди брака доведоха до рязко намаление на нежеланата бременност. А при противниците на тези кампании се наблюдава увеличени на нежеланите бременност и сексуални заболявания въпреки увеличеното ползване на презервативи.

  Вижте:
  Неприятната ИСТИНА за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ
  http://istinski.blogspot.com/2010/07/blog-post_9061.html

  Често ни дават за пример Шведския модел, понеже те първи въвели сексуалното образование. Но защо пропускат факта, че това "сексуално образование" започва през 50-те, точно времето от когато започва рязкото повишаване на заразите с Болести предавани по полов път и извънбрачните деца.

  Швеция бе първата нация, която започва усилено сексуално образование през 1956. Какъв е ефекта? Шери Харлей в нейната книга, Illegitimacy, заявява: "Само за пет години от 1960 до 1965, извънбрачната бременност за 15-19 годишни майки нараства с 60%."

  Вижте статистиките:
  http://istinski.blogspot.com/2010/04/blog-post_12.html

  Извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс.

  ЗНАЧИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ САМО УВЕЛИЧАВАТ НЕЖЕЛАНАТА БРЕМЕННОСТ

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии