Магистрала, ще свърже Азия и АмерикаСветовна магистрала
която ще свърже Азия и Америка


Замислят строежа на Световна магистрала която да всърже континентите с високо скоростни влакове и магистрали.

В началото на 2007-ма САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от UPF "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници, които ще се движат във вакум и ще достигат скорост над 7000 км в час.

Световна Магистрала ще свърже света като едно глобално семейство, да допринесе за премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.

Можете ли да си представите да пътувате в тунел през океана със скорост над 5000 мили в час. Дори и да звучи като научна-фантастика това въобще не е невъзможно. Преди 30 Федерацията за мир вдъхновява учени от цял свят да работят за създаването на проект за Световна магистрала и тунели свързващи континентите. Те спонсорират множество научни конференции и стимулира научни изследвания. По това време това изглежда като научна-фантастика. Повечето мислят, че не е възможно. В началото на 2008 г. обаче бяха направени първите стъпки към изграждането на такъв тунел през Беринговия проток.

Икономическите предвиждания показват изплащането на инвестициите в тунела да бъдат доста бързи.... няколкото милиярда са нищо в сравнение с петролните спестявания и ефикасност на тази влакова система сравнено с въздушния и водния транспорт на суровини, природен гас и др. Определено смятам, че е по-добре от харченените на ден, по един милиард в Ирак! Това е брилянтна идея. Може да бъде направено, и е липсващата връзка на световния транспорт.


Проект за мир
Реч на д-р Сан Мьон Мун, изнесена в ООН, с която той предлага проекта за прокарване на Тунел на мира между Русия и Аляска като по неговите думи "това ще сложи край на историческите разделения между изтока и запада".
Лидери от целия свят, позволете ми да се възползвам от възможността, дадена ми днес от този високопоставен форум, да повторя предложението си за наистина провиденчески и революционен проект. За да постигнем мира и благоденствието за човечеството, а също и да изградим Божието отечество и изначална родна земя, предлагам да се изгради път, прекосяващ Беринговия проток, където сатана исторически е разделял Изтока и Запада, Севера и Юга и където се разделят Северна Америка и Русия. Този път, който наричам „Царския мост-тунел за световен мир”, ще е свързващ елемент от международна магистрална система, която ще позволява на хората да пътуват по суша от нос Добра надежда в Африка до Сантяго, Чили и от Лондон до Ню Йорк през Беринговия проток и така тази магистрална система ще свърже света в една общност.
Бог предупреждава, че повече не ще търпи изолация и разделение. Изпълнението на този проект ще свърже света като едно село. Ще разруши създадените от човека стени между раси, култури, религии и държави, като така ще установи Царството на мирния идеален свят, което е било Божието съкровено желание.Съединените щати и Русия могат да станат като едно. Европейският съюз, Китай, Индия, Япония, Бразилия и всички други нации, а също и световните религии могат да слеят усилията си за успеха на този проект. Успехът на този проект ще бъде решаващ за установяване Царството на мира, където хората няма вече да воюват.

Госпожи и господа, някои може би се съмняват, че такъв проект е изпълним. Но там, където има воля, винаги се намира и начин – особено ако това е Божията воля. От гледна точка на науката и технологиите на 21 век е възможно да се конструира тунел под Беринговия проток. Цената на изграждането му също не е проблем. Помислете колко много пари светът прахосва във война. Човечеството трябва да осъзнае, че извършваме страшни грехове пред очите на историята и на нашите потомци. Да вземем един пример. Колко пари похарчи Америка за войната в Ирак през последните три години? Сумата наближава 200 милиарда долара. Този бюджет ще е повече от достатъчен за изпълнението на Беринговия проект.В тази епоха войната е най-примитивното и унищожително средство за разрешаване на конфликти, което никога не ще доведе до траен мир. Сега е времето, както проповядва пророк Исая, да претопим мечовете в плугове, а копията в сърпове. Човечеството трябва да сложи край на извратения порочен кръг на войната, в който единствено жертваме живота на децата си и прахосваме астрономически суми. Настъпи времето, когато страните по света трябва да обединят средства и усилия и да се устремят към Царството на мирния идеален свят, желан от Бог – Господарят на тази величествена Вселена.Госпожи и господа, човечеството върви надолу по задънена улица. Единственият начин то да оцелее, е като практикува мирната философия на истинската любов, истинския живот и истинската потомствена линия, проповядвана от преп. Мун. Вашите добри предци са напълно мобилизирани. Така че в тази Епоха след идването на Небето, когато Небесните сили стремително вървят напред, дори дадена страна или народ да изглеждат силни и могъщи, те нямат друг избор освен да се съобразяват с изискванията на Небесната съдба.


Прочетете повече за визията и приносът на преподобния Мун за човечеството и световния мир. Прочетете и за ролята на Сан Мьон Мун за падането на Комунизма! Той е известен също с Международните Свадби.

1 comment:

  1. На основателя на проекта през 2004 г. бе връчена почетната награда Корона на Мира. Д-р Муун е най-невероятната личност, но и най-противоречивата личност на съвремието!!! ТОЙ ОСНОВАВА също и Вашингтон Таймс и обръща силите в идеологическата Студена война. Силно уважаван за подкрепата си на Семейните стойности и усилията за помирение между религиите. Не е имало Американски президент който да не е изказал брагодарност за дейността му. Малко хора знаят, но Вашинтон Таймс обърна играта и в Авганистан, с което изтощи СССР. Самолетите и вертолетите им бяха сваляни като мухи след това... затова под нареждане от ДС се сипеха всякакви фалшиви критики и обвинения относно личността на д-р Муун и организациите му, макар те да са със специален статут в ООН !!!

    Според статия във видно списание, Развитието на Обединителната църква на д-р Мун ще донесе много предимства за развитието на Корея по множество начини. Факт е че Църквата на Корееца се развива много по-бързо от която и да било друга религия през историята. За по-малко от 50 години тя се развива в една от най-влиятелните световни религии. Поради това Института за изучаване на световните религии определи църквата на Сан Мьон Мун като най-успешната религия на 20 век.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии