Купата на мира в българските спортни новини

|

Купата на мира влезе и в българските спортни новини

Селтик или Рейнджърс ще вземе участие в Купата на Мира

Андалусия ще приеме “Купата на мира” тази година

Официален сайт


Тазгодишният шампион на Шотландия е поканен за участие в турнира "Купата на Мира", който ще се проведе през лятото в Испания. Участието си в надпреварата потвърдиха Реал (Мадрид), Ювентус, Олимпик (Лион), Порто, носителят на Копа Либертадорес ЛДУ Кито, както и саудитският Ал Итихад. Общият брой участници е 12. Надпреварата за пръв път ще се проведе на територията на Европа, а градовете домакини са Мадрид, Севиля, Уелва, Херес и Малага. Началото е на 24 юли, а финалът е на 2 август.

снимка на PEACE KING CUP: Играй Футбол, Прави Мир! Световния шампионат по футбол за Купата на мира (The Peace King Cup) се ползват с подкрепата и на идоли във футбоала като Бразилската звезда Пеле. Пеле, „Царя на Футбола”, многократно дискутира с преп. Мун как футболът да се превърне в средство за постигането на мир.

Прочети целия материал

снимка на Световен шампионат по бойни изкуства
pеace king cup - Световен шампионат по бойни изкуства отвъд националността и видът на бойните изкуства - Купата за мир: НЕВЕРОЯТНО ВИДЕО И СНИМКИ

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии