Децата Гледат, Децата Подражават!

.

Децата Гледат, Децата Подражават!
UFT 2009 | Любов | Семейство | Възпитание | Развод |

Всеки от нас е отражение на заобикалящата си среда и най-вече на родителите си. Надявам се да бъдем по-добри и разумни след това видео.


Всички социални проблеми произтичат от проблеми в семейството.
Най-пагубно за децата е когато родителите имат неразбирания помежду си и въвличат
децата като отдушник на своите чувства; някой който да разбере болките им и да се съюзи с тях срещу другата страна. Това е унищожително за вътрешната психологическа стабилност на детето!!! Няма нещо по-лошо което родителите могат да причинят на децата си!

МИСЛИТЕ ВЛИЯЯТ НА ДЕЦАТА

Мислите са най-могъщата сила в нашата вселена... те оказват влияние върху всеки аспект на живота ни още от детска възраст.

Как се учим на любов

Без да се преживее, любовта не може да се научи... без да я получават от родителите и околните невръстните деца не биха научили какво е любов.

НЕ НА НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ

Тези които се оплакват за почти всичко, винаги ще намерят повод да го правят, защото подсъзнателно това е начина по който са свикнали да търсят любов и интимност.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии