Съпружеската изневяра повишава риска за инфаркт

.

Съпружеската изневяра повишава риска за инфаркт
80% от внезапните случаи на смърт по време на секс стават при съпружеска изневяра.

Всички проблеми започват от изневярата! Как може да има доверие и разбирателство в обществото ако ги няма с най-близкия интимен човек? Как може да няма корупция и лъжи в държавата, ако те са дори в семейството ни? Всичко започва от семейството!

Гръцките лекари предупреждават, че съпружеската изневяра е смъртоносно опасна за мъже и може да причини инфаркт или инсулт, съобщи агенция "Новости", позовавайки се на материали от V международен конгрес по сърдечно-съдови заболявания, провел се в Солун.

По данни на участниците във форума, до 80% от внезапните случаи на смърт по време на секс са свързани със инфаркт или инсулт, и стават при съпружески изневери. Особено опасно е възрастни мъже да изневеряват със значително по-млади любовници, предупреждават лекарите.

Като цяло, лекарите одобряват сексуалния живот при по-възрастните. Той е полезен за здравето, тъй като забавя стареенето, повишава самооценката, преборва депресията и играе ролята на физическо упражнение. Но сексът може да бъде проблем за тези, които са прекарали инсулт или инфаркт на миокарда.

На такива хора се препоръчва да се въздържат след всяка близост поне две-три седмици, но най-важното – категорично им се забранява да завързват извънбрачни връзки, особено с млади партньорки. Стресът при съпружеската измяна, както и завишена самооценка на възможностите в леглото, води до повторни сърдечно-съдови проблеми, предупреждават медиците.

Този стрес се подсилва и натрупва с времето и поради страхът и лъжите, които неизменно съпровождат съпружеската измяна. Колкото и умело да се прикрива човек не може да избяга от собствената си съвест.

14 март 2009 | Любов | Семейство | Възпитание | Развод |

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии