Духовен съвет към Обединените нации (ООН)

.

Духовен съвет към Организацията на обединените нации (ООН)
Федерация за всеобщ мир | Любов | Култура | Религия |"Прекрасно е, че Междурелгиозния диалог премина отвъд това Мюсюлмани, Хиндуисти и Християни да седнат заедно на масата. Сега заедно се фокусираме над критичните проблеми които изискват бързо разрешение. Защото те засягат всички ни като граждани на тази планета."

През 1943 при основаването на ООН се е планирал Духовен Съвет към Обединените Нации. Той трябва да разпознава всички религии. Но това среща голяма опозиция от страните на комунистическия блок. Така през последните години виждаме как повечето политици игнорират религиите.

Обществото обаче е изправено пред важни морални и духовни проблеми. Важно е не просто религиите да се събират и говорят за мира, но да работят заедно и взимат важни практични решения. Точно това се постига сега чрез Федерацията за Глобален Мир на д-р Мун.

Глобалната обиколка за мир
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии