ATAKA срещу "Свидетели на Йехова"

.

Псевдо Патриоти в Габрово излезли незаконно на протест срещу "Свидетели на Йехова"


Кокто винаги Свещениците с червени нашивки под расата подкрепиха гологловите националисти за спиране строежа на молитвен храм на Свидетелите

Стотици националисти и подлъгани граждани от Българската православна църква (БПЦ) вече са с промити с омраза мозъци и сърца, и по команда излизат на протести в Габрово, Велико Търново, Варна, и други градове по страната. Нека не забравяме, че България бе осъдена преди време точно за потъпкване на човешките права и свободи на Йеховистите! Тогава държавата се наложи да им плати 100 000 Германски марки обезщетение.

АТАКА МОЖЕ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ

Координаторът на АТАКА в града Любомир Линков дори е бил привикан в местното РПУ по жалба на Свидетелите на Йехова. "Полицаите предупредиха да не предприемаме никакви действия срещу тях, защото от "Свидетели на Йехова" са подали жалба в прокуратурата от протеста на АТАКА, както и от несъгласието на БПЦ с планирания строеж", поясни псевдо патриотът, его-националист. В жалбата се казва, че действията на ВМРО срещу строежа на техен храм са противозаконни.

"България не е вече Тоталитарна страна в която човешките права не се уважават. Никой не може да се гаври, че се горде с хилядолетните православни традиции на нашия народ при условие, че не уважава традициите на вяра на другите народи!" заяви Българин живеещ в чужбина.

ЗАЩО АТАКА МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВИЕТО

С нацистките си идеи и Комунистически философски корени, ATAKA и БПЦ едва ли могат да разберат какво означава "човешки права" и "свобода на вярата". По Руски модел ATAKA желае да окупира родното ни православие и чрез него манипулира обществото за прокарване на тесногледите си политически интереси.

Това е като да подчиниш църквата на сатана. Толко ли жалка стана вече православната ни църква, от инструмент на Комунистите да се превърне в инструмент на гологлави биячи, скин-хедс - банда атеистични фанатици манипулирани за нечии си Руски интереси!

СВОБОДАТА НА РЕЛИГИЯТА

Свободата на религията - се гарантира в международното право и вътрешното право на Република България.

"Свободата на религията се изразява в правото всеки да променя своята религия или убеждения и свободата да изповядва своята религия или убеждения индивидуално или колективно, публично или частно, чрез богослужение, обучение, религиозни обреди и ритуали, или чрез отказ от такива. Съвременните демокрации считат правото на свобода на религията за естествено, багодарение на разбирането, че всички хора се раждат свободни и равноправни. Това право е лично и неотменимо. То се гарантира в международното право и вътрешното право на Република България."

КОИ СА СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЙЕХОВА

Свидетели на Йехова (Jehovah's Witnesses) е името на религиозно движение, основано през 1876 година в САЩ и придобило сегашното си име през 1931 година. Те са християни, но не признават Светата Троица, разделението на свещеници и миряни и други.

Свидетелите на Йехова са били преследвани в Германия заради отказа им да изпълняват военна служба, да поздравяват с "хитлеровия поздрав". Тоталитарните режими в Източна и Централна Европа след Втората световна война също преследват Свидетелите.

Организацията на Свидетелите на Йехова към 2007 г. има около 7 милиона последователи...

Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”


Духовен съвет към Организацията на обединените нации (ООН)
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии