На какво е способен човек - луд байкър (видео)

.

На какво е способен човешкия дух - изпълненията на един байкър

Видеоклип, в който младеж показва уникални изпълнения с байка си, стана абсолютен хит в YouTube, съобщи The Telegraph.

До момента над 2,5 милиона души по целия свят са гледали как младокът кара колело по огради и скача с него по покривите на къщите.

23-годишният шотландец Дани МакАскил твърди, че е изумен от популярността на видеото му.

„Карам колело просто за забавление и се надявах и други като мен да харесат клипа, но това, което се случи, е направо лудост“.

Видеото е заснето от съквартиранта му Дейв Соуърби, който е снимал в продължение на няколко месеца и накрая е събрал най-добрите моменти от изпълненията.

В един от тях Дани скача върху стена и след това се опитва да кара по назъбена желязна ограда. Този номер му е отнел четири дни упражнения.


„Не бях сигурен, че всъщност е възможно да го направя. Падах доста пъти и накрая почувствах огромно облекчение, че успях“, казва той.

Друго впечатляващо негово изпълнение е когато се засилва с байка, изкатерва се по дънера на дърво и се превърта назад.

Въпреки че е падал много пъти, докато е усвоявал невероятните си номера, младежът твърди, че никога не се е контузвал сериозно.

Той кара колело от 4-годишна възраст, прави различни демонстрации пред деца в училища и на различни събития. Dnes.bg предупреждава, че изпълненията, показани в клипа, са опасни за живота и имитирането им не е препоръчително.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии