ВМРО: неонацистка формация Ку Клус Клан у нас

.

ВМРО, като Ку Клукс Клан - срещу малцинствата

Американската неонацистка формация Ку Клус Клан вече и в България. Духът и целите са подобни, само името различно - ВМРО.


Факелно шествие премина по улиците на Балчик водено от ВМРО. В интернет е описано като втора част на Шествието на ВМРО срещу "Свидетелите на Йехова".

Още на пръв поглед обаче ме стряска следното сходство: Ку Клус Клан в САЩ и преследването на чернокожото малцинство. Ако се задълбем ще открием огромно сходство и с агресивните глуповати нрави, и с фанатизма, и в идейно отношение. Но най-вече изпъква общата липса на толерантност и способност да приемат различните!

От ВМРО-Добрич бяха 3 коли (11 човека). Дейно участие в мероприятието взеха българи-съидейници на ВМРО от Балчик, Добрич, Каварна, Варна, Провадия.Всичките готови да влезат в бой за свободата на Отечеството. На скоро се разбра, че патриотичния бой за свободата на отечесвото е борбата срещу човешките права на "Свидетели на Йехова". Но те не са единствените малцинствени групи под прицел.

Логичния въпрос обаче е: Какво ще стане когато настървят народа ни с омраза и кой ще оправя създадените от това социални напрежения? И как в последствие ще гарантираме пред света, че България е цивилизована нация?

Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”

АТАКА призовани в полицията за действията си СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция
.

1 comment:

  1. пиша от чужбина

    и мисля, че трябва : мир на Земята и благоволение между човеците

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии