Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция

.

Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция

От първия ден на появата си под ръководството на Волен Сидеров коалиция “Атака”, а после и семейна партия “Атака” успешно изпълняваха задачата да компрометират националистическата тенденция в българското общество.

siderov-21022

Волен Сидеров

Четем в "Поглед", че "Волен Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция". Аман от АТАКА, Сидеров и всичките им МАНИПУЛАЦИИ! ...за три и половина години не са свършили никаква полезна работа в НС, само шум и крясъци. А отвън – скандали и резилища."

Само на думи АТАКА е опозиция, в схема за подлъже обществото

"Водачът на атикистите само на думи и по време на показни прояви е непослушен." "Сидеров не ще да се труди, чака да му подготвят условията и групите, които да оглави. Да му осигурят позиции и средства. Осигуряват му ги и не веднъж. Но срещу определени ангажименти." "...партия „Атака”, която обсеби моралния капитал.... по пътя на едно политическо джебчийство"

АТАКА гласуват винаги в синхрон с БСП и ДПС

"Ако се погледне
как гласуват по различни поводи в Народното събрание и останалите при политическия джебчия Сидеров депутати, ще се види колко често те го правят в пълен или относителен синхрон с гласуването на представителите на БСП и ДПС. На думи е обратното, разбира се, но то е за заблуда на наивниците, които търсят къде да реализират протестния си вот по време на избори. Има ефект тази хитро скроена манипулативна стратегия"

Имитира позицията на опозиционер и антикомунист, а ролята му е подсигурена и контролирана от Червените кукловоди!

Уж всичко "прави от позицията на пръв опозиционер, антикомунист и антицарист, на заклет антидепесар и борец за правда и свобода. Роли, подсигурени му от червените кукловоди!!!!"

Лумпениатът обаче, който съставлява значително част от партийния електорален ресурс НА АТАКА, живее само днес, няма вчера, а в утрешното не съзира нищо свое. Такива му вярват...

Истинските РОДОЛЮБЦИ и патриоти или го напуснаха, или го гледат с нарастващи подозрения.

пълната статия: Източник: вестник “Поглед”


АТАКА призовани в полицията за действията си СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии