Какво издават устните за жената

.

Какви са жените според това как изглеждат

Как може да узнаете нещо повече за жената до вас? Пропорциите на лицето и тялото й ще ви разкажат много за характера й.

Изследване на учени показало, че очите на един човек най-точно изразяват какво представлява той. На второ място информация се получава от анализа на устата, следвана от носа. Всяка от тези части говори много за характера и същността на човека пред нас. Балансираните черти говорят за по-балансиран и красив вътрешно човек, а крайностите във формите говорят и за крайности на характера.

Какво издават устните за жената?

Устните “говорят” много. Те винаги привличат погледа и предизвикват интерес. Формата им пък може да разкрие нрава на любимата ви. По начало, устните показвата отношението към матерялните неща и любовта. Колкото по пълни са устните, толкова по-голяма чувствителност, но и по-голямо желание за матерялна наслада се крие зад тях.

Големите устни: Човек с големи устни говори повече и е трудно да го накараш да млъкне; обича да говори много и разказва истории, добър е за хубава компания в група. Но ако няма добри слушатели наоколо, непрекъснатото говорене може да стане доста досадно.

Жените по-начало са създадени по-разговорливи понеже това им е нужно при отглеждането на децата. За съжаление когато те злоупотребяват с това спрямо съпруга си, те могат да са доста досадни и предизвикат доста конфликти.

Голямата разговорливост лесно може да ги превърне и в отровни клюкарки, ако се окаже, че няма нещо по-полезно с което да запълват времето си. Според старите Китайски книги за гледане на лице, големите усти означават лошавръзка с родителите. Тогава подчинението, без да се отговаря на родителите, е било считано за голяма добродетел. Но днес способността за повече взаимодействия и диалог може да бъде и нещо добро. Определено тези личности са по-независими и преизвикващи, по-малко вероятно да останат близо да дома.

Малките устни: Личността с малки устни е по-малко разговорлива. Обикновенно не споделя личния си живот с другите и крие своите емоции и чувства. Такъв човек може да крие тайните си с години за разлика от големите устни които трудно задържат секрети.

Пълните устни, от друга страна, привличат доста повече внимание. Смята се, че те са свидетелство за повишена чувственост и сексуалност. Най-простото доказателство за това са някои кино звезди. Еротичните им уста вдъхновява мъжката част на планетата и се е превърнала в символ на съблазън. Но за притежателките на такива устни е важна не толкова любовта, колкото възможността да бъдат център на внимание. Тези дами са егоцентрички – въртят мъжете, както си искат. Въпреки всичко, подобни жени са забележителни майки.

Тънките устни издават личност която говори по-малко. Така на красавиците с тънки устни им върви по-малко в любовта. Те имат доста силен темперамент, никога не попадат под гнета на обстоятелствата. Рядко разкриват сериозните си душевни преживявания. Плътно стиснатите им устни обаче ги издават. Много от тези дами са абсолютно независими и често остават сами.

Ако горната устна е по-тънка от долната, то си имате работа с разсеяна романтичка, която вечно търси поредния партньор. Любвеобилността и непостоянството й я кара непрекъснато да дири нови усещания и емоции. Към 30-годишната си възраст подобни жени стават по-рационални. И ако срещнат своя мъж, му остават верни до края на живота си.

Обърнати надолу краища на устните: Това издава песимистична личност винаги очакваща най-лошото. Такава жена със сигурност ще изложи и най-малките проблеми които е срещнала и забелязала.

Обърнати нагоре краища на устните: Издават оптимист, личност винаги очакваща добри неща. Тя ще ви окуражи ако имате нова идея.

Ако долната устна е по-пълна от горната, това е верен знак, че дамата е великодушна и максимално естествена. Но ако около нея има много мъже, тя не може да пренебрегне кокетството си. Като правило тези представителки на нежния пол са склонни към пълнота и обичат хубаво да си похапват. Още една тяхна слабост е сексът – те могат да го издигнат в култ.

У мнозина асиметричната уста извиква неприязън и се смята за знак за непочтеност. Трудно е да се съди каква ще бъде тази жена в отношенията си с вас – тя едва ли ще ви се разкрие напълно. Все пак бъдете внимателен.

Нацупените устни говорят, че си имате работа с постоянно намусен човек. Дори и дамата да е доволна, в облика й винаги ще присъства известна доза тъга. Тези жени искат да бъдат защитавани, затова обикновено си падат по силни мъже.

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии