ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ

Депресията при хомосексуалистите, гейове, гей, хомосексуалност, болест ли е хомосексуалната ориентация

ЗАЩО ИМА ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ
2010 | Секс и СПИН | Семейна терапия | Възпитание

Тежката депресия (наричана още и клинична депресия) е сериозен основен проблем, който засяга по-често хомосексуалистите, от колкото останалите членове на обществото. Много могат да бъдат факторите за това явление – например живеенето в хомофобско общество, отхвърлянето от семейството и лишаването от достатъчно социални контакти и забавления.

Някои от симптомите на депресията включват; лошо настроение, снижен жизнен интерес, убъркана продължителност на сън, чувство за вина и желание за смърт и самоубийство. По тези причини хомосексуалистите нито правят усилия да се предпазят от СПИН, нито пък да защитят другите когато са заразени.

Нещо повече, при хомосексуалистите се наблюдава значителна емоционална нестабилност и чувството, че светът им е виновен, което е определено проекция от проблемите в семейната среда където са израстнали - довела до тези психични отклонения.

Статистиката показва, че при 95% от хомосексуалните е имало хомосексуално изнасилване довело да това отклонение в поведението. В повечето от случаите говорим за принудено сексуално насилие. Подобен е случая с примамените към хомосексуални връзки над 2500 деца от заловената на скро в България група педофили. А какво става по-късно с такива деца... Статистиката показва, че много от тях също ще се извратят и правят същото с други в бъдеще. Примамването към хомосексуални връзки в ранна възраст е една от основните причини за промяната на ориентацията - 95% от случаите.

Има и други причини. Често подсъзнателната подбуда за промяна на ориентацията е дълбоко подтиснатото чувство, че момчето не желае да бъде като баща си, с други думи не желае да бъде мъж.

В много от случаите тази подсъзнателни неприятни чувства към бащата са предадени от силно емоционална майка предала собствените си проблеми в семейния живот на детето. Разбира се всичко това води до вътрешни психични отклонения, които по-късно се изразяват във външната сексуална ориентация.

Лечението на депресията е невъзможно без да се разрешат тези коренни вътрешни проблеми.

Кои са ефективните методи за лечение на депресията? Проблема при хомосексуалистите е, че те не са преживяли правилна връзка баща-син. Единствено дълбока и силна връзка с по-зрял мъж може да замести и запълни тази празнина. Тази връзка трябва да е свободна от сексуални интереси, така както при връзката баща-син, за да може да се получи необходимия оздравителен ефект.


Защо психолози отричат "лечението" на хомосексуализма

КАКВО НИ ДОНЕСОХА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ БРАКОВЕ

ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦАТА

АБОРТЪТ УБИВА 42 МЛН. ДЕЦА ГОДИШНО

Депресията при хомосексуалистите, гейове, гей, хомосексуалност, болест ли е хомосексуалната ориентация

4 comments:

 1. Освен всички други грехове, хомосексуалистите не си плащат на Мун-човци да ги венчават. А това е най-големият грях и няма как да не се депресират!

  ReplyDelete
 2. Правилно... всички хомосексуалисти също са хора, и трябва да се излекуват и бъдат благословенни със съпруги. Така и те ще имат шанса да развият сърцето на съпружеска любов, родителска любов... неща които са основни в Божия идеал и целта на човешкия живот. А хомосексуалните наклонности се лекуват успешно !!!

  ReplyDelete
 3. боклук долен!

  ReplyDelete
 4. Ако емоционалните последници от насилието през детството се лекуваха както трябва, а не да кажеш на детето две мили думи и да го отсвириш като "излекувано" - нямаше да се получават такива извращения. Ама то много специалист по психология, много специалист-педагог. Повечето идея си нямат какво правят с децата.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии