ЛЮБИМИ И ШОКИРАЩИ

статии и есета Истината днес, истинска любов, ванга, нострадамус

Световната асамблея чества Изгрева на Новата епоха

В прокламация към целия свят преп. Мун обяви, че до две години ще изгрее Нова епоха на мир и просперитет; духовния и физическия свят ще се свържат както никога преди. Светските аморалани традиции ще тръгнат към изчезване, а цялото човечество ще стане едно семейство чрез между-културни бракове.

Крал на Мира: 90 години отдадени на постигането на Световен Мир

90 години отдадени за създаването на "Едно световно семейство с център Бог". Тази година неговата автобиография стана бестселър в родната му страна.

„Чрез работата на д-р Мун ние се справяме с коренните проблеми на обществото,” заяви Хамилтън Гриин, Премиер министър на Гвинея (1985-1992).


„Подкрепям идеята за Междурелигиозен съвет възобновяващ ООН. Също съм в съгласие с д-р Мун, че най-сериозните проблеми пред които сме изправени са свързани с разрушението на семейството." - Хусен Фара Аидид, Премиер министър на Сомалия


„Възобновяването на добротата и морала са нужни в съвременното общество. Отец Мун е личност чиито усилия могат да донесат промяна.” - Лоид Ерскин Сандифорд, Премиер министър на Барбадос (1987-1994)


„Като Конфуционист аз желая да видя светът като едно семейство (всички сме братя и сестри). Конфуцианството е напълно в съгласие с учението преподобния Мун за ненасилие и съвместна работа за световния мир.” - Ксю Пинг Хонг, Директор на Конфуцианската академия, Китай

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии