Гледане на ръка, хиромантия: Линиия на Сърцето

гледане на ръка, gledane na raka, как да гледа
лм на ръка, хиромантия и гадания

Хиромантия:

ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО

Всеки човек иска да обича и да бъде обичан. Какво можем да разберем по линията на Сърцето - Емоциите. Линията на любовта (на Сърцето) показва както нашата сантименталност, така и способността да съчувстваме и отдаваме себе си за другите.

Хиромантия: Линията на сърцето и нейното значение

КНИГА: Истинска любов
Към мирен свят НОВИНИ
Чиста любов и характер
Любовта днес (СТАТИИ)
На нея се вижда ясно дали контролираме емоциите си, дали сме романтици и доколко те зависят се влияят от разума ни или го доминират. Любовта ни може да бъде физическа или идеалистическа. На линията на Сърцето можем ясно да видим кой от двата типа любов преобладава във вашия живот. Бихте се учудили колко много може да ни разкаже линията на любовта (линията на сърцето). Това е най-близката до пръстите свита гънка, минаваща през цялата длан.

Какво ценим най-много в живота? Какво ни прави щастливи?

Няма значение колко дълго живеем: биологичното ни съществуване няма стойност, ако не изпитваме любов. На ръката ясно се вижда какъв тип любов сме получавали като деца от родителите си. Няма значение колко дълго живеем: биологичното ни съществуване няма стойност, ако не изпитваме любов. Любовта е най-висшата ценност. Дължината на линията показва доколко можем да отдаваме любов за другите, да мислим за тяхното щастие, а не само за личните ни желания. Любовта не съществува за мен самия, а за другите. Истинската любов започва, когато жертваме себе си и живеем за да обичаме другите. Ето защо дългата линия означава, че този човек мове да създаде щастливо семейство и лесно да преживява щастие във взаимоотношенията с другите.

Истинската любов е алтруистична или не-егоистична, непрестанно да даваш на другите и да забравиш всичко, което си дал. Ако подробно помните какво сте дали, тогава ще започнете да изчислявате колко е достатъчно да дадете. И ако решите, че сте дали достатъчно, тогава любовта не може да продължи вечно. Истинската любов е акт на даване без условие за получаване. Когато линията на сърцето достига под показалеца, то способността ни да даваме и живеем за другите и обществото е развита. Колкото по-къса, толкова по-безчувствени сме когато нараняваме другите, та дори и да сме много добри хора. Но за това трябва да погледнем и другите линии и оценим цялостния характер на човека. Как той използва интелекта, емоциите и волята си, и в каква посока ги използва в живота си? Много е важно да погледнем как той взима решения в живота и как работи неговата съвест? Дали разбиранията му се базират на истината или не? Всичко това ясно се вижда на ръката.


Линията на сърцето e много важна линия на ръката. Тя представлява хоризонталната линия над линията на разума – намира се в горната част на дланта, под пръстите.

Линията символизира всичко, свързано със сърцето, както физически, така и метафорично. Това е линията на емоциите. Тя представлява привличането между двата пола по естествени причини. Линията на сърцето трябва да бъде дълбока и ясна.

Линия на сърцето, която започва между палеца и показалеца, е възможно най-благоприятен знак, който показва спокоен темперамент. Тези хора са по-спокойни и тихи що се отнася до техните страсти.

Линия на сърцето, която започва от центъра на Юпитер, показва силно изразена гордост и следване на личните идеали. Мъж, който има такава линия е силен, на него може да се разчита и да му се има доверие, сигурен е в своите чувства; той вярва, че избраната от него жена ще бъде страхотна, благородна и знаменита. Такъв мъж има далеч по-малко любовни връзки от мъжа с линия, която започва от Сатурн.

Линия на сърцето, която започва от възвишението на Сатурн е знак за повече страст. Когато тази линия започва от високата част на възвишението, тогава този човек е много по-страстен и чувствен.

• Когато линията на сърцето има разклонения и едно от тях се разполага на Юпитер, а останалите са между палеца и показалеца, това е знак за щастлива и спокойна натура с много добра съдба; но когато тези разклонения се разпростират толкова широко, че едно от тях се намира на Юпитер, а другото на Сатурн – това показва колеблив характер и такъв човек няма да има щастливи брачни отношения поради неговия темперамент.

Гледане на ръка - Хиромантия: Структура на ръката – форми и типове
Формата на ръката е вашето първо впечатление за личността на другия и то може да ви даде безценна информация, която да използвате при бизнес срещи и др. Хиромантия - гледане на ръка.

Новини от Одвъдния свят
снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Гледане на ръка - Статии за Гледане на ръка. Гледане на ръка - хиромантия. Всичко за Гледане на ръка на едно място. Гледане на ръка преглед - гадаене по линиите на ръцете.

Свържете се с нас:

Посолство на Мира
Ул. Г. Бенковски 25, София
Тел: 02/ 983 2148
worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

1 comment:

 1. Още от хиромантия: Линиите на ръката
  Линията на Марс
  Линията на Брака
  Линията на Здравето
  Линията на Разума
  Линията на Успеха
  Линията на Живота
  Линията на Сърцето
  Пояса на Венера

  Ако линията на съдбата започва от линията на живота и е силно изразена, успеха и богатството ще бъдат постигнати с лични усилия; ако линията е ясна и е ниско, близо до китката, при това се свързва с линията на живота, това показва, че първата част от живота на човека ще бъде пожертвана за удовлетворяване на желанията на родителите или роднините.

  • Линия на съдбата, която започва от китката и се движи направо и ясно докато свърши при Сатурн, показва силна индивидуалност. Това е знак за изключително добра съдба и успех.

  • Линия на съдбата, която започва от възвишението на Луната, показва несигурност в успеха; съдбата и успехът ще бъдат повече или по-малко зависими от желанията и капризите на други хора. Това много често се случва на известните хора, които се харесват на публиката.

  • Aко линията на съдбата започва от линията на разума и е добре очертана, тогава успехът ще дойде в по-късен етап от живота, след упорити усилия.

  • Ако линията на съдбата се прекъсва, пресичайки собственото си възвишение и след това се отправя към това на Юпитер, успехът ще бъде голям и ще донесе огромно удовлетворение.

  • Когато линията се прекъсва, това е сигурен знак за нещастие и загуба.

  • Двойна линия на съдбата показва бележита кариера.

  • Когато линията се разклонява и едното откление се насочва към основата на Луната, а другото към Венера, съдбата на този човек ще се люшка между въображението от една страна и любовта и страстта от друга.

  • Ако линията на съдбата се разклонява и отклоненията се насочват към някое от възвишенията, с изключение възвишението на Сатурн, това означава, че качествата на конкретното възвишение ще доминират в живота.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии