Предсказанията за края на Епохата на злото 2012

Предсказанията за 2012 година "края на света" Ванга Трета световна война
Предсказанията за края на Епохата на злото 2012
"Края на света" и "самоунищожението на човечеството" трябва да бъдат избегнати чрез "духовно пробуждане" и "революция на сърцето, любовта и съвестта" които ще станат в края на 2012

Светът върви към задънена улица. Поради егоизма, нарастващата аморалност, омразата и войните човечеството е на път да се самоунищожи. Това отдавна щеше да е реалност, ако нямаше морални хора и Бог не работеше усилено да ни насочи към духовно пробуждане и осъзнаване, сочат пророчествата.

Знаците на "Края на света"
Предсказания от векове предупреждават как да разпознаем кога времето на Второто пришествие е дошло? "Когато видите майките масово да убиват децата си още преди да са се родили, знайте, че Той (Месията) вече е дошъл." Втората половина на 20 век абортите достигат рекордната цифра от 7 аборта на жена в някои страни (например СССР).

И Библията и всички други пророци и предсказания предричат, че в последното време:
1. Любовта ще охладнее - не се женят, карат се, разводите нарастват неимоверно... не искат деца, дори изоставят децата си...

2. Сексуална безнравственост - Днешната сексуална аморалност просто ще заличи света. Да не говорим за хомосексуализма. Но ако погледнем и процентите на раждаемост, някои раси съвсем сме на загиване. (Статистиките сочат, че до 2050 г. в Европа ще преобладава мюсюлманското население). В самозабравата си много развити нации водят анти-семейна политика. Младежта е оставена без морални ориентири...

3. Атеизма, материализма и егоизма довеждат до невиждани в историята войни през 20 век. Третата, "Студената световна война", отне живота на над 150 милиона в мирно време. Това бяха жерти на една атеистична, безбожна философия подлъгала огромна част от човечеството с материалистични идеали. Същевременно религиите не успяват да дадът морално водене и междурелигиозната омраза и разделения се превръщат в пречка за мирното обединение на човечеството с съответствие с Божията воля.
Ако не се появи този Миротворец - нов религиозен лидер, който според предсказанията ще спре този процес, то светът е обречен на самоунищожение. Природата и космоса не ще търпят такива паразити, в каквито егоизма днес не е превърнал.

Пророчествата 2012 година
Повечето ясновидци предвиждат, че 2012 година ще бъде съдбоносна за Света . Как да се интерпретират думите на ясновидците? Ванга предвидила Трета световна война, но предвижда и мир... ще има ли край на света или това се отнася само за края на света на злото. Ако четем внимателно всички пророчества и предсказания, откриваме че става въпрос за духовна промяна към добро, за духовно пробуждане на човечеството и край на злото, аморалността, корупцията и войните.

Края на света идва през 2012 година. На 21 декември 2012 година ще дойде края на света. Но това означава, че от 2013 година започва Новия свят на доброто; свят пречистен от злото, егоизма и бариерите на миналото.
1. Човечеството ще разбере и издигне семейните ценности
2. Хората ще разберат съществуването на Духовния свят и променят начина си на живот, от матерялни ценности, към духовните ценности и любовта.
3. Бариерит и границите ще се премахнат и хората ще пътуват много, а човечеството ще се превърне в "Едно обединено глобално семейство".
Тази промяна обаче не ще стане от самосебе си. Целият духовен свят, цялата сила на Бог, са концентрирани в подкрепа на Месиянската фигура която ще доведе до този преход към мир. Всички пророци говорят за този Миротворец, нов религиозен лидер, роден на изток, който ще обедини религиите и "подпише вечния мир". Много от тях назовават толкова конкретни белези за разпознаването му, че едва ли търсещия човек с отворено сърце ще може да сгреши да не го познае.

1. Ще е роден на изток - в Ориента (от жълтата раса)

2. Ще обединява религиите и донесе Пълната истина

3. Ще се бори срещу Атеизма и аморалността, като издига семейните ценности и "Благославя хиляди семейства" в "огромни сватби".

4. Ще предприеме мощно движение за мир във всички свери на човешкия живот. (Споменат е проект за Световна магистрала и Междурелигиозно помирение)

5. Ще направи духовна и морална революция донасяйки "Културата на Сърцето, Любовта и Съвестта"

6. Ще премахне бариерите и омразата между религиите, расите, нациите и обедини човечеството, като "Едно световно семейство с център Бог"
Това са общите храктеристики на този миротворец дадени от Ванга, Нострадамус, Библията, Тамара Глоба, Корейските пророчества и много други.

Предсказанията за 2012 година "края на света" Ванга Трета световна война
КНИГА: Истинска любов
Към мирен свят НОВИНИ
Необходимост от молитва
Чиста любов и характер
Божествения ПРИНЦИП
Наука и религия; материализъм и вяра
Биографията на д-р Муун стана хит
Световни писания
Божията любов ще донесе мир
Междурелигиозен съвет към ООН
Бог е Родител на човечеството

Фалшивата любов

Любовта е най-великата сила; Егоистичата любов носи мъка и болка. Прочети

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии