Краят на Света е "Началото на Новия": Очаква ни духовна промяна

2012, Библията, Бъдещия свят, Второто пришествие, края на света, Религия
Очакваният "Край на Света" е "Края на злото"
Духовна революция на съвестта и любовта ще промени курса на човечестото към мир и просперитет след 2012 година

Често християни от невежество мислят, че края на света е буквален край на небето и земята. За всеки разумен човек това е глупост, но и самата Библия твърди друго. Ясно е казано, че земята е установена за винаги.

Краят на света е всъщност края на "светът на злото" и началото на един нов свят на просперитет и мир. С други думи, корупцията, насилието, експлоатацията, бедноста и гладът ще изчезнат, както и първопричината им - егоизма.

Ще се появи един нов свят на истинска любов, разбирателство и технически прогрес. В момента сме на прага на този нов свят, но човечеството трябва да се осъзнае и оттърси от егоизма, свободния секс, разврата и алчността.

Обещаната Месиянска личност която ще ни поведе към тази вътрешна революция на съвестта и сърцето е вече тук. 2012 година е прага на тази морална и духовна промяна.
Link

"Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни се осъществят коренни промени в икономиката, политиката и социалния живот."

Кризата само ще допринесе за това човечеството да преосмисли и промени курса си. Просто човечеството трябва да се осъзнае, да разбере за красотата на семейните взаимоотношения, и положи повече усилия за установяването на такива, за подготовката на младите; акто да изградят характера си, развият сърцето си и способноста да живеят за другите, така и да се стремят към този идеал да създадат истински семейства и станат истински родители.

Световна магистрала
“Зони на Мира”
Световен мир
До днес организациите и лидерите бяха неспособни да разрешат световните конфликти и да постигнат мир. За да обнови ООН и предствави ново ниво на лидерство към изграждането на бъдещия свят, Д-р Мун основа Федерацията за вселенски мир през 2005 г. Тя става една от водещите миротворни сили.

В центъра на обединителната идея на Сан Мьон Мун не е религията, а семейството като основа за изграждането на свят основан на Културата на сърцето.

"Семейството е люлката на човешкия живот и крайъгълния камък на световния мир."

Според пророчествата кризата и наводненията са част от очистителен процес, който трябва да накара човечестовот да се събуди за идващата нова епоха на духовно просветление, мир и просперитет.

Второто пришествие е дошло

Според както е предсказано, сега живеем във времето на Второто пришествие.

Според Божиите принципи на възстановяване, успешното унищожаване на Първия Антихрист отваря пътя за раждането на Месията. След края на Първата световна война съвършен човек може да се роди. След победата на Втората световна война над сатаниската фашистка коалиция, се отваря пътя за появата на първото в историята съвършенно семейство. След победата на Божията страна в Третата (студената) световна война, ще започне установяването на съвършен свят под воденето на тази Месиянска личност.

Миротворецът който ще обедини религиите

Затова и Нострадамус предсказва, че Месията ще дойде под името "Мун" и ще бъде много преследван, неразбиран, фалшиво обвиняван и хвърлян в затвора. Не е ли учудващо че името "Мун" означава "Божието слово".

Четейки знаците които Нострадамус дава за този Месиянски Миротворец откриваме безспорната връзка с Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун, чието име съответства на пророкуваното в Библията и името споменато от Нострадамус. Прочетете:


Преподобния Мун бе най-голямата заплаха за Марксистките-комунистически режими. Неговата роля се оказва решаваща за разпадането на безбожните-атеистични и нечовешки тоталитарни режими. Медиите дори в България публикуваха всякакви страшни измислици, само и само да предотвратят обществото да чуе ценните идеи на учителя Мун. Това ставаше по нареждане от Държавна сигурност, точно поради Ролята на д-р Мун за падането на Комунизма.

Четейки пророкуваното от Ванга за идващия Миротворец, отново откриваме неоспорима връзка с делата, "Плодовете", на противоречивия Корейски лидер. Затова и Исус казва, "По плодовете ще го познаете".Проекти за мир иницирани от д-р Мун конкретно сътоветстват на пророкуваните от Българската пророчица Ванга. Нещо повече; идологически постановки дадени от Ванга, като "Бог е един" и "Религиите ще се обединят", "човечеството ще вярва едно учение", се припокриват единствено с ученията, целите и дейността на Обединителното движение на д-р Мун.

Човешкото зло (видео)
Красота на творението
Божията същност
Естествена връзка с Бог

2012, Библията, Бъдещия свят, Второто пришествие, края на света, Религия

2 comments:

 1. DARLING, WHO TOLD YOU THAT THE EARTH IS ESTABLISHED FOREVER? IT IS SAID IN THE BIBLE: THERE WILL BE NEW HEAVEN AND NEW EARTH.

  AND THE SCIENCE SAYS SAYS ( WELL, IN ALL MEDIA IT IS HUGELY PROCLAIMED ) THAT THE ENTIRE SOLAR SYSTEM HAS DEFINITE LIFE. IT IS A MATTER OF SCIENTIFIC FACT.

  I AM AMAZED OF HOW UNEDUCATED YOU ARE!!

  STOP THIS BLOG, IF WOULD WRITE THINGS LIKE THAT.

  ReplyDelete
 2. Благодаря за коментара. Прав си в Битие 6:7 се казва, че по времето на Ной, Бог е възнамерявал да унищожи земята. Но не я унищожи!!!

  Кой е необразован не знам, но ето какво казва Библията:

  Земята ще пребъде, Екл. 1:4: "Род прехожда, и род дохожда, а земята пребъдва вечно".

  Псалми 77:69
  "Съгради светилището Си... като земята, която утвърдил завинаги."

  Предполагам спора на анонимния коментар е с Библията. Но истината е че просто в църквата са му промили мозъка с лъжи за "унищожението на земята", каквото Библията категорично отрича.

  Но ако има унищожение, то ще е на злото и на господството на сатана над земята. Така земята наистина ще е нова, свободна от зло, егоизъм и корупция. Точно това е промяната която започва от 2012 година.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии