ШОКИРАЩО: Водеща причина за смърт са лекарствата

Според Министерството на здравеопазването 15 хиляди медикаментозно лекувани пациенти месечно биват убивани от лечението на лекари
Смърт заради доктора
Шокиращо - Третата водеща причина за смърт са лекарствата. Само в САЩ те отнемат 15 000 живота на месец

Питър Глидън, “Медицинския цар без дрехи”

Питър Глидън
Коя е третата водеща причина за смърт в Америка? Повечето от нас биха си помислили, че тя е свързана с сърцето, рак, диабет или подобни неща.

Това е като големия слон в стаята, за който никой не говори.

Третата причина за смърт, както е публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация, е лечението от общопрактикуващи лекари.

Това означава да отидеш при такъв лекар, да ти предпише някакво лечение и да умреш от него!

Според Министерството на здравеопазването 15 хиляди медикаментозно лекувани пациенти месечно биват убивани от лечението на лекари! И никой не влиза в затвора!


Шепа терористи удариха два самолета в две кули. 3500 умряха и започна война! Но 15000 на месец са убивани от лечение на общопрактикуващи лекари и на нас не ни мигва окото!

Защо става това? Не искам да казвам, че са ни промили мозъците, не е правилния термин, но на нас за последните 100 години са ни убедили в тези грешни вярвания.

Мисля, че Маркъс Уелби започна това. Че лекарят е царят и знае всичко относно всичко! Ти трябва да мълчиш и да следваш препоръките му!

Началото на корупцията в медицината

Повечето хора в Америка въобще нямат идея за историята на еволюцията на медицината. В началото на 19 век е било сравнително просто. Имало е хиропрактици, остеопати, хомеопати и доктори.

През 1915, 1920 имало нещо, наречено доклада на Флекснър. Корпорацията Карнеги спонсорирала този човек, на име Ейбрахам Флекснър, който обикалял из цялата страна. Обикалял с автобуси, влакове и на кон. Отнело му 5 години да направи това.

Той обиколил навсякъде и изготвил списък с всички медицински училища, които предписвали лекарства.

Дал списъка на “Карнеги”, които притежавали фармацевтичните компаниии и тогава “Карнеги” и Рокфелер дали милиони безвъзмездно на медицинските университети и болници в Америка, които предписвали лекарства! Това било началото на края.

Масло от чесън:
Замества Антибиотиците
Билков шампоан:
Спрете пърхота и косопада
Eнергия за живот:
Коензим Q-10 плюс
Комплексно природолечение:
След доклада на Флекснър вече не съществуват различни нива. Лекарите стават неумолима сила. Повечето хора приемат, че във водещата медицина лекарите командват фармацевтичната индустрия. Мислят, че тези хора са голяма работа и техните терапии са по-добри от тези на хомеопатите, натуропатите, хиропрактиката, но не са! Те са водещи, заради политическите и финансовите коалиции, които са изградили, за които повечето хора въобще си нямат представа! И това е гигантски проблем.

Това е пълна лудост! Те са третата водеща причина за смърт. А когато правителството вдигне много шум, например за застраховките на хората, всички откачат! И това е още един важен въпрос – какво е медицинската застраховка?

Плащаме осигуровки за смъртоносна система

Когато плащате медицинска осигуровка, вие всъщност се обзалагате, че ще се разболеете толкова сериозно, че няма да можете да си платите! Поради това плащате добри пари, всеки месец за да имате достъп до медицинската система, която е третата основна причина за смърт. Трябва да си прегледаме мозъците, честно казано.

Хората не знаят това. Ние сме като хората по времето на Галилей. Трябва да доказваме, че “Слънцето, а не Земята, е в центъра на слънчевата система!” Имаме социален проблем тук. Хората страдат ненужно.

Силата на тялото да се самолекува

Бог мие свидетел, няма да повярвате от какви болести хората се излекуват чрез холистичната медицина.

Способността на тялото да се самолекува е удивителна! В повечето случаи, всичко от което тялото се нуждае са необходимите му суровини. Също трябва да престанем да ядем храната, която ни трови.

Витамин Е
Витамин В-комплекс
Златно масло
Спирулина
Ако сложиш дизелово гориво на бензинов двигател, дори да е ферари, ще се движи като боклук, ако въобще се движи. Нищо и няма на колата, просто сме сложили грешно гориво. Същото е и с човешкото тяло.

Ако му дадеш суровините, от които се нуждае организма ти, изчистиш диетата – супермен! Или поне кръвното ти налягане ще се нормализира, артритът ще изчезне, паник атаките също и ще можеш да спиш спокойно през нощта.
ШОКИРАЩО: Водеща причина за смърт са лекарствата

5 comments:

 1. Природната медицина е много по-силна и ефективна от химиите.

  Само след няколко дни бях напълно здрава без антибиотици, ползвайки само етерични масла. Изведнъж започнах да се изчиствам от други стари заболявания и проблеми за които дълго време не съм знаела какво да предприема. Умората която с годините ме правеше все по-слаба, изведнъж и трайно се махна от мен. Направо бях изумена.

  Едва след няколко лични преживявания съзнанието ми се събуди за тази истина. Химическите медикаменти само убиват имунитета ни. Чудех се защо никой досега не ми е казвал за тези естествени, природни методи за лечение? Та това прочиства организма и засилва имунитета без никакви странични ефекти. Наистина съвременната медицина, въпреки ценните неща които ни дава, много ни и манипулира.

  ReplyDelete
 2. Тогава защо преди 100 години смъртността е била в пъти по-висока, а хората са живеели средно с 10тина години по-малко ?

  ReplyDelete
 3. Много добър въпрос: "защо преди 100 години смъртността е била в пъти по-висока"?

  Условията на живот са били много по-тежки, войните по-чести. Това е свързано не само с развитието на медицината, а също и с развитието на техниката.

  Но е важно да разберем, че медицината не е лоша. Монопола на химическите медикаменти е често много вреден. Много от тези химически лекарства имат вредни странични ефекти. Те никак не удължават живота ви.

  Не би било правилно и да мислим, че алтернативната мецицина не се е развила през този период. Проблема е, че монопола на химията доминира докторите и здравните заведения.

  Правилното използване на естествени добавки съчетано с здравословен начин на живот може да засили имунната ви система, пречисти организма ви и буквално да направи заболяванията да изчезнат от живота ви.

  Химикалите обратното, съсипват имуната ви система и ви заробват в постоянни борби с други странични ефекти, които те са предизвикали. Направете си избора сами!

  ReplyDelete
 4. da imame lubov vuv sarcata si, za da njmame nujda ot lakari, a vseki sam da poznava sebe si i sam da si e lekar na sebe si.

  ReplyDelete
 5. Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
  (Лозунг от социалистическа болница)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии