Квантово лечение с уред на Никола Тесла

Квантово лечение 
с уред на Никола ТеслаНикола Тесла лечение квантов уред на Никола Тесла лекува болест здраве
Живеем във век с много и различни излъчвания. Болестите идват, когато даден орган е наситен с негативни честоти. Когато заболее органът намалява честотата си. Бихме могли да лекуваме енергийно, като ползваме силаната космическа (скаларна) енергия на Квантовата лечебна писалка.

"Ако искаш да разбереш тайните на вселената, мисли за енергия, честоти и вибрации." Никола Тесла

Затова, д-р Д.Крайл заявява, "Болестите трябва да бъдат диагностицирани и предотвратявани с оценка на енергийното поле." Ако искаме да лекуваме здравословните проблеми от корена, трябва да използваме новите методи за Квантово енергийно лечение. Това е лечение със скаларни вълни, или както ги наричат "Тесла вълни".  Прочети: Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарстваВидеото показва как Тесла е постигал създаването на скаларна енергия. Но днес учените постигат генерирането на скаларна енергия във една малка търбичка, която наричаме Квантов скаларен стик.

Квантовото информационно поле има решаващо влияние върху здравето и психическото ни състояние. Тук ще научите как с Квантова Синхронизация можете да смените болния резонанс със здрав, при което проблемът ви ще изчезне. Никола Тесла лечение квантов уред на Никола Тесла лекува болест здраве

СКАЛАРНА-ПИСАЛКА

цена:
49 лв. обикновен
75 лв. комбиниран
85 лв. тройна комбинация

поръчки: 0878197028Как да изчистим болестите и стреса?

Не трябва да възприемаме болестите като нещо нормално. Те са сигнал, че трябва да променим нещо в живота си, че има деструктивна енергия която трябва да се изчисти. Скаларните вълни на квантовата писалка ще премахнат енергийните блокажи и ще възстановят здравословния резонанс на енергията ни.

"Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра, а вследствие на енергийни взаимодействия. Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят - Болната енергия се изравнява с по-силната лечебна енергия."

Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Прочетете, Как да използваме Квантовата скаларна писалка


снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Свържете се с нас:

Посолство на Мира

email: worldofheart@gmail.com


Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии