Въздействието на Квантовата писалка върху аурата ни - ДемонстрацияНагледна демонстрация на въздействието на Квантовата писалка върху аурата ни:

"Всички живи организми излъчват енергийно поле" според Семьон Кирлиан, СССР. "Енергийното поле е началото на всичко", заявява Проф. д-р Харолд Бър. Затова, д-р Д.Крайл казва, "Болестите трябва да бъдат диагностицирани и предотвратявани с оценка на енергийното поле." Ако искаме да лекуваме здравословните проблеми от корена, трябва да използваме новите методи за Квантово енергийно лечение.  Прочети: Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

НАНО-ПИСАЛКА

Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво.

Въздействие на Квантовия стик (писалка):

Помага на тялото ни да постигне хомеостаза

Помогнете на биологичното ни поле да си доставя нулева енергия

Подобрява имунната и ендокринната система

Подобрява клетъчното хранене и детоксикацията

Подобрява клетъчната пропускливост

Неутрализира вредните елементи (енергично) от течността, която пием, и храната, която ядем.

Енергизира кремове, масла за по-добро усвояване на хранителните вещества

Деблокира и засилва потока на енергия в тялото ни

Стимулира телесните функции и укрепва имунитета


Скаларният стик с Квантова нулева енергия е устройство за създаване на естествена енергия. Енергията, генерирана от тази Енергийна писалка, ще обнови молекулните структури във всички видове течности. Тя помага на био-енергийното ни поле да създаде нулева енергия. Той може да увеличи енергията във всяка течност, преди да я пием. Просто постави нанописалката в нея и това ще повиши енергийната сила на храната. Можете да поставите тази Нано пръчка в джоба си, за да може тя да свързва биологичното поле на тялото ви и да прави гладкото протичане на енергия. Ако държите тази нано пръчка до храна, плодове и месо, тя ще ги направи по-добре хидратирани на вкус.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии