Силата на Визуализацията и Квантовото лечение

Силата на Визуализацията и Квантовото лечение
Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение
Квантовата наука ни разкри нови висини в областта на лечението, непознати на досегашната медицина. Човекът има много по-голяма вродена способност за самолечение от колкото сме си представяли.

Оказва се, че лечението винаги трябва да включва както тялото, така и ума и духа, за да има пълно оздравяване. Защо е така? Когато погледнем на квантово ниво, се вижда, че не е достатъчно да се борим само със симптомите. Дори и да сме ги премахнали, ако на квантово ниво има остатъчна стресова енергия, то проблемът ще се връща отново и отново.

За да има пълно изцеление трябва да изцелим и негативните емоции, които са го причинили. А с Квантовата био-енергийна писалка можем да направим точно това. Прочети: Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

Енергийната писалка хармонизира тази болна енергия, превръщайки я в здравословна. Просто изглажда хаотичните, начупени, болезнени честоти, превръщайки ги в гладки, хармонични, вибриращи с любов вибрации. И точно тук се включва и ефекта на визуализацията.

Квантово лечение без Визуализация

Квантовото лечение работи на квантово ниво. Но това е нивото на мислите и чувствата. Квантовата писалка ще хармонизира и изчисти натрупаните с годините негативни енергии, резултат от години притеснения, ядове, кавки, страхове и т.н. Но могат ли нашите положителни мисли и визуализации да спомогнат процеса, за още по-бързо оздравяване. Да, могат!

Ето как изглежда това, когато наблюдавам процеса духовно. От Квантовата лечебна писалка се излъча струя светлина. Аз наблюдавам, как тя бавно и постепенно изтласква облака от черна енергия над болната част на тялото. След минута-две съм разширил чистото от болна енергия пространство, но спра ли, облаците се събират и закриват пространството отново.

Измервам, премахнал съм 5% от негативната енергия, причиняваща проблема. Така добивам представа, че ще ми отнеме още 20 пъти по толко работа. Това е прекрасно, защото в противен случай този проблем би ме мъчил години наред. Бих изхарчил стотици за лекарства, които щеше да причинят множество други странични ефекти. А Квантовата писалка ми дава свобода. С нужните услия съм освобождавал какви ли не болести. Дори не знам има ли ограничение, освен собствените ни ограничени концепции за какво е възможно.

Силата на Визуализацията и Любовта

Но в течение на работата с Квантовата писалка започнах да забелязвам следната разлика. Ако бях напрегнат, борейки се с болеста, нещата ставаха бавно, както описах по-горе. Но ако сменех отношението си, лечебният ефект се ускоряваше многократно.

Разбрах, че като успокоя съзнанието си и започна да ползвам Квантовата писалка с любов, това има поразителен ефект. С духовното си зрение виждах как излъчванта от енергийния стик светлина осветява тъмните облаци. Но този път тя не се бори с тях. Вместо това, докосвайки ги, те самите се превръщат в бяла светлина и от своя страна също разпространяват любовта. Така много бързо новината за фантастичната освобождаваща светлина достига да всички краища на тялото и лечителния процес се ускорява многократно.

Затова, когато се напрягах да се боря с болестта, черните облаци чуваха за атаката и контра атакуваха. Е верно, това ги привличаше, и постепенно всички облаци щеше да дойдат и аз да ги изчистя. Но така щеше да отнеме много повече време. Затова работейки с Квантовата писалка, ако неможете да го правите с любов, поне го правете спокойно, не се притеснявайте за реултата, не го правете с напрегнато, а се фокусирайте на приятната енергия. Квантовият стик си има достатъчно силни здравословни вибрации, поне не им пречете.

Насочване на Енергията с Мислите

Също така можех да видя с духовното си зрение, как мисълта ни може много прецизно да насочи енергията от Квантовата писалка в конкретна област. Представявйки си малка или по-широка област на въздействие, автоматически излъчваната от писалката енергия отиваше точно там. Нещо повече, когато мислех за даден проблем, все едно цялата енергийна холограма около тялото се променяше. Енергиите свързани точно с този проблем излизаха. Така че, работейки с квантовия стик е важно за кой проблем или кой човек си мислите. Енергията ще се насочи натам. Но това е реалността на квантовия свят. Така че няма нищо учудващо.

За вашата лична ситуация и проблеми, обадете ни се, имаме достатъчно опит и най-вероятно ще можем много да ви помогнем. Освен че можем да чувстваме и виждаме енергията духовно, можем да проверим и някои от проблемите ви от разстояние.
Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение


Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Прочетете, Как да използваме Квантовата скаларна писалка
Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии