Силата на Визуализацията и Квантовото лечение

Силата на Визуализацията и Квантовото лечение
Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение
Квантовата наука ни разкри нови висини в областта на лечението, непознати на досегашната медицина. Човекът има много по-голяма вродена способност за самолечение от колкото сме си представяли.

Оказва се, че лечението винаги трябва да включва както тялото, така и ума и духа, за да има пълно оздравяване. Защо е така? Когато погледнем на квантово ниво, се вижда, че не е достатъчно да се борим само със симптомите. Дори и да сме ги премахнали, ако на квантово ниво има остатъчна стресова енергия, то проблемът отново ще се върне.

За да има пълно изцеление трябва да изцелим и негативните емоции, които са го причинили. А с Квантовата био-енергийна писалка можем да направим точно това. Прочети: Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

Енергийната писалка хармонизира тази болна енергия, превръщайки я в здравословна. Просто изглажда хаотичните, начупени, болезнени честоти, превръщайки ги в гладки, хармонични, вибриращи с любов вибрации. И точно тук се включва и ефекта на визуализацията.

Квантово лечение без Визуализация

Квантовото лечение работи на квантово ниво. Но това е нивото на мислите и чувствата. Квантовата писалка ще хармонизира и изчисти натрупаните с годините негативни енергии, резултат от години притеснения, ядове, кавки, страхове и т.н. Но могат ли нашите положителни мисли и визуализации да спомогнат процеса, за още по-бързо оздравяване. Да, могат!

Ето как изглежда това, когато наблюдавам процеса духовно. От Квантовата лечебна писалка се излъча струя светлина. Аз наблюдавам, как тя бавно и постепенно изтласква облака от черна енергия над болната част на тялото. След минута-две съм разширил чистото от болна енергия пространство, но спра ли, облаците се събират и закриват пространството отново.

Измервам, премахнал съм 5% от негативната енергия, причиняваща проблема. Така добивам представа, че ще ми отнеме още 20 пъти по толко работа. Това е прекрасно, защото в противен случай този проблем би ме мъчил години наред. Бих изхарчил стотици за лекарства, които щеше да причинят множество други странични ефекти. А Квантовата писалка ми дава свобода. С нужните услия съм освобождавал какви ли не болести. Дори не знам има ли ограничение, освен собствените ни ограничени концепции за какво е възможно.

Силата на Визуализацията и Любовта

Но в течение на работата с Квантовата писалка започнах да забелязвам следната разлика. Ако бях напрегнат, борейки се с болеста, нещата ставаха бавно, както описах по-горе. Но ако сменех отношението си, лечебният ефект се ускоряваше многократно.

Разбрах, че като успокоя съзнанието си и започна да ползвам Квантовата писалка с любов, това има поразителен ефект. С духовното си зрение виждах как излъчванта от енергийния стик светлина осветява тъмните облаци. Но този път тя не се бори с тях. Вместо това, докосвайки ги, те самите се превръщат в бяла светлина и от своя страна също разпространяват любовта. Така много бързо новината за фантастичната освобождаваща светлина достига да всички краища на тялото и лечителния процес се ускорява многократно.

Затова, когато се напрягах да се боря с болестта, черните облаци чуваха за атаката и контра атакуваха. Е верно, това ги привличаше, и постепенно всички облаци щеше да дойдат и аз да ги изчистя. Но така щеше да отнеме много повече време. Затова работейки с Квантовата писалка, ако неможете да го правите с любов, поне го правете спокойно, не се притеснявайте за реултата, не го правете с напрегнато, а се фокусирайте на приятната енергия. Квантовият стик си има достатъчно силни здравословни вибрации, поне не им пречете.

За вашата лична ситуация и проблеми, обадете ни се, имаме достатъчно опит и най-вероятно ще можем много да ви помогнем. Освен че можем да чувстваме и виждаме енергията духовно, можем да проверим и някои от проблемите ви от разстояние. Тел. 0878197022

Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение

СКАЛАРНА-ПИСАЛКА

цена:
49 лв. обикновен
75 лв. комбиниран
85 лв. тройна комбинация

поръчки: 0878197028

Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Прочетете, Как да използваме Квантовата скаларна писалка
Силата на Визуализацията и Квантовото лечение Силата на Визуализацията и Квантовото лечение

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии