Земният ни живот се записва в духа ни

Земният ни живот се записва
Вашият дух записва живота ви на земята със 100 процента точност

Думи на Истинските Родители:

По време на живота ви на земята, всяко ваше действие и движение, без изключение, са записани в духа ви, с Небесните закони като стандарт. Съответно, вие ще влезете в духовния свят с формата на вашият дух, записал вашият живот на земята със 100 процента точност.

Духът ви ще се покаже ясно дали сте водили зрял живот на добро, или червясал, гниещ живот на греховност. Това означав, че Бог няма да ви съди; вие ще бъдете собствения си съдия. 

Когато знаете това абсолютно Небесно правило, бихте ли прекарали оставащите дни от живота си на земята в егоизъм и неморалност, поддаващи се на всички изкушения на Сатана, в преследване единствено на удоволствие? Не! По скоро ще се въздържате от нараняване на вашето духовно тяло, дори рескувайки земния си живот.

Дали ще отидете на небето или в ада се определят от вашите мисли, дими и поведение във всеки един момент. Но ако погледнете в живота си, духът и тялото ви са безспорно в отношения на безспирен конфликт и борба. Докога ще позволите тази борба да продължи? Десет години? Сто години?

Бог не ни е създал в това състояние конфликти и безредици. 

Вие трябва да знаете, че вашият дълг и отговорност като човешко същество е да разсеете всички изкушения, насочени към физическо ви тяло, да имате съвършен и абсолютен сексуален морал, и да постигнете победа в живота, като следвате пътя на вътрешната си същност, вашата съвест. Небесното богатство ще бъде с онези, които водят живота си по такъв начин. Те ще постигнат съвършенство.


вижте още:
СВЕТОВНИЯТ ХРАМ ЗА МИР И ЕДИНСТВО
МЕЧТА ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ
СЕМЕЙСТВАТА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ МОГАТ ДА ИЗМЕНЯТ СВЕТА


снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Свържете се с нас: 

Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София
email: worldofheart@gmail.com
skype: peace.embassy 

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии