100 000 Подписа за Мир

.

В Индия събират подписи за мир
Shine Jose, RYS - India


По повод на Международния ден на мира, 21 септември, в Индия RYS съвместно с Институциите на Ганди инициираха подписка за Мир. В движението за мир от 60-те липсваше разбиране за значението на глобалната неегоистична любов и поради това то подведе света по пътя на индивидуализма. Тази кампания се надява да създаде нова платформа за мир.

Подписката е подета от 100 000 студенти в колежите и университетите около Шенай, Индия, разгласявайки нуждата от „живот за другите”. Постерите със събраните подписи бяха изложени в множество университети и институции, и наблягаха на алтруизма като нова парадигма за култура на мира. Освен студентите в кампанията се включиха също професори, учители, видни личности, НПО и др.

Студентите имаха възможности да проведат разговори, чрез които да вникнат в значението на мира за днешния свят и да се запознаят с визията за това как да станат Посланици на мира. Всеки един от събраните подписи допринася за насърчаването на мира. „Ние се надяваме този модел на мирна инициатива да прерасне в световно движение за мир под надслов – „Един свят в обятията на Бог” – заявиха организаторите.

Прочетете още: Спорта в подкрепа на мира , Организации за Мир, Целта на Историята СВЯТ НА ИСТИНСКА ЛЮБОВ, Светът на Бъдещето Културата на сърцето ще промени светът, Световна магистрала ще промени коренно живота на планетата...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии