Любовта и общуването в семейството
Любовта НЕ Е САМО ЧУВСТВО
От най-основно значение в любовта е собствената ни способност да я даваме на партньора ни. Тук нямам в предвид само чувства, но и стандарта на характера, сърцето ни, и способността да разбираме партньора си и живеем за него.

Любов без предразсъдъци
Любов:
ИСТИНСКА или ЕГОИСТИЧНА
Любовта без предразсъдъци предполага, че партньорите могат да си имат пълно доверие. В противен случай говорим за пълно безумие особено когато става за най-голямата сила в живота ни – любовта.

Истинската любов и забранената любов
Едно уникално и изключитлено дълбоко изследване в психологията на корена на човешкото зло, произтичащ от злоупотребата с любовта. Книгата разглежда проблема и разрешенията му с много психологическа, социологическа, теологическа, философска и историческа фактология.

Настрадамус предсказва за Муун
Настрадамус директно използва името "Мун" в предсказанията си. Роден на Исток, преследван и неразбиран, носещ новата истина, обединяващ религиите срещу Комунизма, и благославящ семействата. Според Настрадамус, чрез него ще се установи Новия свят на мир.

НЛО: Кой е “Сатана” и къде се намира “Адът”?
Има ли връзка между извънземните и ангелите? САТАНА е просто едно "Извънземно". Защо извънземните могат да изчезват внезапно? ...


Комунизма и Маркс: Илюзия, заблуда, машина на смъртта
Илюзията на КомунизмаКомунистите правеха революции в надеждата да изградят рая на земята, свобода от подтисничество и изобилие. Tова което революциите донесоха в действителност бе, без изключение, лидери с окървавени ръце, подтиснати общества и търсещи начин да избягат бежанци, както и безнадеждно блокирала икономика.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии