Ще строят Тунел през Беринговия протокТунел на мира, част от световна магистрала, ще свърже Азия и Америка с високо скоростни влаковеЗапочва строежа на Световна магистрала


В началото на тази година САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от UPF "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници, които ще се движат във вакум и ще достигат скорост над 7000 км в час. В документалните филми направени от Дискавъри Ченъл споменават, че разстоянието от Лондон до Ню Йорк ще се изминава за около час. Остава още да открият и новата енергия от слънцето и ще се изпълнят пророчествата на Баба Ванга. Ванга предсказва изграждането на Световна магистрала и супер бързи влакове още преди 20 години. По думите и те "ще летят" (т.е. на магнитни възглавници" задвижвани с "енергия от слънцето". Universal Peace Federation, е инициатора на този проект, и го предлага пред ООН през 2001 г.


Коментари на читателите:

Кой знае, може би докато копаят ще открият злато, диаманти и петрол

***

Икономическите предвиждания показват изплащането на инвестициите в тунела да бъдат доста бързи.... няколкото милиярда са нищо в сравнение с петролните спестявания и ефикасност на тази влакова система сравнено с въздушния и водния транспорт на суровини, природен гас и др. Определено смятам, че е по-добре от харченените на ден, по един милиард в Ирак!

***

Това е брилянтна идея. Може да бъде направено, и е липсващата връзка на световния транспорт.Кратко обяснение на видеото:

Можете ли да си представите да пътувате в тунел през океана със скорост над 5000 мили в час. Дори и да звучи като научна-фантастика това въобще не е невъзможно. Преди 30 годин д-р Мун вдъхновява учени от цял свят да работят за създаването на проект за Световна магистрала и тунели свързващи континентите. Той спонсорира множество научни конференции и стимулира научни изследвания. По това време дори за учените това изглежда като научна-фантастика. Повечето мислят, че не е възможно. В началото на 2008 г. обаче бяхме свидетели на срещата на двама президенти които предприеха първите стъпки към изграждането на такъв тунел през Беринговия проток. Първоначалната идея е била за построяването на Мост, но в последствие учените откриват, че идеята за Тунел е по-подходяща. Тунел през Беринговия проток е много по-къс и лесно изпълним от показания в последващия документален филм.

Extreme Engineering - Transatlantic Tunnel 1/5

Тунелът ще е вакумиран за да се преодолее съпротивлението, това ще позволи тези невероятни скорости. Високо технологични сензори ще следят за сигурността. Придвижването ще стане десетократно по-бързо от летенето със съмолет.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии