Кризата на милиардерите бе предсказана

.

Кризата за милиардерите предсказана от д-р Мун

12 март 2009 | Посолство на мира

През 2009 г. ... милиардери бяха прецакани от кризата, пишат вестниците днес. Само за една година хората, които имат по девет нули и нагоре, са се стопили с една трета, според класацията на Forbes!

Тази промяна в световните финанси бе предречена от Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун. В своя реч през 2005 г. той твърдо заявява, че ще бъдем свидетели на това, как богатствата на света ще преминат от ръцете на богатите сега, в ръцете на тези които живеят живот за благото на обществото. По думите му, през цялата история Сатанинската страна е ръководела и притежавала всичко, но сега епохата се е променила и богатствата и ръководната роля ще преминат в хората на доброто. Само четири години след предсказанието на д-р Мун ние виждаме неговото реално изпълнение чрез световната криза.

Според Forbes, състоянието на Гейтс възлиза на $ 40 млрд., след като през изминалата година се е стопило с $ 18 млрд.


Бил Гейтс разбра, че пак е първи, но не защото е забогатял! Forbes отново го върна на челна позиция през 2009 г. само защото през последните месеци Бъфет е загубил на борсата около 11 милиарда долара, а Карлос Слим е обеднял със сериозните 25 милиарда. Иначе от милиардерите най-ясно видяха дъното на чашата индиеца Анил Амбани, който остана само с $10,1 милиарда (-$31,9 млрд.) и Лакшми Митал, който обедня с $25,7 милиарда.

На пук на цялата тази криза д-р Мун постига най-голямо развитие в икономически аспект точно през последните няколко години. Освен Автомобилната индустрия в Северна Корея, той се сдоби с няколко от най-успешните курорти на Южна Корея. Интересното е, че той бързо ги превърна в международни центрове на мира и културния обмен. Така предсказаното от него обедняване на Богатите и преминаване на парите в тези които ги използват в полза на човечеството и Божието провидение наистина се сбъдва.


"Решен съм да залича всички национални разделения и бариери, които са тровили земята, и да установя царството на мирния, идеален свят, където навсякъде всички хора могат да живеят ръка за ръка", заявява д-р Мун.


Д-р Мун обаче не е притежателят на всички тези печалби. Той отдавна се е отказал от тях и ги е предоставил на организации, които да работят в полза на световния мир и разрешаването на най-належащите проблеми на човечеството. Наличното имущество на тази мрежа от организации и бизнеси не е известно, но годишно те влагат към 3 млрд. в проекти и усилия за постигането на световен мир и за междурелигиозен диалог и помирение.


"Посветил съм целия си живот да показвам как се живее за благото на другите. Това е практикуване на истинска любов. Това се прилага като основен принцип не само за индивида, но на всички нива – от семейството, до обществото и нацията", заявява д-р Мун в своя реч пред ООН.


За 20 години Сан Мьон Мун създава световен фундамент и работи усилено за обединението на религиите точно както е предсказано от Нострадамус: "Ще обедини религиите срещу червеното (Комунизма)".Чрез основаните от него Вашингтон Таймс и организацията за "Победа над Комунизма" Мун се превръща в основната сила за мирната победа над Комунизма. Милиони обществени, политически и религиозни лидери биват образовани от организацията му за Победа над Комунизма. Но това му донася огромно преследване и неразбиране.


"Трябва да превърнем човечеството в едно велико семейство, като повалим стените в нашите сърца и премахнем дори и границите между нациите. Ето защо всеки от нас трябва да помни, че провидението го зове да създаде и установи истинско семейство. Това е начинът, по който можем да развиваме и установим царството на космическия мир тук на земята." - Сан Мьон Мун

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии