Пеле шокира света: Роналдо и Робиньо използват дрога

Спорт

Пеле шокира света: Роналдо и Робиньо използват дрога

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, Марица вест, 22 Март 2009;

Краля на футбола Пеле направи шокиращо изявление, което със сигурност ще има широк отзвук по целия свят. Той обвини две от настоящите звезди на Бразилия Роналдо и Робиньо, че взимат наркотици. По неговите думи двамата били хванати да злоупотребяват със забранени вещества на частно парти в Сао Пауло, на което били в компанията на техни приятели бизнесмени. Скандалният коментар на Пеле бе направен в съда, където той даде показания във връзка с делото срещу сина му Единьо. Бившият вратар се замеси в търговия с кокаин преди няколко години. Синът на Пеле Единьо почина, след като бе пристрастен към кокаина и легендата на бразилския футбол предприе инициатива срещу дрогата. Според бразилското радио "Jovem Pan" точната реплика на Пеле била: Не е честно да говорим за наркотици във футбола само заради един или два случая като тези с Роналдо и Робиньо, които имаха подобни проблеми.

Известният с неособено обмислените си изказвания Пеле отново нападна и големия си съперник Диего Марадона, като каза, че той е "негативен пример" за подрастващите. Марадона беше отличен футболист, но за жалост всички знаят какво е вършил в живота си, заяви Пеле, визирайки пословичната наркотична зависимост на аржентинеца. Пеле определи Кака, Платини и Бекенбауер, които според него са отличен пример за младите и на тях трябва да се подражава.

Купата на мира в българските спортни новини

Най-богатите футболни притежатели

Световната Футболна Купа за Мир


ИГРАЙ ФУТБОЛ прави мир!


Световен шампионат по бойни изкуства

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии