МЕТОДА СИЛВА: положителното отношение

.Метода Силва, метод на силва, силва метод, методът силва,

МЕТОДА СИЛВА:

Силата на положителното отношение
12 Май 2009 | Автор: Juliuts | Метода Силва

Ако искате да разберете Метода Силва просто запомнете следното правило: "Променете отношението си, гледната точка, към неудобните за вас ситуации и събития."

Ще откриете колко много се изпълва живота ни с щастие когато промените отношението си към нещата и хората които ви заобикалят. Вместо да гледате нещата за които може да се оплаквате или обвинявате започнете да виждате доброто в тях. Способността да променяме своята гледна точка е чудесно оръжие на ваше разположение, ресурс, който винаги можете да използвате.

Помислете си колко много неща в живота ви дразнят. Причината е, че вие ги гледате от негативна гледна точка. Много от тези неща може да не са в силата ви да промените, но собственото отношение към тях винаги можете. С опита ще откриете, че дори неща които ви изглеждат отрицателни винаги имат и положителна страна. Променете отношението си към ситуацията и я приемете като предизвикателство, което ви помага да станете по-добри като го преодолеете с положителна нагласа.

Метода е прост. Няма значение дали в медитация или молитва, просто помислете за проблемите и визуализирайте пложителните аспекти на проблема, към който искате да промените отношението си.

Хосе Силва е създателят на световноизвестния на Силва Метод - "Методът Силва за Контрол на ума". Той силно вярва, че чрез него хората ще могат да се научат да живеят много по-продуктивно и щастливо; че хората ще се усъвършенстват и приближат до Бога - нашия любящ създател. Той се запознава с трудовете на Фройд, Юнг и Адлер, възприемайки най-напредничавите идеи в психологията и усъвършенства техниката за самохипноза.

Визуализацията, която е в основата на неговия метод прави молитвите и медитацията на вярващия човек много по-силни и ефективни. Дори невярващите откриват духовната страна на живота с помоща на тези техники. Но е важно да разберем, че те са ефективни само когато напълно се успокоим, а не когато съзнанието ни е затормозено и доминирано от проблема. Продължи


СИЛАТА НА ЛЮБОВТА

Обичащия и разбиращ парньор и любовта на децата, са незаменим източник на успокоение, релаксация и сила за излизане от безпокойството и стреса... Прочети

Щастието от децата

Опитът, който децата получават в едно семейство с много деца, е изключително ценен. Те от много рано добиват социални умения... Прочети
Любов, семейство, възпитание, развод, децата, родителите,
Изследване показва, че егоизма съсипва здравето ни, както и радоста от взаимоотношенията с другите. Истинското щастие се създава във връзката с другите.
Любов, семейство, възпитание, развод, децата, родителите,
Метода Силва, метод на силва, силва метод, методът силва,

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии