Светът се променя! Европа щяла да стане Мюсюлмански континент

.

Светът се променя!

Европа щяла да стане Мюсюлмански континент

Глобалната култура, която нашите деца ще унаследят, ще бъде коренно различна от тази, в която живеем днес! Това което ще видите, не е призив за война между цивилизациите, а по-скоро вопъл за самоанализ и самокритика. Време е сериозно да се замислим за кризата в морала и девалвиралите семейни ценности ... и да се променим, ако искаме да оцелеем като цивилизация!Раждаемостта намалява и населението на Европа би трябвало да се свива. За броени години Европа би трябвалода спре да съществува. Но защо не е така? Имиграцията! 90% от имигрантите са от Ислямски произход. 30% от децата във Франция вече са Мюсюлмански. Статистиките показват - само след 39 години Франция ще е Ислямска нация. До 2025 година едно от всеки 3 деца в Европа ще е Ислямче. Няма нужда от Терористи и бомби, Европа ще стане Мюсюлманска в близките десетилетия.

Германското правителство наскоро излиза със следното заявление: "Намаляването на Германското население вече не може да бъде спряно. Спиралата на бързо намаляване е необратима... ще бъде Мюсюлмаска държава до 2050."

Кадафи (Муаммар ал-Каддаафи - Либия) заявява: "Виждаме знаци, че Аллах ще даде победа на Исляма в Европа, без мечове, без оръжие, без завоевателни действия."

Светът се променя, време е да се събудим! Католическата църква неотдавна извести, че Мюсюлманите вече са надминали броя на вярващите Католици. Ако настоящия им прираст продължи Исляма скоро ще бъде доминиращата религия в света.

2012 - ще се промени светогледа на човечеството

В скоро бъдеще, според астрологията, ясно се очертава смяна на светогледа, който ще започне от 2012 г. Очертава се отслабване на Европа, докато ще се забележи икономически разтеж в мюсулманския свят. Смесването разбира се предвещава и още по-големи сблъсъци на религиозните чувства. Това определено ще доведе до възникването на нови религиозни конфликти и напрежения, които човечеството трябва да успее да преодолее по мирен път.

Време да преодолеем предразсъдъците от миналото

Тези напрежения не идват за да донесат трета световна война. Тяхната поява е всъщност очистителния процес; проява на миналите тесногледи настроения, които сега човечеството е длъжно да преодолее, за да можем всички да се научим да живеем заедно като едно семейство с център Бог.

Това е Божието провидение и според пророчествата на човечеството му е дадена личност която да спомогне за мирното излизане от този процес. В това отношение след 2008 звездите предсказват подем, нови събития ще променят мирогледа на много хора. Това няма да е свързано с катаклизми, а по скоро с религиите и вярата.

Приключва епохата на лукавството - идва пречистване

Дори настоящата криза е описана в Корейските пророчества, като идваща да промени досегашните ни разбирания и промени курса на човечеството спрямо Божията воля.
През 2012 според календара приключва епохата на лъжите, хитростта и лукавството и настъпва епохата на очистението - пречистването. Идването на тази епоха е свързано с очистване на света. Да това може да е свързано с доста вода, дъждове и наводнения, но няма да има характера на глобална катастрофа.

2012 - силен духовен подем

Минавайки през сериозни изпитания, след 2012 година ще дойде разцвет. Със сигурност обаче след 2012 година можем определено да предвидим един висок духовен подем, който ще способства за разцвета и развитието в далечния изток. Определено на изток ще видим голям подем в политиката и икономиката.

Според Ванга ни очаква обединение на религиите

Баба Ванга: „Нужен ни е един Бог” „Не се карайте, всички сте Божии деца.” Ще се появи човек който ще подпише световния мир - Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат съществуването на духовния свят, предсказва българската пророчица. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Така че усилията за междорелигиозно помирение са много необходими... иначе ни очакват невероятни етнически и културни конфликти... Мюсулмани, Евреи и Християни вярват в един Бог. Време е да се научим да живеем в любов и разбирателство.

Тамара Глоба: 2000 година е начална точка за промяната на света

Две хилядната година е началната точка към възстановяването на загубената връзка между Небето и Земята и според руската пророчица, Тамара Глоба. Човечеството е на прага на нов период, където Земята навлиза в период на зрялост и ще постигне единство в стремежа си да обедини нравствените и вътрешни закони със тези на обществото и управлението.

Това означава само едно - човечеството иска да живее в истинска любов, в добро и просперитет със справедливо управление. Жевеем и дишаме същия въздух с Месиянската личност на Второто пришествие! Хората в света не знаят това, точно както е предсказано. Женят се, развеждат се, а не осъзнават, че ако не последваме воденето на тази личност ще последват невероятни бедствия и голяма част от населението може да загине.

ОБЩОТО В РЕЛИГИИТЕ: Бог е Родител на цялото човечество

Към Междурелигиозния ДИАЛОГ

СВЕТОВНИТЕ ПИСАНИЯ: сравнителна антология на свещените текстове

ШАМПИОН НА МИРА: Основателя на Вашингтон Таймс
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии