2012 година не е края на света - изчистване

2012 година не е края на света, годината на изчистването от тоталната криза, деца индиго, любов и духовност, сполотяване и обединяване, промяна приоритета на ценностите
2012 година не е края на света
Годината на изчистване

2012 година не е края на света а годината на изчистването. Това е прага след който ние ще започнем да чувстваме наистина нова светлина.

Това че свършва един календар (календарът на Майте) не означава че идва края на света. 2012 година нататък ще има бум на много по-развити деца, ще има сполотяване между хората и повече ще се обичаме.

Идва момент да се прекрати един много дълъг период в човешката история, периода на егоизма и на злото. Промяната която идва е на духовно равнище, но след тази година ние ще започнем да ги виждаме нещата, ще станат явни. Хората ще трябва да приемат лична отговорност и да платят цената. Трябва да инвестираме и в децата и в обществото. Говорим за деца Индиго, с нови изключителни способности. Просто ще стане едно сплотяване, едно обединяване.

Ние ще излезнем от една тотална криза, кризата която е била като едно заболяване във всички области на живота, не само в икономиката. 2012 е стартова година, ускорен старт за бързото просветление на човечеството и излизане от кризата. Тази тотална криза е съществувала защото хората са били управлявани от погрешни ценности, от външни, матерялни неща, вместо от любовта и духовното.

Както Ванга, Настрадамус, Корейсктие пророчества и др. предсказват; дадена ни е Месиянска личност за нашето време. През 2012 година ще започне да става явно кой е той.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: Горещи новини от бъдещето


Тамара Глоба: НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

2012 година: Няма да има КРАЙ НА СВЕТА!

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА
2012 година не е края на света, годината на изчистването от тоталната криза, деца индиго, любов и духовност, сполотяване и обединяване, промяна приоритета на ценностите

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии