Посещенията спряха: СВЕЖО ще остане ли Свежо?

СВЕЖО ще остане ли Свежо? Объркваща работа: Свежо ли е новото Свежо ?
СВЕЖО ще остане ли Свежо?
Посещенията спряха, и Свежо заприлича на другите нефункционални социални сайтове

Кой и защо иска да унищожи Свежо? Дали това не е целта, да спре влиянието на интернет? Ще проработи ли Свежо отново, така че да има смисъл да го посещаваме? Това са само някои от въпросите, които се въртят из главата ми.

Ето снимка на очакването от преди 4 дена, под наслов: Потребител, в очакване на Новото "Свежо"

Едва ли един сайт за социално общуване и обмен на информация, наречен "Свежо", едва ли може да бъде свеж ако е нефункционален и не предизвиква хората да четат и се информират.

Честито Ви Ново Свежо !
В друга статия пуснаха клипче с текста, "Червено знаме ще възстържествува" С коментара: "днес е денят! Да живее Комунизма и Свободата!

По добре да бяха създали коренно нов социален сайт, а да бяха оставили Свежо както хората си бяха свикнали с него. Така новата социална мрежа щеше да предлага нещо ново и по-различно, и да продължи да се съревновава с функционалните добри качества на старото Свежо!

“Зони на Мира”

“Зони на Мира” ще обърнат конфликтните раьони в модел за обучение към мир и служене. Вселенската федерация за мир, основана от д-р Сан Мьон Мун, предложи на ООН ...

Няма съд за масовите убиици

Случайна еволюция или "Интелигентен дизайн"

1 comment:

  1. Статията е много стара, и се отнася за времето когато Свежо бе в период на преструктуриране - тогава нещата не работеха. Сега са си наред! Но тогава хората бяха убъркани.

    Разбира се, че усиления труд на екипа им го прави все по добро.

    Единствения проблем който все още е налице е това, че ако статия не стане популярна, почнти никой не я вижда, а и повишения интерес към нея не и гарантира популярност.

    Доброто е, че новото Свежо дава повече място за повече хора и организация по теми.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии