Спрете депресията с естествени антидепресанти

как да спрем депресията, депресия, антидепресанти, начини за излизане от депресия
Спрете депресията: 
Използвайте естествени антидепресанти и съвременото квантово био-енергийно самолечение
как да спрем депресията, депресия, антидепресанти, начини за излизане от депресия
Силата на естествените антидепресанти
Защо нараства броя на хората страдащи от депресия? Защо намалява възрастовата граница? Днешната наука открива ефекта от стреса натрупан в тялото ни. Стресът може да има множество причини; Но знаехте ли, че с Квантовия стик можете да отстраните този деструктивен резонанс от тялото си и отново да се чувствате нормално, без лекарства, без химия, без страдания. Вие можете да бъдете щастливи и пълноценни. Квантовия стик струва по малко от 100 лв, но ще промени живота ви.

Психологът Бек /1967/ изследва именно негативното отношение на хората в депресия към самите себи си, света като цяло и околните. Но сега разбираме, че това е енергия с негативен резонанс в клетъчната ни памет, която ни кара да чувстваме, виждаме и реагираме негативно. Когато резонанса падне под 50, това ни води към депресия. Ползвайте Кватновия стик и коригирайте резонанса си. Прочети, Мигновено лечение чрез Квантово изчистване на био-полето

Над 350 милиона души по света страдат от депресия. Според научни прогнози, депресията ще стане втората по-големина причина за смърт. Повечето хора страдащи със симптоми на депресия не търсят медицинска помощ, а и медицината не можеше да им я даде. Но сега можете да го постигнете в къщи, сами, с квантовия био-енергиен стик.

Нека дадем още няколко ценни съвети за ползването на естествени анти-депресанти. Запомнете, не ползвайте химическите хапчета (антидепресанти) в случай на депресия. Те не премахват причината. Наслагват още повече токсини в тялото. Правят ви зависими. За да подтиснат симптомите само временно те заместват естествени молекули и в резултат организма отвиква сам да ги произвежда. Ставаме зависими от химическите лекарства за да се чувстваме що годе нормални, за кратко. Но ставаме все по-зависими от изкуствено поддържане на самочувствието си. Това не е разрешение.

Естествените продукти действат по друг начин. При тях, в началото е необходимо да взимате по-голямо количество. След като организма се насити дори и малки дози ще имат голям ефект. Те не водят към пристрастяване, а възстановяват естествените ни сили и способности.

Естествени антидепресанти

Таблетките от ЖЪЛТ КАНТАРИОН на д-р Фьорстер успокояват нервната система, но при тежки случаи на депресия трябва да се взимат поне 2 пъти на ден. Един път е само за профилактика.  Приемате магнезий на таблетки. Магнезият не напразно е титулуван като естествения антидепресант. Другият продукт е Върболика, която ускоряване метаболизма на нервните клетки.

В случая с депресията голяма роля играе начинът на мислене, вярванията и липсата на цел. Това е още една причина, защо антидепресантите от аптеките не са препоръчителни. Те водят към още по-голяма отпуснатост и безцелие в живота. Вместо това, в комбинация с успокояващия нервната система Жълт Кантарион вземете нещо, което повишава жизнеността, енергията и желанието за активен живот.

Мака и Гуарана, например, повишава енергията и жизнеността; отстранява умората; намалява депресивните симптоми.  Тези таблетки премахват психическо и физическо изтощение и отпадналост и имат противостресов ефект. Те регулират отделянето на хормони.  Знае се, че хормоналния състав променя химическия баланс в организма на жената и много често това води до поява на депресивни състояния, намалено либидо.

В допълнение бих препоръчал естествени добавки, които да пречистят организма от натрупаните отрови. Тези натрупани токсини също са част от проблема с депресията. Доста от продуктите на д-р Фьорстер, като например; Селен, Цинк, Чесън, Овощни влакна, Лосос и др. са силни антиоксиданти. Взимайте едно от тях, или комбинация, в продължение на месец. Ефекта е поразителен. При мен лично стана прелом в живота ми. Изведнъж умората изчезна и започнах активно да се занимавам със спорт. А знаем, че спорта е огромен източник на адреналин и "Ендорфини" изпълващи ни с щастие.

И накрая, но не последно по значение, е важно да се създаде положителна атмосфера, положителни мисли, положителни действия и цели. Никога не забравяйте силата на любовта. Без любов живота ни е празен и депресиран. Не забравяйте, че живота е вечен и безценен дар даден ни от Бог.
как да спрем депресията, депресия, антидепресанти, начини за излизане от депресия  
Образование на Сърцето 
Анти-стрес терапия
Чудо: Небесна светлина 

как да спрем депресията, депресия, антидепресанти, начини за излизане от депресия 

1 comment:

 1. Бек установява, че депресираните хора правят логически грешки в разсъжденията си относно начина, по който се развиват събитията в живота им
  - вглеждат се в малките подробности и ги вадят от контекста на ситуацията;
  - правят обобщения от единични случаи;
  - подценяват почти винаги всичко положително в живота си.

  Бек описва и поведението на една своя пациентка за да покаже колоко изопачено е мисленето на депресирания човек и че винаги основната му посока е негативизма. Когато се случвало терапевта да закъснява за срещите си с нея, тя виняла себе си като споделяла, че той сигурно няма особено голямо желание да я види защото била безнадежден случай. Когато обаче се случвало терапевта да подрани, пациентката отново имала обяснение свързано с нейните недостатъци, като отбелязвала, че сигурно е много болна щом терапевта се е разбързал така за срещата им.

  Депресивното състояние се разглежда като реакция от загубата на нещо много ценно в живота на дадения човек. Неадекватната родителска грижа или загубата на единия родител в ранното детство също се отчитат като фактори, които силно могат да повлияят на устойчивостта на психиката на човека в зрялата му възраст. При по-силно стресова ситуация или при нужда от адаптация към променени социални условия, риска тази личност да изпадне в дълбока депресия е много по-голям от този при останалите хора.

  Трябва да направим и едно уточнение - кличната или "дълбока" депресия е нещо съвсем различно от леките депресивни състояния, в които всеки от нас изпада от време на време. Точно тук Естествените антидепресанти са от основна помощ. Но от опит знам, колко много тези антиоксиданти спомагат да променим живота си към по-щастлив, жизнен и изпълнен с щастие.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии