2012 не е край на света в буквалния смисъл

Края на света 2012, Последните дни, Края на света 2012, Последните дни,  
2012 - Края на света: 
Сблъсък на две култури
Доброто и злото, морала и аморалността, корупцията и верността се сблъскват за да се разделят за винаги


2012 няма да има край на света в буквалния смисъл. Календарът на Маите не предрича края на света, а края на един цикъл и започването на друг. Това е време на преход, в което старото и корумпираното се стреми към своите позиции, докато новото се заражда в недрата му.

С други думи, Края на света, или т.н. "Последни дни" са време на сблъсък на две идеологии, на два периода с различни ценности. Живеем в епоха на хаос, морално безпътие, корупция и неизбежна нужда от промяна. Огромния технически прогрес и глобалното смесване на култури, раси и националности още повече изисква скок към един нов начин на мислене.

Предсказанията за Края на света, при по внимателен поглед, са предсказания пробуждане и преход. Те предсказват края на "Грешния свят" - Края на злото и идването на една нова светла епоха на морално и духовно пробуждане. Прочетете в каква светлина Баба Ванга предвижда този преход.

Баба Ванга предвижда мир, осъзнаване на духовния свят, обединение на религиите, както и край на егоизма и войните.  Но този преход има нужда от лидер с ново виждане. За такъв лидер и Миротворец са Месианските пророчества на Ванга, Нострадамос и Библията.

Този Миротворец и Обединител е описан и в пророчествата на Нострадамус, Тамара Глоба, Библията, Корейските пророчества, Книгата на Енох, Леонардо Да Винчи и много други. Всички те, както и календарът на Маите отбелязват, че 2012 година ще бъде преходната за човечеството. До тогава човечеството трябва да разбере кой е той и да последва неговото водене

Библията подкрепя достоверността за раждането на нова личност с Месиянска мисия в следните цитати; Отк. 12:5 (Раждането на безгрешно дете веднага след появата на "Червения зей" - Комунизма), Отк. 19:12 (Носи ново име - "Божието слово" (на Корейски "Мун"), Отк. 2:26-28 (Иисус ще предаде мисията си на друг), Коринтяни 13:8-12 (Той ще разкрие 'Новата, пълна истина' и сложи края на Комунизма).

Затова и всички  предсказания за Края на света са свързани и с идването на Второто пришествие. Той вече е на земята и е поставил основите за духовната и морална прояна към светло и мирно бъдеще до 2012 година. От 2012 започва новата епоха.

Какъв ще бъде светът в не далечно бъдеще?

"Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни се осъществят коренни промени в икономиката, политиката и социалния живот. " Прочети

До днес организациите и лидерите бяха неспособни да разрешат световните конфликти и да постигнат мир. За това бе нужен нов, некорумпиран лидер и учител. Този предсказан Месия бе преп. Сан Мьон Мун. Неговото учение и стотиците организации и проекти, които той оставя на човечеството, ще променят историята. Те са ключа към разрешението на проблеми неразрешени от началото на човешката история.

Въпрос на време е хората да прочетат и се запознаят с учението му, което открива пътя към истинската любов. Ние сме създадени да живеем в свят на любов, разбирателство и хармония. Където напълно да можем да разгърнем уникалните си потенциали и таланти. Такъв ще бъде бъдещия свят. Корупцията и войните ще изчезнат, хората ще се осъзнаят, семейството ще се цени, любовта ще стане саможертвена и истинска. Целия свят ще се превърне в едно обединено семейство с център Бог, като наш всеобщ родител. Това ще бъде свят на Културата на Сърцето. Всички пророци са подготвяли и водели човечеството за идването на този ден, а днес ние го преживяваме без да осъзнаваме истинската му стойност.
Края на света 2012, Последните дни, Края на света 2012, Последните дни,
пророчества:
2012 година: няма да има край на света
Според Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията
Края на света 2012, Последните дни, Края на света 2012, Последните дни,

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии